Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamama

mutsy transporter wozek

Polecane posty

Gość mamamamamama

Sprzedaz wozek mutsy transporter, czarno kremowy, gleboki plus spacerowka, do tego adaptery, spiworek zimowy, moskitiera i folia przeciwdeszczoa jak rowniez przescieradelko na materacyk do wozeczka, dla zainteresowanych mam takze posciel do wozeczka(wklad plus poszewk), wozeczek jest zadbany, stan idealny. Polecam

Gość motylek w glowie
ile chcesz za niego? wklej zdjecia

Gość mamamamamama
Gość czarny kolor????
kształt wózka ciekawy i ładny model, ale CZARNY KOLOR?! przegięcie, autorko ty nim na pogrzeby i stypy jeździłaś czy na spacery????? dla dziecka powinien wózek być kolorowy, to nie żałoba! ale może się znajdzie ktoś komu się taki spodoba :o

A ja uważam że czarny to bardzo elegancki, a można dać do niego jakieś kolorowe dodatki: ładna pościel, zabaweczki. Takie wózki w kilku kolorach, z rysuneczkami, napisami rażą w oczy. Ale każdy ma swój gust i wiadomo o nich się nie dyskutuję. Autorka szuka w tym poście kogoś komu ten wózek będzie odpowiadał. Dla mnie przednie kołka ( te maleńkie) od razu go wykluczają. Widziałam w tym roku jak sobie one radzą na naszych pięknych polskich chodnikach, gdy zalega na nich błoto pośniegowe.

Jak długo dziecko nim jeździło? Tzn. nie jestem aktualnie zainteresowana, tylko ciekawa do jakiego wieku dziecka "wystarcza" spacerówka i gondola. Tak się nastawiam na kupno tego wózka, tylko nowego. I chciałabym prosić o opinię :)

Gość mamamamamama
Tez nie lubie kolorowych pstrokatych wozkow, miala dodatki konrastowe, np rozowa parasoleczka czy jakis palak z grzechotkami. Mala pojezdzila w gondoli przez 7 miesiecy, tyle ze moja mala jest ''dluga'' :) a spacerowka do 13 miesiaca.

Gość czarny kolor????
nie powiedziałam że niebieski tylko dla chłopca a różowy dla dziewczynki, ja dla synka miałam beżowy, ale nie czarny, sorry ale mi się to z żałobą kojarzy, no ale w sumie każdy ma inny gust. pozdr

Podoba mi się własnie ten wózek, ale miałaś pewnie wersję z 2009r., prawda? Jak się nim jeździ? Myślałam nawet o czaqrny, ale w lecie może być za ciepło w czarnej spacerówce...

Gość mamamamamama
Tak to wersja 2009, ale swoja kariere rozpoczal dopiero w lutym 2010:)(corka sie urodzila), tez sie martwilam co to bedzie w lato, kupilam go bo po prostu mi sie podobal, nie myslac ze czarny przyciaga slonce, ale nic takiego nie mialo miejsca, on jest od wewnatrz kremowy, nic sie nie dzialo, a jak wiadomo takemu maluchowi, ktoe jeszcze nie siedzi i tak glowka sie z tylu spoci, ale zeby sie z niej lało to nie.

Gość mamamamamama
nadal aktualne :)