Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NATAAAAAAAAAA

SZALENIE ZAKOCHANA

Polecane posty

Gość NATAAAAAAAAAA

HEJ DZIEWCZYNY MAM MAŁY PROBLEM OTÓŻ SZALENIE ZAKOCHAŁAM SIĘ W FACECIE O 11 LAT STARSZYM O DEMNIE TYLKO JEST PROBLEM ON MA ŻONĘ I DZIECKO A JEŚLI CHODZI O WYGLĄD TO Z INNYCH OPINI JEST NIE ZA CIEKAWY ALE DLA MNIE TO SIĘ NIE LICZY LICZY SIĘ JEGO OSOBA JAKIM JEST CZŁOWIEKIEM KOLEŻANKA POWIEDZIAŁA MI ŻE JESTEM GŁUPIA BO MOGĘ MIEĆ KAŻDEGO PONIEWAŻ JEŚLI CHODZI O MOJĄ URODĘ TO MÓWIĄ MI ŻE JESTEM ŚLICZNA CHOĆ JA TEGO O SOBIE NIE MYŚLĘ JESTEM ZWYKŁĄ PROSTĄ DZIEWCZYNĄ TYLKO ZAKOCHANĄ A WIEM ŻE NIE MOGĘ POZWOLIĆ SOBIE NA TĄ MIŁOŚĆ

Gość ewaaaaaaaaaa
nie wiem co ci mam powiedzieć

Gość wspolczuje,nie przezylam
prowo i to marne

Gość fhtr
Kiedys byłam w podobnej relacji... On był niesamowicie przystojny, inteligentny...i zaniedbany przez żonę która w całości czas poświęcała dzieciom. Narobiłam tym sobie dużo wrogów ale nie zrezygnowałam z tego uczucia, on się rozwiódł i od kilku lat oficjalnie jesteśmy razem. Jestem dziś bardzo szczęśliwa i nie żałuję ale to była droga przez piekło.

Gość NATAAAAAAAAAA
szkoda ale nie trafiłaś żadna prowokacja tu już żadnego topiku nie można założyć bo od razu prowokacja bezsensu

Gość NATAAAAAAAAAA
ZAZDROSZCZĘ CI ŻE TAK U CIEBIE SIĘ POTOCZYŁO JA BARDZO BYM CHCIAŁA BYĆ NA TWOIM MIEJSCU ALE WIEM ŻE NIGDY NIE BĘDĘ MIĘDZY NAMI BYŁO OD RAZU WIADOMO ŻE NIE BĘDZIEMY RAZEM BO JA BYM NIE MIAŁA SERCA MU TEGO ZAPROPONOWAĆ A ON SAM NIE CHCE SKRZYWDZIĆ DZIECKA BO JEST MALUTKIE MIĘDZY NIMI JEST SPOKO ALE WIEM ŻE NIE KOCHA SWOJEJ ŻONY NO ALE CÓŻ CZASAMI TRZEBA ODPUŚCIĆ

Gość NATAAAAAAAAAA
NAJGORSZE JEST TO ŻE NIE POTRAFIĘ CHOĆ CZASAMI PRÓBUJE

Gość NATAAAAAAAAAA
WSZYSTKO BYM DAŁA ŻEBY TAK NAGLE MÓC SIĘ ODKOCHAĆ

Gość fhtr
Gdy ja go poznałam jego żona była w drugiej ciąży. Pomiędzy starszym dzieckiem a młodszym było rok różnicy. Wiesz, on też mówił, że nie chce się rozwodzić ze względu na dzieci, na to, że małe, że może za parę lat jak dorosną i coś z tego będą rozumieć. Ale wyszło inaczej więc kto wie jak u ciebie to sie potoczy..

Gość dżozefina
jak z nim zostaniesz to miej świadomość, że zniszczysz życie tym dzieciom i jego żonie, potrafisz żyć z taką świadomością?myślę, że szczęścia na cudzym nieszczęściu nie zbudujesz, i tak, potępiam Twoje zachowanie, choć rzadko mi się to zdarza

Jesteś jeszcze młodziutka, na pewno jeszcze zakochasz się (i odkochasz) w wielu mężczyznach:)

Gość do szalenie zakochanej
łep bym ukręciła takiej co rozbija rodzine i to z małym dzieckiem... mam męża i maleńkie dziecko - i dla mnie to świętość - a ty się jeszcze nie raz zakochasz a tylko zniszczysz ludziom życie - pozatym po co ci taki stary facet?? teraz jest ok ale za chwile wyjdzie różnica wieku - tobie będzie dupka gonić do szaleństw a on będzie dziadziusiem u lekarzy i przed tv

Gość calineczka6
NATAAAAAAAAAA Ile on facet ma lat?

Gość NATAAAAAAAAAA
MAM 26 LAT 37 WIE ŻE JESTEM OKROPNA ALE TO NIE JA ZACZEŁAM ZWYCZAJNE ROZMOWY ZACZEŁO SIĘ NIEWINNIE A JA GŁUPIA NAWET NIE WIEM KIEDY A SIĘ ZAKOCHAŁAM WIEM ŻE ON TEŻ BARDZO MNIE KOCHA WIDAĆ TO I NON STOP JEST CHOLERNIE ZAZDROSNY POKAZUJE MI TO NA KAŻDYM KROKU.

Gość NATAAAAAAAAAA
PISZE NON STOP DZWONI I JAK TU SIĘ ODKOCHAĆ NIE UMIEM NIE POZWALA MI NA TO

Gość NATAAAAAAAAAA
NIE CHCĘ KRZYWDZIĆ ANI JEGO ŻONY ANI JEGO DZIECKA DLA TEGO WŻYCIU NIE CHCIAŁA BYM ŻEBY ODSZEDŁ OD SWOJEJ RODZINY

Gość calineczka6
NATAAAAAAAAAA Jak ma na imię?

Gość calineczka6
NATAAAAAAAAAA To jest,szatyn,blondyn,brunet?Jest wysoki czy niski?Ile ma wzrostu?

Gość ojjjejjjHHH
nie rozbijaj tej rodziny!!!! pomyśl co ty byś zrobiła gdybyś miała męża i dziecko, a tu nagle pojawia sie jakaś kobieta która kocha twojego mężą, co te dzieci zrobią? a wiesz jak przewaznie jest, ten facet i tak wroci do żony nawet jesli bedzie z tobą! łączy go z żoną dziecko!!! i zawsze bedzie na pierwszym miejscu a ty zawsz bedziesz obok.daruj sobie tego i lepeij szukaj kogoś samotnego z kim stworzysz wlasną rodzine,moze i jesteś zakochana ale odpuść po co????? jeszcze sie przejedzies,zobaczysz!!!! postępuj rozsądnie i odejdz od niego-niech wraca do rodziny, a ty nie rozbijaj tej rodziny!

Gość dżozefina
Ty już tą rodzinę krzywdzisz i siebie przy okazji, masz 26lat i nie wiesz jacy są faceci?obudź się dziewczyno, on Cię wcale nie kocha, imponuje mu, że może się pobawić młodszą kobietą, sprawdza swoją atrakcyjność, jeśli nie myślisz o jego żonie i dziecku to pomyśl o sobie dziewczyno, czy nie zasługujesz na kogoś na "pełny etat"?