Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buszująca w dżungli łona

odbiłyście kiedyś chłopaka/ odbiliście kiedyś dziewczynę?

Polecane posty

Gość buszująca w dżungli łona

jak w temacie

Może nie odbiłam, bo o niej nie wiedziałam, ze istnieje, ale mój obecny maż zostawił byłą dla mnie. Nie wiedziałam, jak go poznałam, że z kimś jest, nie chciał wchodzić w związek dopóki z tamtą nie zerwał i dopiero wtedy sie zaczęło coś między nami :)

Gość A gdybym usiadła obok ciebie
tamła śliczna fotka, jak c ślicznie z brzuszkiem:) Co masz córke czy synka:)? Ja też ne odbiłam. Sam się odbił od nej:D jego opowiesc zaczyna się od 2008, moja od 2009. Ale zadam mu pytanie: co byś zrobił, gdybym usiadła obok ciebie w pociągu, busie;)itp - tak jak marzyłeś;): ps. U was też tak wiało:O? jezu myślałam, że okno m wybije..jestem newyspana:O...odzykam siły pewnie za 2-3 godznki.

Dziękuję :) Mam synka :) Hehehe, tak, u mnie też wiało tragicznie, wszystko latało za oknami, bo sąsiad buduje za płotem i wszystkie worki z cementu mam dziś na ogrodzie :)

Gość heheh dobre
odbiły, a pisza, że to facet zostawił.

wklej jego fotke? chyba, że jeszcze go nie urodziłaś:) Nie spaam od 2- 5..rano..tak wiało, napierało na okno..bałam się, że je wyrwie..I bede musiała uciekac z domu:O

Jak mogłam komuś kogoś odbić, jak nawet nie wiedziałam o jej istnieniu ? Dopiero mi powiedział, ze z kimś był jak ją zostawił i powiedział, teraz jestem wolny, będziesz ze mną ? :)

Urodziłam dawno, mały ma dwa latka już. Ale nie wkleję jego zdjęc do internetu, a tu na kafeterię to już za nic w świecie :) Ale do mnie podobny nie jest - to calutki tata.

ładnie ci powieział:) Uwielbiam takie romantyczne hstorie:) Los wam sprzyjał:) U innych nesprzyja. Różnie życie pisze albo sam luzie. Jak ma na imię mały:)?

Mój syn ma na imię Adrian. Po dziadku, to znaczy po moim ojcu. A czy powiedział ładnie? Po prostu był w porządku, nie chciał zaczynać nowego związku, a teoretycznie być jeszcze z inną - tego bym nie wybaczyła. Niby się po prostu przestali spotykać i jak mnie poznał to już miesiąc ze sobą nie mieli kontaktu, no ale nie zerwali ze sobą więc.... musiał to załatwić i dopiero wiązać się na nowo. Muszę przyznać, ze on zawsze był w porządku, z szego się strasznie cieszę i to cenie :)

Taki facet to skarb. :)