Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

papipapi00

niewiem co zrobic

Polecane posty

no to tak , spotykalam sie z chlopakiem rok wszystko bylo ok dopoki nie poznlalam jego kolegi , i zostawilam go dla niego , po pol roku bycia ze soba jego kolega powiedzial mi ze nie chce miec dziewczyny ze chce byz sam ze tak mu najlepiej , natomiast ten pierwszy sie dlaej stara o mnie mowi ze mnie kocha , zalezy mi na jego koledze lecz on tez mi siedzi w glowie i wiem ze z nim byla bym szczesliwa , i niewiem co mam zrobic czy czekac az jego kolega zmieni zdanie czy wrocic do tego pierwszego

Gość samotna:(
tez kiedys mialam taka sytuacje. Na twoim miejscu tego drugiego bym sobie odpuscila. A tem pierwszy... Hm.. Gdybys byla z nim szczesliwa to bys go nie wymienila na innego. Ja dalam sobie spokoj z obydwoma. To najlepsze rozwiazanie.

Daj spokój temu pierwszemu, to nic że dalej łazi za tobą, w końcu przestanie. to lepsze dla niego niż być z kimś kto naprawdę nie kocha, nie jest godny zaufania. Bież się za kolegę, może przełamie się i przynajmniej będzie miał na kim "poćwiczyć", póki i jego nie zostawisz.

Gość rrrrrrrrr
mysle ze nawet gdybys wróciła do pierwszego to cały czas rozmyslałabyś co by było gdyby... jak to by było z tym drugim, nie dawałoby ci to spokoju. a jesli ten drugi powiedział ze nie chce być sam to nie zawracaj mu głowy bo jak bedziesz za nim łazić to przyniesie to odwrotny efekt niż zamierzony.nie czekaj na faceta który cie nie chce. a jesli chodzi o pierwszego to zastanów sie czy naprawde ci na nim zalezy

Gość do ja jeybe
no jeb sie jeb pojebana krowo