Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GoodDexter

Pogadam z dziewczynami o wszystkim i o niczym

Polecane posty

Gość zoryka
.... skromni bym dodała ;) :D :D :D

Gość zoryka
to jak ty pani psycholog (przyszła) to Ty nas scharakteryzuj :) powiem, czy trafiłaś :)

Gość GoodDexter
Swietny pomysł:P

Gość halo dolaczam
zoryka chyba nie myslisz ze wiedze o tobie chce wykorzystac do jakichkolwiek niecnych celow :P hihi , musze ci powiedziec ze zadnym hakerem nie jestem wiec cie nie znajde nie masz sie czego obawiac , a nie wiem moze ja jakos wyluzowana jestem ale w koncu numeru konta ani nic wam nie zdradzam buahhaha, wiec spoko... w koncu i tak masz swoja anonimowosc a takich ludzi jak my jest duzo ;) wiec chyba dlatego taka wyluzowana jestem w koncu jestesmy anonimowi :)

Gość zoryka
ależ ja cię o nic nie oskarżam :) spoko pani psycholog :) bez paranoi :) po prostu daję Ci możliwość się wykazania :) sprawdzimy, czego na tych studiach uczą :classic_cool: ;) :D

Gość halo dolaczam
zoryka ty napewno jestes ,zabawowa, mila osoba do pogadania lubiana , ale takze zdystansowana, ogolnie mysle ze jestes spoko ;) co by nie komplikowac za duzo , a dexter sie tu juz wypowiedzial ale wydaje sie byc otwarty, choc ciekawe czy tylko przez neta czy na zywo tez by tak zartowal :P wiesz ciezko cos napisac bo hm.. gadam z wami tylko chwile hehe a jako przyszla pani psycholog to - poczekajmy az sie to faktycznie wydarzy- ta prawdziwa wiedza.. z tego tematu hehe, dyplom itd.

Gość halo dolaczam
tak sprostuje ze jeszcze nie zaczelam studiowac psychologii ale nie wazne ;) hehe, to co studiuje teraz to calkiem inny kierunek w tak zwana strone przeciwna

Gość GoodDexter
wierz mi na rzywo tez potrafie byc otwarty tylko potrzebuje kolo20 min na adaptacjw w nowym towarzystwie:P

Gość zoryka
dzięki to najlepsza charakterystyka jaką przyszło mi usłyszeć :D ale zastanawia mnie jedno .... kto cię wysłał na siłę na psychologię? na siłę to bym puściła na jakieś zarządzanie :O psychologia to raczej fajny kierunek :) i praca po nim średnia :O gdzie planujesz się zahaczyć :)

Gość zoryka
a widzisz - nie doczytałam :) czyli co studiujesz? bo się gubię :D

Gość halo dolaczam
dobra zoryka zle zrozumialas , ja chce studiowac psychologie ale nie studiuje jej teraz bo studiuje biznes wlasnie z musu. to teraz juz rozumiesz , na psychologie chce isc sama dla siebie a na biznesie jestem ;/ niestety...

Gość zoryka
ale na biznesie też masz zajęcia z psychologii :) zrób magistrkę z tego i się pchnij w tym kierunku :)

Gość halo dolaczam
nie u siebie nie mam to jest biznesowy kierunek ale tez ma swoja nazwe nie bede specyficznie wymieniac , ale nie mam zajec z psychologii, wiec niestety, nie wykluczone ze bedzie cos ale wiesz tylko pewnie przebakiwane a nie jako wlasciwy przedmiot osobny, wiec lipa z tym

Gość zoryka
Kochani strasznie Was przepraszam, ale jestem na jutro umóiona z koleżanką daaawnooo nie widziną, więc muszę wyglądać kwitnąco :) a jak nie pójdę spać teraz to chyba mi się nie uda :O jednak moje 29 lat ma większe wymagania niż wasze 24 :P :D :D buziaki :)

Gość halo dolaczam
hihi oj juz z tym wiekiem tu wyjezdzasz .. :P , uciekaj poki jeszcze ciemno bo pozniej to juz nie zasnies dlatego hehe, mam nadzieje ze jakos jeszcze bedziemy mialy okazje pogadac ;) dobranoc

Gość GoodDexter
:/ szkoda i to wieka ale jak musisz to uciekaj i śpij smacznie:P

Gość GoodDexter
Wiec kolezanko Halo zostalismy sami...::D:D:D:D:DD

Gość halo dolaczam
no na to wyglada hehe, jedna wymiekla ;)

Gość halo dolaczam
ale ja tu tez juz zasypiam wiec ja tez chyba wymiekam , hehe

Gość GoodDexter
A ja myslalem ze mnie zostawilas i sie spac zmylem :]