Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtrfgrftdgvftr

a już siedzę cała popłakana..

Polecane posty

Gość gtrfgrftdgvftr

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4743102 to mój temat.. no i na amen pokłóciłam się z moim.. bo dlaczego ja niby nie chcę dziecka zostawić z jego mamą? dlaczego on go ma nie widzieć w urodziny?

To mu wytlumacz, ze dziecko widzi na codzien, a twoja rodzina nie ma za czesto okazji do tego. A urodziny mu mozecie wyprawic jak wrocicie. A tak wogole, to na codzien ile maz mu poswieca czasu?

Gość gtrfgrftdgvftr
no teraz to praktycznie nic bo pracuje,a w dzień śpi.. a wcześniej,tak raczej przeciętnie.. zbyt zaangażowany to nie jest..

Gość Trza sie bylo brac do roboty
Dla mnie sprawa oczywista, twoja mama tez jest babcia i widuje wnuka od wielkiego dzwonu, a oni (maz, tesciowa) maja go na co dzien. Ja bym pojechala z dzieckiem na slub, pewnie juz nie pamieta jak babcia i wujek wygladaja. A tesciowa moze sie z nim widywac teraz i po powrocie.

Gość gtrfgrftdgvftr
on bardziej pamięta jak moja babcia wygląda niż jak ta co tu mieszka,bo prawie dziennie gadamy na skypie,już od rana do komputera i woła abcia!abcia!

Gość Trza sie bylo brac do roboty
No coz, wina tesciowej, ze sie wnukiem nie interesuje. Tak czy inaczej bym go zabrala ze soba, niech troche poprzebywa z krewnymi ze strony mamy, bo druga okazja pewnie szybko sie nie nadarzy.

Gość a wiec
Zabierz dziecko na wesele,, powiedz że mamie zależy by zobaczyć sie z wnuczka, i macie do tego wyjątkowa okazje, a urodziny odbeda sie tydzien pozniej. Wytłumacz ze slub jest raz w zyciu, a brat jest bardzo wazna osoba w twoim zyciu

Gość gtrfgrftdgvftr
no następna może jeszcze tylko raz w tym roku.. ta babcia z tej strony jest po prostu zazdrosna,takie mam wrażenie.. ona niezaradna.. w ogóle.. szóstka dzieci(mój jak był mały to był w jakimś ośrodku u sióstr zakonnych z bratem bo ich oddała żeby mieć spokój).. 6 dzieci.. z trzema mężczyznami.. i w ogóle.. w PL mieszkali wszyscy w jednym pokoju jeszcze z bratem od niej,który ma zespól downa.. zasiłki i te sprawy.. mój pracował,dokładał jej.. tutaj też nie pracuje.. a ja to raczej mam normalną rodzinę,mama pracuje,ojciec też,mieszkanie mają,samochód,po prostu 'normalną'.. i ona jest nastawiona do mojej rodziny tak 'a co to oni nie są' .. a nigdy nikt się nie wywyższał bo oczywiście nawet by to przez myśl nikomu nie przeszło,że jest lepszy

Gość a wiec
Nie przejmuj się i zabieraj dziecko!!!

Gość hjbsdkjsadkfbhjksadf
ja nie rozumiem dlaczego tesciowa ma się obrazic ze nie bedzie na urodzinach wnuka, skoro jej zostawisz dziecko to wtedy ty nie bedziesz na urodzinach swojego dziecka, a to chyba wazniejsze zeby na urodzinach bylo z matką a nie z babką, niech się obraza, przejdzie jej