Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emdżej

niedoczynność tarczycy

Polecane posty

Gość emdżej

Witam Wszystkich :) Mam 24 lata od 6 lat biore euthyrox n 75 po operacji wyciecia tarczycy.Często czytam o tym schorzeniu i od paru tygodni mam wrazenie ze lecze sie nie na to co powinnam.Przy wzroście 175 waze tylko 55 kg a podobno od niedoczynnosci sie tyje.Zaczęło mnie to niepokoic od wizyty u endo który stwierdził ze nie powinnam w ogóle wyladowac na stole operacyjnym :( (a jednak...) przez te 6 lat lekarzy zmieniałam jak skarpetki nie ufam zadnemu ale do jakiegos chodzic trzeba...Za pare miesiecy wychodze za mąż i potem chciałabym starac sie o dziecko ale przed tym chciałabym zrobic sobie jakies badania na płodnosc czy moge je w ogóle miec.Słyszałam kiedys o lekarzu który specjalizuje sie w endokrynologi ale równiez jest ginekologiem(takie dwa w jednym)Jesli ktos słyszał o takim cudzie bardzo prosze o jakies namiary.POZDRAWIAM I ZDRÓWKA ZYCZE ;)

Gość jasne jest ich wielu
tzn.lekarzy o specjalności ginekolog-endokrynolog,jeśli mieszkasz w dużym mieście to tym łatwiej będzie o takiego specjalistę,zajrzyj na www.znanylekarz.pl wpisz specjalizację i swoja miejscowość i zobaczysz co i jak.