Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obolała wrrr

ZMĘCZENIE BÓL GŁOWY, BRZUCHA, MIĘŚNI ...

Polecane posty

Gość obolała wrrr

Ostatnio czuje się strasznie obolała. znacie jakieś sposoby na zmęczenie ?? pracuje fizycznie. wcześniej było wszystko ok. ale ostatnio przez 3 tygodnie czuje sie strasznie .... boli mnie głowa. czuje się struta.... a co najgorsze boli mnie strasznie jedno ramię ... kolana ... smaruje sie mascią końską troszke wygrzeje ale i tak to za mało .... czy są jakieś dobre maści zeby przestało boleć ???

Gość obolała wrrr
up

Gość obolała wrrr
pije również szklaneczke ciepłej spermy na noc podobno pomaga

Gość obolała wrrr
podszyw

Gość obolała wrrr
nikt nie wie

Gość obolała wrrr
Max Zander vel Klaun jem dosyć mało .... biorę witaminy. ostatnio coś w ogóle nie mam apetytu ... :( ale bardziej mnie martwi obolałość .... szczególnie tego ramienia.

Max Zander vel Klaun co ty ciągle z tą rtęcią :O może zwróć uwagę na to co jesz bierz jakieś witaminy ja tez czasem tak mam ,ale jem zdrowo i biorę witaminy i ,i tak czasem mnie łapie takie zmęczenie i jestem obolała wtedy to mi tylko red bull pomaga :O

Gość obolała wrrr
Angel from hell ... tych energodringów też nie można za dużo pić .... też z tego zmęczenia kupowałam ostatnio zeby być normalnie wydajna w pracy ... ale jak mi zaczeły ręce latać .... to przestałam ... co za duzo to niezdrowo ..... jest jakaś skuteczna maść zeby wygrzała te obolałe miejsca ... to nie jest ból mięśni ... tylko nie wiem jak to nazwać .... jakby wykręcało ... brrrr

"obolała wrrr Max Zander vel Klaun jem dosyć mało .... biorę witaminy. ostatnio coś w ogóle nie mam apetytu ... ale bardziej mnie martwi obolałość .... szczególnie tego ramienia." W takim razie konkretnie polecam tą kurację: http://www.youtube.com/watch?v=tY-HsoJ0gr0 :classic_cool:.O ile ilość lewatyw można zredukować do 1 dziennie na początku to nie można zrezygnować z czystości produktów:O.