Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

azale

Facet jak kocha to się stara i zabiega!

Polecane posty

Czekając dzisiaj, nie ważne na co wzięłam do ręki gazetę "show' chyba i było jak to panowie jak kochają to dbają o swoją kobietę! Prawda jak zależy to nie liczy się z niczym. Pewnie zaraz dopadnie mnie banda biednych chłopczyków i zacznie wypisywać,że kobiety to tylko kasa! Dziewczyny, jeśli facet żaluje piątaka na różę to wiać jak najdalej. Z mojej sytuacji teraz: z moim byłym polecieliśmy do DE, aby trochę pobyć (on tam mieszka)a tu pracuje, wróciliśmy jego autem bo kupilismy chemię. Chciałam mu oddać kasę,ale zapłacił za te kilka proszkow. Aby mu było razniej pojechałam zaprowadzić auto do DE z nim. I zasugerował, żebym dołożyła się do paliwa!!!Nie chodzi już o kasę, ale o to,że musiałam oddać za benzynę! Zrozumiałam, że nie zależy mu na mnie i nie zależalo.Dołożyłam się za paliwo, mimo iż kupiłam wcześniej bilet lotniczy!2 razy wybuliłam za podróż!Odeszlam, mimo też innych wyskoków!

Gość lekka zenada
Chyba pobyt w "DE" rzucil ci sie na mozg, bo raz, ze nie umiesz jednego zdania poprawnie zlozyc, a dwa to kto by chcial taka foszasta ksiezniczke? Nastepna chetna do sponsoringu, ale jak od siebie trza cos dac to wielka kurwa obraza majestatu

odezwały się nożyce:P biedny chlopaczyna! I ten co skleca zdania poprawnie!a zajarzyć nie potrafi!Czytaj jełopie zanim się zaczniesz mądrować!!!!ze zrozumieniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!do sponsorowania??????????????DEBILU???!!!!KUPILAM SOBIE BILET LOTNICZY SAMA, MATOLE!!!!!A POMIMO TO, MUSIALAM DOŁOŻYC SIĘ DO PALIWA!!!!!!!!!!!JARZYSZ?!!!

Gość pan kracy
Szkoda że do duupy żeś nie poleciała:D

Gość tak z rozpędu
Odeszlam, mimo też innych wyskoków! sorry, ale albo to zdanie jest bez sensu, albo ty byłaś z nim tylko dla jego wyskoków. czy ty wiesz co znaczy słowo MIMO???

Zgadzam się . Jak facetowi zalezy to będzie się starał .a jak nie to niech lepiej spada

Gość fhfghfghf
Facet robi idiote z siebie tylko raz w zyciu kiedy jest nie doswiadczony zebys sie nie zdziwla wiec

Gość j90rj0j45454
facet bedzie sie staral dla kobiety o ktora bedzie mial pewnosc ze jest warta starania nie o wszystkie warto

Gość ale....
Zgadzam się . Jak facetowi zalezy to będzie się starał :)ładnie napisane

Gość ewewewewew
a kobieta jak kocha to nie żąda od niego poświęceń ani nie marudzi i nie wydziwia.

Gość ale....
" 12:34 [zgłoś do usunięcia] ewewewewew a kobieta jak kocha to nie żąda od niego poświęceń ani nie marudzi i nie wydziwia. 1. kobieta nigdy nie marudzi i nie wydziwia ---kobieta wyraża swoje zdanie 2. kobieta nie żada od niego poświęceń ---- kobieta tylko zwraca uwagę na to, co się jej słusznie w związku należy :) a jeśli facet stwierdza, że "kobieta jak kocha to nie żąda od niego poświęceń ani nie marudzi i nie wydziwia" to znaczy, że na tej w.w. kobiecie jej nie zależy i że: 1. w de...... ma jej zdanie 2. za słowa: marudzenie, wydziwianie i konieczność poświęcenia w.w. kobieta powinna takiego faceta kopnąć dokładnie w to, w czym on ją ma /ją i jej potrzeby/

Gość hiohio
po prostu w przypadku duuuzej wiekszosci kobiet nie trzeba a wrecz nie warto sie starac, bo im bardziej olewasz, tym bardziej im zalezy. Wiekszosci pseudo ksiezniczek wystarczy na starcie pokazac, gdzie ich miejsce i ma sie spokoj na caly zwiazek. A frajerzy ktorzy udowadniaja kobiecie milosc biegajac za nia jak piesek zycze powodzenia. Przy okazji jakies biedne te kobiety ktore ciagle potrzebuja kasy od faceta, takie to sie utrzymankami nazywa.

Gość ale....
hiohio współczuję doświadczeń życiowych

facet nie madruj się tak!!!Mój ex zażyczył sobie częściowego zwrotu kasy za paliwo do jego auta, ja kupilam sobie bilet na samolot, a mimo to dołozyłam się!!!!I ostatni raz!!! to nie pieprz,że wszystkie kobiety potrzebują kasy!!!!od faceta!!!

Gość To prawda, ale
jak się stara i zabiega za bardzo, to bajerant i manipulant.

Gość Beeee
1. co to znaczy zabiega ZA BARDZO..? 2. czy jak zabiega, to bajerant i manipulant???? lepiej, żeby bił i poniżał?:O

Gość trzeba bylo do show
napisac o swoich frustracjach, a nie tutaj poza tym, nie rozumiem, o co ci chodzi dziewczyno, co z tego, ze sama zaplcacilas za bilet, wyjazd byl wspolny i wspolnie powinniscie poniesc koszty podrozy, tak wiec, za paliwo mu sie nalezalo Szczerze powiedziawszy, to nie łączy was zbyt wiele, nie jest to ani twoj nazeczony, ani maz, wiec czemu ma ci cos fundowac? ja na pewno chcialabym oddac bez zadnego gadania polowe za paliwo, bo z jakiej niby racji ma placic za mnie?

Gość grazkatoja
Nie wiem jak ma się żałowanie na kwiatka do Twojej historii. Ni kazał Ci oddawać za paliwo, ale zasugerował, żebyś się dorzuciła. Jak nie miałaś z czego albo miałaś mniej to by zrozumiał. A, że na bilet wydałaś? No a czemu on miał fundować? Jak to był za duży wydatek, to trzeba było powiedzieć, jakby miał jak to pewnie by Ci dołożył. Nie bardzo rozumiem to oburzenie. Ja też bym chciała zapłacić sama, a za paliwo chętnie bym się dorzuciła. A jak bym nie miała kasy to bym powiedziała szczerze i sytuacja byłaby jasna. Ty tu mówisz o dużych sumach (bilet, paliwo). To nie kosztuje 5 zł:/

Gość rj403490jr403
widze ze lepiej wiesz od samych facetow jak sie zachowuje zakochany facet, a moze po prostu chcialabys zeby tak bylo? moze nie dla pas kielbasa, trzeba sobie na takie traktowanie zasluzyc a jak kobieta kocha to jak się zachowuje? poza tym facet zabiega o kobiete jesli jest tego NAPRAWDE warta, nie ma nic za darmo

Gość coś krótko
w tym "DE" byłaś :D tam są europejskie standardy, to nie zaścianek, gdzie mężczyna płaci za kobietę