Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

azale

Wysłać exowi e-kartkę walentynkową?

Polecane posty

Hm...rozstalismy się we wrześniu, średnio dobrej atmosf.:(ale uczucie do niego u mnie nie zmieniło się, wiem,że często o nie myśli. Ta nasza duma...

Gość ssewewewewew
qrwa! jak chcesz to wyślij i nie zawracaj dupy! masz dylemat jak sto chooji! większość desperatek i histeryczek z tego forum doradzi żebyś nie wysyłała bo twój eks to świnia, łajdak, bydlak a ty masz się nie poniżać. A ty i tak rób jak chcesz i do qrwy nędzy gówno nas to obchodzi czy wyślesz jemu kartkę czy też nie. To twoja sprawa i nikt tu ci nie doradzi.

Gość zaraz jadę zamówić bukiet
ja wyślę kwiaty mojej ex (ja odszedłem teraz żałuję), także jako mężczyzna to on powinien o tym pomysleć pierwszy a ty ewentualnie zaraz do niego zadzwonisz z podziękowaniem. :)

Gość ssewewewewew
to wysyłaj jak chcesz ale nie sraj żarem na kafeterii jakbyś nie wiadomo co zajebistego robił.

sewese czy jakoś:Pale frustrat, żal dupsko ściska,że o nim nkt nie pomyśli, bo nie ma i o kim!!!Co za palant!Po co włazi na temat!!! -Ja skończyłam, też żałuję:)

Gość rtretertert
tia hahahaha... szlag mnie trafia jak czytam tak tępe i głupie laski które zadają tak debilne pytania na kafe. twoja brocha czy wyślesz czy nie. nikt tu ci nie doradzi bo sama powinnaś wiedzieć czy zrobić to czy też nie. nara

Gość ty autorko tez jestes
zalosna... najpierw odchodzisz, potem zalujesz... i glupie dylematy masz teraz... ile masz lat? 15? w ogole kto bierze pod uwage jakies kretynskie walentynki???

Kobiety, nie zwracjamy uwago na tyc pryszczatych nieudacznikow,ktorych całe życie to tylko kafe i wulgaryzmy, już żal dupska ściska,że żadne nawet w d...nie kopnie!:P:Da jakie słownictwo spod budy z piwskiem,polski chłop,żenada!

Gość Agentka csi
NIE, bo i po co? Sama piszesz ex, wiec daruj sobie i lepiej poszukaj nowego faceta z ktorym bedziecie kartki wysylac.

Gość rtretertert
żenada to z ciebie jest autorko. eks to eks i qrwa zdrowa na umyśle kobieta zamyka ten rozdział w swoim życiu jakim był poprzedni facet i żyje dalej rozglądając się za innym a nie robi ochh i achh do byłego i jeszcze myśli o wysłaniu jakiejś pojebanej walentynki. tylko pewnie nie możesz nikogo znależć i dlatego ten eks to jedyny men którego znasz. hahahahaha

tretetet:P o jaki wróżbita:D:D:D a jak wie!:D:D:D spadłam z fotela:D:D to jest jedyny ex, który utkwił mi na serduchu!:Djakbyś się martwił:D

Gość rtretertert
na cipsku raczej.

idz do meneli, już czekają pod budą z piwskiem:D a najlepiej idz się utop, świat będzie czystszy, bez takiego fleji:D

Gość rtretertert
bua ha ha ha.... ty dupsko sobie umyj i na walentynki mu się oddaj analnie, to może cię zechce lampucero bua ha ha ha nara

wlazi frustrat na tematy walentynkowe, i chce się zesr...z żalu,że świat kafe jest jedynym swiatem, ale kto chciałby takie pryszczate gówno tknąć nawet kijem? Fe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D psychiatra potrzebny, łeb się zlasował:D

Gość rtretertert
bua ha ha ha... się nie martw cnotko niewydymko. jam w stałym związku od lat. ale takie jak ty mnie rozpieprzają na amen. miłego walentynkowego bzykania! papatki hehe

pewnie z taką pokroju twojego:D:D rynsztokowe slownictwo! Uważaj bo ci klawiatura padnie od tej podniety,że tak w nią walisz:D:D:D pajacu!:P

Gość e-kartkę heh........
kto dzisiaj wysyła TRADYCYJNIE kartki? nie chce sie isc na poczte, nie? tylko w necie siedzicie i na facebooku i NK://// i racja - nie truj dupy tylko wyslij jak chcesz. a jak nie to nie, twoja sprawa.

Same bluzgi, co za ludzie :/ narod pijakow z budki z piwem :/ nie przejmuj sie, niska kultura to w polsce norma u ludzi. szczegolnie u takich palantow co tu pisza o ktorych zadna kobieta nie mysli. azale jesli jest tak jak napisalas to chyba musi byc szczegolny facet i musi byc tego wart. rzadko sie zdarza , ze kobieta tak mysli o eks. wiekszosc eks jak moich dwoch bylych to palantu nie warte nawet wspomnienia, a co dopiero miejsca w serduchu. co do rozejsc to roznie bywa i czasem nawet wsrod kochajacych ludzi szczegolnie gdy dochodza emocje nie zawsze wygladaja one bajkowo. im wieksze uczucia tym wieksze emocje nie zawsze piekne i nie wynikajace ze zlej woli. skoro twoje uczucie sie nie zmienilo do eks i jeszcze wiesz,ze on mysli o tobie to jak najbardziej mozesz mu wyslac taka kartke. jako kobieta mozesz to zrobic i nie musisz sie martwic, ze nie wypada. to bedzie bardzo mile w ten dzien. a tymi bluzgami sie nie przejmuj. to same palanty pisza.

Gość kot13
a po co?

Gość kot13
napisz, po co chcesz wysłać tę walentynkę( która z zasady jest skrytym wyznaniem uczucia a przecież wy już po...) - czy chcesz rozdrapać stare rany - czy chcesz się zaprzyjaźnić z byłym i jego być może dziewczyną( odradzam) - chcesz byście do siebie wrócili- jeśli tak to dlaczego skoro rozstaliście się w niefajnej atmosferze - od września dużo czasu minęło on chyba zna Twój adres. - czy w ramach tego, że nikt nie pojawił się w Twoim życiu chcesz odgrzewać stary kotlet? Nie lepiej patrzeć w przyszłość? Nie traktuj tego jako złośliwosci, nie to mam na celu, wiem, że kazdy ma uczucia. Ale przemyśl to.

Dzieki dziewczyny (2 powyżej),ale uczucie jest dalej:( Na nikogo innego nie mogę patrzeć:(On ma wielką dumę, to facet z zasadami. On się odezwał pierwszy po rozstaniu, ale ja ani słowem. Myślę, co tu robić.:o

Gość walentynka29
Walentynki to dzień miłości i uczuć. Różni ludzie nie tylko w związkach wysyłają sobie walentynki. Jeśli czujesz uczucie do ex to wyślij. O to chodzi w tym dniu ;)