Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monosterofoniczny

dla wszystkich nie starczy atrakcyjnych kobiet

Polecane posty

Gość monosterofoniczny

więc faceci muszą się brać za te z niższych półek

Gość Roman tic
niekoniecznie moga tez zostac prawiczkami

Gość monosterofoniczny
bycie prawiczkiem to porażka i wstyd dla faceta

Gość nadszyszkownik
Won pedały:P

Gość Roman tic
a bycie z pasztetem to niby nie porażka?

Gość Roman tic
a w dodatku jak zajdzie w ciążę to już w ogóle

Gość monosterofoniczny
po atrakcyjnych nie ma od razu pasztetów

Gość Roman tic
ale i tak czułbym się gorszy

Gość monosterofoniczny
najwięcej jest średniar

Gość SPASIONA TŁUSTA SPOCONA BERTA
Nie starczy dla was ładnych kobitek bo jest ich mało :) A co to oznacza? Wylądujecie w moich objęciach, MUAHAHAHAHA

Gość fhfghfghf
sam jedz pasztety

niekoniecznie muszą, pełno jest par gdzie jeden partner(ka) jest o wiele mniej atrakcyjny/a od drugiej/go, taka prawda

Gość monosterofoniczny
ale każdy by chciał mieć jak najlepszą partnerkę i dlatego wielu facetów jest samych i odwrotnie

Gość tlustowlosa ocięzała Klocia
:D i dobrze

Gość monosterofoniczny
ogólnie dziwię się, ze facet może brać się za jakiegoś żeńskiego potwora i nie rozumiem jego działania

Gość Rubin z Polska
ale przecież to kobiety nie biorą brzydkich facetów/

Gość ojejeje
bzdury.w tych czasach co 2 jest ladna(kosmetyki,ciuchy,fryzjer)wiec prawie kazdy facet ma szanse na atrakcyjną kobietę. Niestety facetów zadbanych jest jak na lekarstwo,wiec niektóre z tych lasek bedą prowadzić się z pokemonami:(

Gość monosterofoniczny
faceci to nie płeć piękna i wystarczy że dba o siebie , a kobieta już może sobie o nim wkręcać

Gość monosterofoniczny
co 2 jest ładna? chyba w Twoich snach ładna to nie to samo co sztucznie zrobiona , wiec mylisz pojęcia

Gość monosterofoniczny
up

monosterofoniczny ogólnie dziwię się, ze facet może brać się za jakiegoś żeńskiego potwora i nie rozumiem jego działania no ja też tego trochę nie rozumiem, ale znam z rzeczywistosci i tu nie chodzi o przeciętasa mega-przystojny koleś, który mógłby mieć każdą, związał się z paszczakiem a najlepsze jest to że po nich w ogóle nie widać tego zakochania, magii, błysku w oczach czy co tam

Gość monosterofoniczny
zgadzam sie też nie widzę żadnego błysku w oczach tych kolesi i żadnej logiki dla ich działań- to tak jakby ktoś miał możliwości i spychał się w dół jedno co mi chodzi po głowie to tylko "zboczenie"

monosterofoniczny zgadzam sie też nie widzę żadnego błysku w oczach tych kolesi i żadnej logiki dla ich działań- to tak jakby ktoś miał możliwości i spychał się w dół jedno co mi chodzi po głowie to tylko "zboczenie" hahaha a ja słyszalam takie propozycje - jest za glupi - ona dobrze ciągnie - zderzył się z ciezarówką jakiś facet kiedyś tu napisał topik, o tym że ma brzydką żone i jest dla niej za piękny. wstydzi się jej teraz, ale jak brał ślub to mu to nie przeszkadzało bo "miał glowe nabitą frazesami, że uroda sięnie liczy" różnie to w życiu bywa...

przestancie! prawda jest taka ze w polsce kobiet ladnych pieknych jest wicej niz tych brzydkich a my mamy bardzo malo przystojnych i podkreslam prawdziwych facetow gdyz ci prawdziwi faceci piekni przystojni krotko powiedziawszy wytłukli ich na wojnie. bo przepraszam was bardzo panowie ktory z was by oddał zycie ? a własnie prawda wyszła na jaw pozostali sami żule nieudacznicy ktorzy by tylko ruchali.. i wgl niechce mi sie juz owas pisac ZA MUNDUREM PANNY sznurem bo tam znajdziemy prawdziwych facetow. mowila 15latka

przestancie! prawda jest taka ze w polsce kobiet ladnych pieknych jest wicej niz tych brzydkich to akurat prawda jeźcie do niemiec albo uk i się przekonacie

Gość monosterofoniczny
przestancie! prawda jest taka ze w polsce kobiet ladnych pieknych jest wicej niz tych brzydkich a my mamy bardzo malo przystojnych i podkreslam prawdziwych facetow gdyz ci prawdziwi faceci piekni przystojni krotko powiedziawszy wytłukli ich na wojnie. bo przepraszam was bardzo panowie ktory z was by oddał zycie ? a własnie prawda wyszła na jaw pozostali sami żule nieudacznicy ktorzy by tylko ruchali.. i wgl niechce mi sie juz owas pisac ZA MUNDUREM PANNY sznurem bo tam znajdziemy prawdziwych facetow. mowila 15latka pozostali same żule , nieudacznicy? gdzie Ty przepraszam żyjesz? dalej w czasie wojny? a ładnych panien nie jest wcale więcej w żadnym kraju niż nieatrakcyjnych

do monosterofoniczny powiedzialam o tych zulach tak ogolem ze juz jest bardzo malo prawdziwych facetow chodzilo mi . ogolem trudno znalesc nawet wezmy np. moich kolegow z kl. czy wgl jak oni sie zahcowuja przy dziewczynach zartuja sobie non stop! na temat sexu i wgl... co tu pisac to szmal liter

Gość monosterofoniczny
A ja mam mundurowego właśnie z mundurowym masz życie na baczność i rozkaz nawyki pozostają