Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera no!

cholera jasna!! pech mnie dopadl czy co?

Polecane posty

Gość cholera no!

Jestem w zwiazku na odleglosc. Miszkamy niecale 200 km od siebie wiec jnie jest zle. Ale chlopak ma wolne weekendy, ja malo kiedy mam wokne weekendy wiec az tak czesto sie nie widujemy. Wczoraj mial do mnie przyjechal po poltora miesiacu....rano sie budze...nacyznko mi poslzo w oku i mialam cale czerwone bialko, w sumie do teraz mam. Facet mial byc u mnie przed 13 ale zepsul mu sie samochod. Chcial przyjechac pksem ale ja szlam na 19 do rpayc i powiedzialam ze ma rpzyjechac dzisiaj. Wiec wyjechal po 7 i co? autobus ma awarie i czekaja na zastepczy...mial byl o 12 a bedzie nie wiem o ktorej cholera no.! Dodatkowo spalam dzisiaj az godzine a ide nabal walentynkowy. Mialm miec jutro wole w pray ale ide na 13! Moj facet wzial specjalnie tydzien urlopu, ja nie dostalam bo 2 osoby na chorobowym sa, bo sa w spzitalu i co? Mialam miec jutro wolne nie mam, w pon wole...nie mam...caly czas do pracy! Grafik calkowicie pozmieniany, no szlag by to wsyztsko...aha mialam upiec ciastka francuskie z jablkami. Kupilam wczoraj kilka jablek, a dzisiaj zostalo 1 no super...nerwy od wczoraj mam takie ze szkoda slow

Gość cholera no!
Stanislawie nie denerwuj mnie...no nie mam juz nawet na kogo wyzywac no :(

Gość cholera no!
podobno robienie minete, daje szczęście, kto sie zgłasza :):O