Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona mama34

moje dziecko strasznie sie zmienilo jak skonczylo rok

Polecane posty

Gość zaskoczona mama34

poradzcie cos mamy moj maluch do tej pory super grzeczny i wesoly zmienil sie nie do poznania ,jestem przerazona jest strasznie marudny ciagle jeczy nie placze tylko jeczy a jak chce go polozyc spac w dzien to jest makabra tak sie drze ze sie zachodzi a jest zmeczony bo to widac.Niewiem co ja zle robie spi 2 razy w ciagu dnia wczesniej wkladalam go do lozeczka i powoli zasypial a teraz jest ryk ,nawet w nocy sie budzi i wrzask czy to normalne czy to minie prosze o rady bo nie wyrabiam.

Gość zaskoczona mama34
ma 4 w gorze i 4 na dole wlasnie dzis w nocy bo nie spalismy od 1 do 4 rozne mysli mialam wlasnie odnosnie zebow bo podobno zeby oczne to straszne meki dla dziecka jak wychodza

no wiec wlasnie ida zeby !!! moja ma 16 mc i juz od roku ma wszytskie zeby tez to przezywalam tak jak ty ! nie spala budzila sei z placzem ze nie mozna bylo jej uspokoic ale to minie . wez czesto przytulaj dziecko w nocy zajmij czyms ja miaalm sposob bralam ja do siebie do lozka i wlaczalam bajki po 15 min wylaczalam tv smyralam az usnela teraz juz mniej klopotow jest zawsze usypia w lozeczku podczas smyrania po pleckach. aha i nie zapominaj o dentinoxie smaruj dziasla czesto dawaj schlodzone gryzaki ja nawet moja dawalam po uprzednim myciu palce moje do gryzienia . kup herbatniki badz chrupki kukurydziane . u mnie trwalo to kolo 2 tyg !!

Gość zaskoczona mama34
dziekuje za rady bo to okropna jak z tak pogodnego dziecka zrobi sie taka maruda no nic jakos to przezyjemy ale jeszcze jedna sprawa spedza mi sen z powiek a mianowicie szczepienie MMR mamy teraz marcu sie zglosic tyle sie naczytalam o skotkach ubocznych ze bardzo sie boje ,pani doktor nas uspokajala ze to bezpieczne i takie tam jesli szczepilas swoja coreczke to napisz jak sie zachowywala potem czy wszystko bylo ok...pozdrawiam

Gość taka malinowka
wiem cos o tym. ZEBY i tylko zeby.

Gość kobieta Twojego życia
witajcie! Autorko może to od ząbków...nie wiem, bo mój jakoś tak w miarę łagodnie te ząbki przeżył ale zauważyłam co innego - mianowicie jak skończył 5roczek maż z JIm jama "przerzucił" go na bumerang - niby bajki dla dzieci, ale moje dziecko zaczeło w nocy sie budzić z płaczem i tak jak twoje było marudne. nie wiem czy za dużo emocji, cvzy nieodpowiednie programy? trwało to ok tyg. jak wróciliśmy spowrotem tylko do bajek na baby tv i nie ogląda mój żadnych filmów przy dziecku, to wszystko wróciło do normy. co do szczepinki - do 2 tyg ma prawo być gorączka, ale u mnie nic takiego nie było. Najtrudniejszą dla małego była szczepionka 5 w 1 - strasznie źle znosił. ta to pestka dla dziecka:)) nawet chyba bardzo nie boli, bo śladu ani zaognienia u niego nie było

To raczej taki wiek, że dzieci powoli stają się przekorne i marudne:) A będzie jeszcze gorzej....