Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siemienienie

mam dola, wiekszosc mojej grupy oddala prace mgr, niedlugo beda miec obrony

Polecane posty

Gość siemienienie

a ja sie jeszcze ze swoja mecze, mialam troche problemow osobistych i jakos mi nie szlo pisanie... ciekawe czy komisja potraktuje mnie normalnie czy jak jakiegos wyrzutka? :(

Gość ty tez powinnas byc srogo
pocieszylas mnie, bo ze mna moze byc podobnie tak bywa, a komisja jest chyba przyzwyczajona do tego, ze zdarzaja sie takie przypadki jak twoj

Gość siemienienie
wiem, ze oni tam mieli juz takie przypadki, ale tak sobie mysle jak podchodza do tych osob- czy sa bardzie surowi, czy wypytuja czemu sie spoznilo z praca itp...?

Gość ty tez powinnas byc srogo
nie wiem

Gość siemienienie
moze ktos inny wie?

Gość siemienienie
Może docenią walory artystyczne? oto fragment: Cebula rozkwita w siedemnastym tygodniu pączkowania pierwszego kiełka gdy księzyc przybiera kształt nowiu, a świetliki brzeczą jasnością w miłosnym tańcu. Wtedy to pszczoły śpią marząc o podróżach w dalekie tulipany gdzie będą mogły nasycić się przepyszną ambrozją kwiatów ich życia a skrzydła ich dodadzą życiodajnego pyłu w podzięce do kielicha kaczeńców.

Gość po temacie wnioskuje że
studiujesz coś na SGGW?? to jesli chodzi o magisterke to zalezy na kogo trafisz jedni są bardzo łaskawi inni surowi. a ukogo masz??

Gość eefa
Nic nie beda wypytywac - masz rawo oddac prace pozniej i masz prawo z tego skorzystac. To nie jest podstawowka. Jesli masz prace badawcza to moglas potrzebowac wiecej czasu ze wzgledu na brak materialow itp. Ja tez bronilam sie we wrzesniu z dwoma innymi kolezankami z roku i bylo ok. Na poczatku tez mialam dola, ze prawie wszyscy juz sie obronili w maju i czerwcu a ja ciagle w tyle. U mnie powodem byl dosc trudny temat, brak materialow, ksiazek no i mieszkalam za granica - bylo ciezko, ale dalam rade. Niestety z powodu pozniejszego terminu oddania racy obnizono mi ocene na 4. Ostatnie osoby z roku bronily sie w grudniu, wiec nie bylam ta najgorsza :) Powodzenia zycze i nie przejmuj sie.

Gość siemienienie
nie studiuje na sggw, z ta cebula to podszyw :) niby mam prawo, ale wlasnie, tak jak napisala eefa - obnizyli jej ocene - czy to jest jest norma? i mowia to wprost- dostalaby pani 5ale za spoznienie to jest 4???

Gość eefa
podszyw rewelacyjny :D No niestety u mnie ocena byla obnizona, ale nie wszedzie tak robia. Poza obnizeniem oceny nikt mnie nie pytal dlaczego tak pozno itp.

Gość Trza sie bylo brac do roboty
Ja oddalam prawie rok pozniej niz wiekszosc osob z mojej grupy, ledwo sie zmiescilam w terminie. Temat byl trudny, materialow w j. polskim tyle co kot naplakal, wiekszosc po francusku, a niestety tego jezyka nie znam. Oceny mi nie obnizono, bo promotor uznal prace za bardzo dobrze i rzetelnie napisana, byl wrecz pod wrazeniem. Komisja nie robila zadnego problemu, ba - nie rzucila zadnej uwagi na temat pozniejszego terminu obrony. Oprocz mnie bronilo sie kilka innych osob (w tym 1 z mojego roku).

Gość siemienienie
ale skad wiesz, ze dostalas 4 za opoznienie? nie obraz sie, ale moze po prostu Twoja praca byla na 4?

Gość Trza sie bylo brac do roboty
Ale powiem szczerze ze zaluje ze nie bronilam sie razem z innymi. Przez to nie poszlam na absolutorium, bo jakos glupio mi bylo wystepowac w todze i nie miec jeszcze dyplomu w kieszeni. :/

Gość eefa
Wiem, bo promotorka mi powiedziala, ze 4 ze wzgledu na opoznienie.