Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa PM

Zamowilam SUKNIE (FOTO)

Polecane posty

Gość szczesliwa PM

jednak suknia bedzie biala ta ze zdjecia jest kremowa i zlewam sie z nia Mierzylam biala inny fason i jednak bialy lepiej pasuje wstazka niebieska bo tylko taka mozna zamwoic ewentualnie jak suknia przyjedzie w salonie juz na wlasna reke zrobia mi biala jesli bede chciala na zdjeciu jestem w sukni o 3 rozmiary za duzej pospinanej klamerkami bo nawet wiazanie nie mialo sensu bo by spadla http://www.voila.pl/146/zjhsj/?1

Gość adaaadasdasdads
nie suknia sie liczy ,tylko to czy bedziesz z nim zyla nastepne 50 lat, zadaj sobei to pytanie czy wytrzymasz z twoim przyszlym mezem, 50 lat ,jak tak to wyjdz za maz ,a potem nie dawaj topikow, jaka ty nieszczesliwa,itd,,, szczescia zycze , ale i tak wiem ze statystyka rozwodow cie zaliczy:-P JAK JUZ ZACZYNASZ OD WYBORU SUKNI NA SLUB Z TAKIM PODNIECENIEM; WIEM LICZY SIE DLA CIEBIE TA KIECKA; ale pamientaj to najpiekniejszy i OSTATNI cudowny dzien w twoim zyciu,po slubie sie zacznie walka o byt..itd,, powodzonka:D W KRAINIE MEZATEK;HEEE

Gość sddssd
Bardzo ładna, ale przykro mi nie masz figury do niej, zero bioder, jesteś niska. Suknia śliczna ale nie na Tobiee...

Gość szczesliwa PM
no nie wiem czy nie mam bioder buiodra 89 talia 63 pisalam suknia jest o 3 rozmiary za duza i nie jest w talii zebrana

Gość szczesliwa PM
w kazdym salonie polecali mi ten model ze wzgledu na wzrost szczupla talie i kobiece biodra

Ladna..... Ja czekam na swoja suknie..powinna byc za 3 tyg,tez licze na to ze trzeba bedzie troche zwerzac...

Ladna..... Ja czekam na swoja suknie..powinna byc za 3 tyg,tez licze na to ze trzeba bedzie troche zwerzac...

Dziewczyno nie zwracaj uwagi na złośliwców. Suknia naprawdę ładnai na pewno w swoim rozmiarze będziesz wyglądała rewelacyjnie

Gość Autorko mnie bardzo
podoba się ta suknia pozatym uważam że wyglądasz w niej olśniewijąco Pozdrawiam z życzę szczęścia

Gość kasii
śliczna

Gość Inna PM
Bardzo ładna;-) dobrze że tamtej nie wzięłaś;-) Ale Twoja chyba trochę krótsza będzie bo ta jest stanowczo za długa.

Inna PM hmmm tak bedzie skrocona w stosunku do tej ze zdjecia o 14 cm tzn w Stanach ja zrobia na moj wzrost i do Polski juz przyjedzie w odpowiedniej dlugosci chociaz troszke szkoda bo podoba mi sie taka za dluga i rozlozona na ziemii ;)

Gość krok do prziodu
nie chcę żebyś mnie żle zrozumiała... ale nie pasuje ci ten krój... jest raczej dla wysokiej dziewczyny... a Ty jesteś drobna. Ale suknia przepiękna, masz swietny gust.

Inna PM P.S. Jak ja zobaczylam na internecie to wiedzialam ze to bedzie ta tylko cena sie martwilam ale nawet jak na firmowa droga nie byla Pojechalam przymierzylam i tylko sie utwierdzilam w przekonaniu ze donbrze wybralam Ani chwili sie nie zastanawialam czekalam

Nie przejmuj sie zdaniem innych-tobie musi sie podobac,ty musisz sie w niej dobrze czuc. Ja przed zamowienem pokazalam suknie tesciowej 2 przyjaciolka i gdy powiedzialy ze im sie tez podoba...zamowilam.

krok do prziodu e porzadku nie gniewam sie :) chociaz sie nie zgadzam zreszta tak jak juz pisalam odwiedzilam chyba z 20 salonow i zanim powiedzialam co mi sie podoba najpierw udawalam ze nie bardzo wiem i rpsoilam o rade w salonie i wlasnie taki kroj w KAZDEM salonie mi proponowano oczywiscie dla porownania ubierano mnie w rozne suknie zebym miala przeglad sytuacji ale wszystko inne mi odradzano i faktycznie w innych fasonach wygladalam na mala kluske bez figury

Gość cxvbnmy
tragedia, jak tortilla, bez kształtu i ujebie sie raz dwa

cxvbnmy dziekuje kazda opinia sie liczy i z tym ze bez ksztaltu to sie nie zgadzam absolutnie ale pewnie cie nie przekonam chyba ze za pare miesiecy wstawie tu zdjecie w swojej sukni uszytej na rozmiar i zwiazanej z tylu w talii itd

Gość shgnaujgnaukg
w sumie to fajnie,,, zdjęcie niewyraźne, bo zlewasz się z sukniami z tyłu i przez to nie widać kształtu

Na poczatku chcialam ekstrawagancka suknie w wersji sexy ale jak ten model zobaczylam wiedzialam ze bedzie do mnie pasowala.