Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jedzaaa

Jak można wywołać bezpłodność 100%?

Polecane posty

Gość do jedzaaa
Jędza, a nie masz ty czasem kochanków na boku, że koniecznie ty musisz sobie przeciąć, a nie mąż. Wydaje mi się to podejrzane.

Gość do jedzaaa
Pierwsze dziecko to męża, czy z kochankiem się zapomniałaś zabezpieczyć?

sama masz depresje! duren. rodzilam we wrezsniu 2009. a ty od bejbika jestes posrana slowo daje jak do ciebie nie dociera ze ktos nie chce miec wiecej dzieci. no bo jestes najmadrzejsza idiotka i ty musisz miec racje. kto ci broni, mozesz sie ruchac ile chcesz i z kazdego stosunku mozesz miec swojeg bejbika ale ode mnie won!!!!

nie mam kochankow. a dziecko jest meza i moje. ja mu nie bronie, moze sobie innej zrobic, jesli ma takie marzenie abym ja nie musiala brac w tym kurestwie udzialu juz nigdy wiecej.

A ty skurwysynu sam sobie sie kreta wypij moze ci dziure we lbie wypali bo mozgu juz dawno nie masz!!!!!!!!!!!!!

Gość bez urazy ale mam nadzieje
ze nie wyladowujesz tej frustracji na dziecku ;)

Gość pierwsza żona zginęła w wypadk
u samochodowym, nieszczęście jak cholera, a druga jest niepłodna od urodzenia, szczęście nad szczęściami......

Gość Phoebe20
dobra przestańcie po niej jeździć. co prawda nie rozumiem jak można mieć takie podejście do ciąży i dzieci, ale nie mnie osądzać. Jak musisz się na coś takiego zdecydować to chyba naprawdę najlepiej wyjechać na zabieg. Albo przekonać męża. Albo kupić mu obcisłe, nieoddychające bokserki, podobno wywołują bezpłodność bo wzrasta temperatura i zabija plemniki, ale to dość ryzykowne. mam nadzieję że nie będziesz żałować, no ale cóż, powodzenia. a może spróbuj np. globułki?

Gość pierwsza żona zginęła w wypadk
globulki....buhahahaha wczesny PRL....margaryna mleczna , przeciw ciąży jest skuteczna.....

Gość możesz podwiązać jajowody
i po problemie

Gość plastry
są bezpieczne i skuteczne-zastrzyk tez-bez problemu i dostępne

Gość do plastry
Przecież to też hormony.

Gość jak ci zaden sposób nie
odpowiada, to nie " cudzołóż" - czytaj nie pierdol

Gość veqfef
jedza--------------------bo ten kraj ejst nastawiony na robienie dzieci. Ty masz robic dzieci a rzad i panstwo hooj obchodzi za co je wychowasz (za marne 68 miesiecznie) . To ejst nielegalne bo inaczej dzieci by nie bylo w polsce czemu bym sie wcale nie dziwila bo sama z checia bym sie juz podwiazala . edno wystarczy. Z jednym ciezko wiazac koniec z koncem a co dopiero z wieksza iloscia.

Gość maryna ze młyna
a ja cię rozumiem, bo kobiety mają przesrane wiekszość chce mieć dzieci , ale która miło wspomina poród i cały z tym związany ambaras? jeszcze porody w Polsce , obowiązkowo na leżąco żeby konowały miały wygodny dostęp do twojej ....... twoja wygoda najmniej sie liczy:)

dziekuje wszystkim. zgadzam sie ze kobeiety maja gorzej. gdybym po podwiazaniu dowiedziala sie ze i tak jestem w ciazy to bez wahania skonczylabym ze soba.

Gość jakaś sobie ona
:/ sa gorsze problemy niz zajscie w ciąże naprzykład smierdz dziecka po porodzie :(?? a jak kiedy kolwiek zapragniesz miec jeszcze dziecko i co wtedy ?

Gość c'est moi
@JEDZA doskonale Cię rozumiem - mnie też obrzydza ciąża, poród, nawet gdy na ulicy widzę kobietę w ciąży to robi mi się słabo.. nigdy nie chcę mieć dzieci (choć mam dopiero 22 lata więc wszyscy mi mówią że to minie, a ja wiem że nie) i też szukam jakiejś możliwości "ubezpłodnienia się" wiem, że mogą na płodność mieć wpływ promienie rontgenowskie. ale to by chyba trzeba było bardzo często prześwietlać miednicę/biodra, podbrzusze.. zastanawiam się nad podwiązaniem, ale boję się że to też nie da 100% pewności, a wiadomo, jak to jest z aborcją w tej cholernej Polsce.. :/ niemniej, mam nadzieeję że nam się uda :)

Gość marrco 12
ta kobieta to musi się isc leczyc lub jest lesss a co to za facet on już na pewno dyma na boku jak mu zona niedaie i taki ceregiele tu pisze to na huuuu mu taki strup ja mam 4 dzieciaków i niczego nie załuje wręcz razem z zona jesteśmy dumni z naszych pociech i nikt mi nie powie ze jest cos nietak bo mam 4 pociech małzenstwo miłość i owoce miłości DZIECI które kocham bardzo mocno i to jest właśnie rodzina i tyle na ten temat a ta paniusia to co dla kasy chłopa brała i mu 1 dz urodziła bo to tak wygląda a jak by jei rodzice tak pomyśleli jak ona to paniusiu ciebie to by jakies kurczaki w prezerwatywie po podwórku ciagały idz do specjalisty ty masz fobie a nic innego to jest uleczalne bezmuzgowcu

Gość gość
Podobno nieleczona grzybica wywołuje bezpłodność. Słuchaj autorko. Ja też miałam taką obsesje po porodzie. Dość długo nie robiłam tego (kilka lat) ale w końcu nie wytrzymałam. Kocham się w prezerwatywie,ale wytrysk odbywa się poza moją c*pką...taki mam sposób i od lat nie zachodze :)

Gość gość
skocz z pietra na ten glupi lep to moze inaczej pomyslisz, lub zginiesz i tez bedzie po sprawie....

Gość gość
Pani Kingo, dziękuję za andrzejkową wrózbę, aga

Gość gość
autorko wysterlizuj sie