Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kffffiatek

ZABIEGI NA TŁUSTE,ZBITE UDA

Polecane posty

Gość kffffiatek

Cześć dziewczyny!!!!!!!!:) Mam grube,zbite,tłuste uda.Są też umięśnione-bo ćwiczę!Tłuszcz nie znika... Mam do wydania 2000zł. 1500 wykorzystałam na serię endermologii Nie chcę zmarnował pozostałych oszczędności-endermologia nie działa za ta cene moge wykonać: *4 zabiegi exilis *2 thermolifting zaffiro *3lipolizy iniekcyjne *fale radiowe na mnie nie działaja(robiłam pół roku temu,kasa wyrzucona w błoto. Czy któras miała podobny problem?Jakie zabiegi na Was zadziałały? Nie stać mnie na liposyukcję:( Pozdrawiam ciepło!!!!!!:):):)

Gość kffffiatek
naprawde zadna z Was nie moze polecic mi jakiegoś zabiegu??

Gość sosek
daj spokój, czy wydasz 2K czy 200K i tak pozostaniesz pasztetówą ze zrytym beretem tłuste uda, rzygam :O ktoś cię wogóle chce grubasko? podnosisz sobie samoocenę topiąc forsę w zabiegach kosmetycznych?

Gość kffffiatek
heh......... no jestem w związku już 4lata:) nie jestem grubaską:) Pozdrawiam

Gość kffffiatek
Sosek to chyba Ty podnosisz sobie samoocene:) Zwłaszcza krytykujac innych,nic o mnie nie wiem,potrafisz tylko jechać..Akurat wage mam idealna,wymiary również, dobre kilka lat trenuje na siłowni,pływam biegam.To,ze chce miec zaieg to tylko po to,by miec jeszcze lepsze ciało.Ale Ty sie na tym nie znasz wiec sie nie wypowiadaj. :) nie wiem zcemu,ale wzbudziłes we mnei litość...biedny jestes.To co napisałes swiadczy o tym co Ciebie samego boli.... ;)

Gość kffffiatek
aha a uda chce poprawić bo nie pasują do mojego umięśnionego brzuszka :)) To co dziewczyny,znacie jakies dobre zagbiegi?

Gość dziewczyno tylko sport
i zmiana diety, wiele osob po takich zabiegach i chirurgii plastycznej cierpi na depresje.. zastanow sie co robisz!!!

Gość dziewczyno tylko sport
wejdz na goggle poszukaj nowych cwiczen, zmien diete, bo po takich zabiegach szybko wroci do starego stanu rzeczy..

Gość kffffiatek
Słonko... sport? 3dni w tygodniu jestem na siłowni,dwa na basenie,jeszcze biegam 30minut 4dni w tygodniu.Sport mi nie pomaga na nogi.sA umiesnione-"wytrenowane"ale nie znika mi z nich tłuszcz:(

Gość kffffiatek
koleś...Ciebie nie pytam.Odczep sie

Gość pilllgeerr
ale jak i co ćwiczysz??? siłownia ci szkodzi, polecam fitness, joge, siłka to dla facetów jest i kobiet które chcą sie do mężczyzn upodobnić

Gość pilllgeerr
tu masz koszty liposukcji: http://www.odchudzanie.bme.pl/odchudzanie/koszt-liposukcji.php uda wewnętrzne, biodra i kolana kosztują 6tyś, szkoda ze te 1,5 tyś wydałaś, wg mnie lepiej doskładać i zainwestować w lispoukcję, i zabiegi exilis to potrzeba minimum 4 zabiegi na każde udo(nie wiem czy liczą razem oba uda czy za jedno), tu masz efekty exilis: http://www.studiopieknegociala.pl/index.php5/pl/scontent/49

Gość kffffiatek
no widzę,że sie nie znacie.Kobiety nie moga sie zanadto rozbudowac na silowni bo nie maja tyle testosteronu co mezczyzni-to on powoduje,ze masa u facetów wyglada jak wyglada.Musiałabym łykac odżywki,żeby miec miesnie jak facet.Nie mówie,ze silownia mi szkodzi.Mowie,ze nie dziala.Moze troche przeszkadzam z udami...przy 172 cm wzrostu mam 55cm w udzie. waże 59kg.Nir rozumiecie ze nei chce chudnac,tylko troche wysmuklic nogi?to takie trudne do zrozumienia?Chce sie dowiedziec jakmi zabieg mi pomoże.Nie potrzebuje Waszych zaczepek i niemiłych uwag.Pozdrawiam co do testosteronu www.sdf.pl

Gość kffffiatek
Dziekuję bardzo Pilllgeerr!!!!!!!!!!! :):):) Jestes jedyną miłą osobą w tym wątku!!! Pozdrawiam:)

Gość pilllgeerr
może możesz dodać zdjecia swoje od pasa w dół w krótkich spodenkach top ocenimy twoje uda

Gość pilllgeerr
miało być to zamiast top :x

Gość kffffiatek
http://www.sfd.pl/-t585708.html Mam podobne jak ta dziewczyna po diecie.Jak i ona wazylam kiedys duzo,bardzo duzo ale silownia i cwiczenia sdprawily ze juz nei ejstem mamutem:) mam bardzo zblizona sylwetke:)Pozdrawiam

Gość pilllgeerr
aha, i jeszcze jedno, nie wiem skąd jesteś ale takie zabiegi warto robić w dużych miastach(dużo taniej) i szukać!!!! czasem są b. duże zniżki np laser na twarz zrobiłam okazyjnie za ponad tysiąc złotych mniej :)

Gość kffffiatek
Pilliger jestes kochana:) takmnie tu zjechali....:P no ja znalazlam 4zab exilis za 2ooo w warszawie:) chyba na oba uda:)jeszcze zapytam:)

Gość pilllgeerr
a codzienna kosmetyka??? proponuję peelingi(najlepiej gruboziarnisty chociaż jak masz delikatną skórę ud to lepszy drobnozianisty), kremy ujędrniajace, nawilżające(NIVEA), ujędranijące to msuisz szukać, nie znam twoich możliwości finansowych, na takie uda dobra jest też sauna ale pewnie nie masz takich mozliwości

Gość pilllgeerr
no i na kafeteri chamstwo się szerzy niestety więc się nie dziw że cię zjechali, lepszy byłby dział chirurgia plastyczna tam są topiki o tym

Gość kffffiatek
wszytsko robie pillgingi-oliwa z oliwek+kawa i jade;) kurcze...wazylam keidys 100kilo-naprawde ciekzo bylo zjechac do tej wagi która mam teraz:) co do kremow to uzywalam takich dla kobiet w ciazy dzieki zcemu moje cialo cieszy sie brakiem rozstepow

Gość pilllgeerr
wiesz, piszesz że siłka ci nie szkodzi, a moze spróbuj na ok 2 tygodnie zmniejszyć intensywnoiść treningów i zobaczyć jak zareagują uda

Gość rereg
możesz wypróbować masaż bańką chińską, potrzeba około 10-12zabiegów wykonywane co trzy dni, taki zabieg możesz wykonać u kosmetyczki, masaż ten świetnie działa na cellulit, ale tłuszczyku też potrafi się pozbyć;) w domku możesz wykonać peeling kawowy-bierzesz dwie łyzki kawy, łyżkę soli-zalewasz to wrzatkiem tak aby fusy przykryć, dodajesz tyle żelu pod prysznic, aby można to bylo nałożyć na skórę(jeżeli masz mozesz dodać cynamon-wtedy nie potrzeba już żelu) nakładasz to na skórę, masujesz okrężnymi ruchami około 10minut-dla lepszego efektu jak już wmasujesz ten peeling owijasz brzuch, uda folią spozywczą(taką przezroczystą) nakładasz legginsy, owijasz się kocem(jak masz elektryczny to jeszcze lepiej;) no i leżysz z tym co najmniej godzinę, po godzinie zdejmujesz tę folię, zmywasz ten peeling najlepiej chłodną wodą a na koniec wmasowujesz jakis balsam wyszczuplający-efekt super!na początek rób ten peeling trzy razy w tygodniu, pozniej wystarczy dwa, mozesz wyprobować cwiczenia 8minute buns i 8minute legs-sa super!:-)

Gość kffffiatek
spadaja miesnie,ale ta taka"galereta"zostaje:] w ciagu tyg przy normalnym jedzieniu nie cwiczac chudne2-3kg.Przez swieta zrzucilam w 2tyg 5kg-wiec to musialy byc meisnie

Gość pilllgeerr
wiesz, juz neiw iem co tobie poradzić, bo ja jak sobie nadto wyrobiłam mięśnie uda(ale nie tak ja ta kobieta na zdjeciu) to wystarczyło zmniejszyc intensywność ćwiczeń i zostały ładne uda a nie galaretka

Gość kffffiatek
Dzieki Rereg!! co do folii dowiedziałam sie od kosmetyczi zeby trzmac nie wiecej niz 20-25minut folie,bo wszysko co wypocisz po tym zcasie wraca-wszystkie toksyn na nowo wnikaja w skóre!! jak chcesz dłuzej sie wygrzewac to trzeba sie umyc i na nowo owinac-tez nie dluzej niz 20minut:)Moze Ci sie ta informacja przyda:) A cellulitu nie mam prawie wcale-tak mi powiedziała kosmetyczka po endermologii-to zasluga biegania i silki.Dziekuje za wyrozumiałosc:)

Gość rereg
aha , dzieki:-) nie wiedziałam o tym, ale ten peeling jest super!:-)

Gość pilllgeerr
cóż, ćwicz i próbuj, a zabieg to zawsze ryzyko, jednemu pomoże a drugiemu nie, niektórzy sobie coś chwalą inni nie, np kiedyś czytalam kobieta sobie odessała tłuszcz z jednego uda a na drugie nie miała kasy :) :) to dopiero problem jest :)