Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natala212112

dieta kopenhaska

Polecane posty

Gość natala212112

jestem na niej 2 dni. czy jest tu ktoś kto ja ukończył i jest zadowolony? dużo sie chudnie i czy jest efekt jojo? (nie mozna stosowac zamiennikow ale szpinak zamienilam na brokuly a jogurt na kefir, musialam bo zygalam normalnie.)

Gość natala212112
jak nie masz silnej woli by się odchudzać i potrafisz tylko krytykowac to idz spać lepiej

Gość IMO13247
Akurat moja silna wola polega na treningu na siłowni. 5 dni w tygodniu. Twoja "silna wola" polega na siedzeniu na dupie ciągnąc diete dla leniwych debilek. Gdy po zakończeniu "diety" (jeśli nawet to trywialne gówno dasz radę dociagnąć do końca), Twoja dupa utyje to jeszcze większych rozmiarów -pomyśl o mnie.

Gość zuuziaaa
ja jestem tez na diecie. jem same owoce i wrzywa. cwicze aerobic w domku i mam ochote przypierdolic imo za ublizanie innym. za kogo ty szmato sie uwazasz? za kurwa ksezniczke ze silwni buhahaha. stul pysk i wypad stad

Gość zuuziaaa
a jeszcze dodam ze ta dieta kopenhadzka wcale nie jest taka dobra, jest nisko weglowodanowa dlatego ciezko naniej wytrzymac. moge polecic diete DUKANA.

Gość zuuziaaa
wydupcaj w takim razie frajerze!! mozesz cmoknac w moja piekna smukla ... buhahaaa

Gość zuuziaaa
nie znizam sie do twojego poziomu i pozostawiam cie na tym temacie samemu ze soba ..ulzyj sobie dziecko a my sie poodchudzamy :D:D bez.kom.

Gość IMO13247
Dobranoc. :D

Gość zuuziaaa
czytaj ze zrozumieniem cwelu i na temat;)

Gość zuuziaaa
wypierdalaj buraku!! nie bedziesz mi mowil gdzie moge pisac a gdzie nie. jak ci sie nie podoba to nie czytaj proste!! jesli chcesz ublizac prosze bardzo, to swiadczy o tobie i twjej kult. ktorej nie masz za wiele. masz zryty beret i spiaca juz jestem wiec zegnam cie debilu na zawsze :D:D milej nocki.

Gość natala212112
to już wiem jakie tematy tworzyć :D a Ty odpisuj mi na każdy, jakoś tak humor mi się poprawia jak moge sie z kogoś pośmiać;) ps. zwiększ siłownie do 7 dni w tygodniu i możesz bić śmiało:D

Dla ochłodzenia sytuacji. Njalepsza dieta to poprostu odpowiednia ilosc kalorii spozywanych w stosunku do spalanych, duzo ruchu i zadne tam białowe w stylu dukan( zakwaszają) czy inne gowna, zeby schudnac trzeba zmienic nastawienie i troche ruszyc dupsko z kanapy i sprzed kompa. Nawet jak sie je bulke i jajecznice na sniadanie a odpowiednio spozytkuje energie( silownia, basen, bieganie) to dupiszcze nie urosnie.. Zatem, jedzcie rozsadnie a nie te durne diety co rozpierniczają metabolizm i ruchu wiecej... Mozna sobie zrobic krzywde eksperymentujac z takimi dietami..

Gość IMO13247
hhehehe, a twórz sobie dla mnie też jakas rozrywka, szczególnie gdy takie wściekłe zuzie się przypałętają. :D A jeśli szukasz diety, to udaj sie na "kfd" lub "sfd" tam -jak ładnie poprosisz, LIECENCJONOWANI DIETETYCY ułożą ci dietę specjalnie pod Twoją osobę. Zdrowa, niedroga i skuteczną. Wszelkie te diety "znanych" lekarzy, którzy jeszcze wydaja ksiażki o nich, sa zwykłym oszustwem w dodatku wyniszczającym Twój organizm. Jak zyskuja takie MASY wielbicielek? Nie mam najmniejszego pojęcia... Patrz jaki miły byłem. Nawet bez żadnych przekleństw :P

Gość IMO13247
Ja się naprodukowałem, a tu przyszedł sobie "lay all night", napisał niemal to samo i jeszcze mnie ubiegł! No teraz to juz mnie krew zalała. :P

Każdy "dorosły" wie że te wszystkie książkowe diety to mozna sobie o kant dupencji rozbić. Jak sie chce schudnac to stopniowo wyklucza sie z diety dotychczasowej produkty zbedne( słodycze i inne badziewia) Kazda dieta ktora ma na celu zbicie 10 kg w miesiac to syf... Żeby trwale schudnac to trzeba nad soba pracować i duzo ćwiczyc a nie tak jak trabia wszedzie, brac sie za diety które daja efekt na chwile i do tego pozbawiaja płodnosci i checi do zycia... Nie bawcie sie w zadne diety ograniczjace spozycie pewnych pokarmów do zera jak dukan np. Bo po diecie mozecie potrzebowac dializ bo rozwala nerki i mózg na maxa...

Gość natala212112
bo wystarczyło kulturalnie powiedziec ze diety to glupota, ze sa niezdrowe i lepiej zainwestować w ruch. a nie odrazu obrażasz no ale nic jak kto woli. dobranoc

Gość IMO13247
@ lay all night "Każdy "dorosły" wie że te wszystkie książkowe diety to mozna sobie o kant d**encji rozbić." To przejdź sie na forum "diety" kafeterii. DZIESIĄTKI TYSIĘCY odpowiedzi w tematach poswieconych idiotycznym "dietą". Wytłumacz mi ten fenomen.

Gość IMO13247
@lay all night "przyszła sobie lay all night kobietą jestem" AAAAAA! Kobieta, która wyznaje prawdziwe diety i uprawia sport do tego! A kysz, zmoro! A kysz! Nie jestes przwdziwą kobietą! Zadna prawdziwa kobieta nieuznaje wysiłku fizycznego!! Ale złośliwości na bok :P

Ja myślę, a zdaża mi się, że z kulturą napisałam... Dieta to coś indywidualnego, każdy kto ma choc troche pojecia i umie liczyc sam sobie ułozy odpowiednią diete tak aby schudnać czy nie przytyc.. Dla mnie moja dieta czyli polska kuchnia jest ok bo duzo sie ruszam cwicze itd a dla mojej kolezanki to zło!!! Bo siedzi na tylku i jesli obie zjemy tyle samo kalorii to ona ma schaby nad tyłkiem a ja nie, dlaczego? Bo ja ta energie spożytkowałam!!! Wniosek? Ruszamy sie? Zbiorowe trawienie wlasnego ciała!!! Sport i jeszcze raz sport!!!

Gość IMO13247
" Sport i jeszcze raz sport!!!" lay all night, za to, co teraz napisałaś powinienem wziąsć Cie, z impetem rzucić na stół, ewentualnie podłogę i...;)

Ja mam swoja diete, zajadam sie zieleninka , owocami do tego cos z bialkiem wszystko w malych ilisciach ale odpowiednich zeby sie nie przejadac. kiedy mnie napada chandra piej wode!!!!!! a zawsze o 14 cwiczenia na poczatek pump it up. powodzenia w chudnieciu.

IMo trenowałam szermierkę wyczynowo.. I sport zaszczepiony od malego, do tego mąz byly koszykarz, lubie sport i wysiłek fizyczny.. Jesli idzie o fora o dietach itd to sram na nie, wiesz dlaczego? bo w tym czasie kiedy sie szuka diety na tychże forach mozna zrobic dwa kolka w okół bloku i juz masz efekt... Kazdy kto dba o siebie i wie co dla niego dobre nie siega po diete bo nie doprowadza sie do stanu gdzie musi schudnac 20 kg w miesiac... Rozumiesz o czym piszę?

Doputy, dopuki ludzie nie zrozumieja bede trąbić.. CVhudniecie to złozony proces i jesli ma byc trwały to trzeba doprowadzic metabolizm do porzadku... Chudniecie na zaraz bo sukienka na studniowke ciut przy ciasna to sorry!! Kazdy ma swoj metabolizm i jak wchodzi w diete bo kolezance sie udało np na kopenhaskiej to przepraszam bardzo... Rozwala swoj system i wielkie G z tego na przyszłosc... Jak sie ma otyłosc olbrzymią i jest sie przed operacja żołądka to ok ale zdrowy mlody człowiek musi dostarczac wszystkich składników organizmowi, ale tez wykonywac "jakąś" prace zeby ta dostarczona energia zostala spalona.. Wynika z tego jak juz pisałam ze trzeba sie troche ruszyc z kanapy bo samo stukanie na klawiaturze nie wystarczy!!!!

nie odchudzam sie na sile i tak nparawde nie mia;lam tego zamiaru ale schudlam kiedy zaczelam sie tak odzywiac. sport w moium zyciu byl od 6 roku zycia, plywalam do 15 stego;) . potem juz ...myslalam o czym innym;). z wiekiem jednak chce dobrze wygladac wiec to chyba nic zlego ze ktos sobie zrobi jakas diete? nie potepiam ludzi ktorzy chca schudnac chocby na ta jaks okazje jesli tylko im sie to uda to super. sztuka jest utrzymac ta wage na dluzej.

Osa jak ktos jak Ty ma zaszczepiony sport( pływanie) i sam sobie dobiera diete ( zielenina itd) To owszem moze zyc spokojnie.. Ale wez pod uwagę ze te panny pytające o skutki diety zwykle ze sportem czy zdrowym odzywianiem nie mialy doczynienia.. Skąd wnioskuję? A stąd, że osoba wychowana i nauczona diety!!! bo tego trzeba sie nauczyc( jesz ile Ci potrzebne do zycia, a nie zeby siedziec i sie obzerac) nie potrzebuje nagle wskoczyc w diete z nie wiadomo skad!!! Jak znasz swój organizm to wiesz jak nim kierowac zeby był pod Twoje dyktando... Ja rozumiem diety oczyszczające itd ale pod warunkiem ze Twoja stała dieta rozsądna, a nie 6 miechów sniadanie w MC donaldzie a potem trwoga bo dupiszcze za grube i trzeba cos z tym zrobić w 5 minut!!! Kochani organizm trzeba poznac, zwłaszcza swój, jak sie wbija dzide to niestety... Dukan, Kapuściana, Kopenhaska..Cambridge.. Pomogą na 4 tygodnie a potem płaczcie na innych watkach ze dieta wam zaszkodzila...