Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelka999999

STUDNIÓWKA - PARTNER

Polecane posty

Witajcie. Zostawiłam mojego faceta wczoraj bo się pokłóciliśmy i zaczął mi ubliżać. Poczułam się jak 'd*i*ka'... kiedy przypomniał mi, że mam wziąć 'gumki' na moją studniówkę która odbędzie się za tyg. Wiem, że powiedział mi to na złość. Ale NIE zdarzyło się to już pierwszy raz. Jak nie usłyszę o gumkach, że jestem idiotką, to że mam spieprzać. Okropność jakaś. Uznałam, że granicę gruuubo przekroczył i stało się.. Jestem wolną kobietą. Z kolei mam dobrego przyjaciela, który wiem, że chciał, żebym z Nim była.. ale właśnie odpuścił 2 dni temu.. Muszę podjąć decyzję z kim mam iść na studniówkę. czy z byłym chłopakiem, z którym byłam u Niego już miesiąc temu na 100. czy iść z tym przyjacielem.. który odpuścił sobie.. czy iść z kimś całkiem innym ? p.s nie mogę iść sama, bo mam zapłacone za parę. POMOCY!

ja na pewno nie poszłabym z tym byłym skoro cie tak poniżał, a tamten co odpuścił pewnie sie ucieszy, gdy tylko mu powiesz że chcesz by ci towarzyszył na studniówce:) gorzej by było jakbyś nie miała z kim pójść

tylko, że on odpuścił.. trochę obojętny się zrobił wobec mnie i nie wiem czy będę też komfortowo się czuła.