Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel from hell

W poniedziałek jest święto pojebanych !!!!!

Polecane posty

Gość ziarnko grochu bez księżniczki
Uważam, że to święto jak każde inne, stworzone przez kogoś, z jakąś historią, na którym ludzie, owszem, zbijają kasę - serduszka, bombonierki, różyczki i aniołki, tak samo jak Wszystkich Świętych - znicze i wiązanki : >. Nikt nie każe jednak kupować aniołków i bombonierek w kształcie serca, chociaż co kto lubi, można spędzić je inaczej - kolacja, wino, czerwone majteczki. Z serduszkami :D. Nie musi być od razu tandetne. I uważam za BARDZO naciągane stwierdzenia: to święto dla gimnazjum, to tandetne święto, jasne, raz w roku jest słodko, a później chuu.. Jeśli raz w roku jest słodko, a później chuu! to nie wina Walentynek. Dajcie ludziom żyć i robić co chcą, tak samo uważam za durne plucie sobie w brodę, że nie mam nikogo, na Walentynki. Gdy byłam sama, to był dzień jak co dzień. I polecam to samo. Inaczej Ci, którzy plują na Walentynki, sami dadzą się wkręcić.

" [zgłoś do usunięcia] dyrektore Max Zander vel Klaun z HOROSKOPU????????? Desperacki cytat tygodnia nr 1: "Ty nie podskakuj bo będę za Tobą chodzić po topach" by MoniaMonte Opinia tygodnia nr 1: "dyrektore ma już 16 lat i się całuje od trzeciego spotkania" Opinia tygodnia nr 2: "dyrektore ty k...wo, jak ty możesz być taką su.ką !? j**.ana dyktatorko i manipulantko !!!!" Opinia tygodnia nr 3: "dyrektore bez ciebie kafe to nie byłoby kafe" by gjfvjkgyolui call a spade a spade..... dyrektore@o2.pl " Jak najbardziej:P.Jak chce sie kogoś podrywać to najlepiej dobierać czas spotkania na podstawie horoskopu to wtedy jest większa szansa na korzystne spotkania:classic_cool:.

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
POTRZEBUJESZ WIEDZIEĆ CO SIĘ WYDARZY ? W SFERZE UCZUĆ FINANSOW BĄDZ ZDROWIA? ZAJRZYJ NA MOJE AUKCJE ALE WARTO OCEN PO KOMENTARZACH WIELE KLIENTOW STALYCH TANIO PROFESJONALNIE !! http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html

Komercyjne święto z serii a co dziś wspólnie zrobimy.Takie na pokaz,oficjalne..mam ochotę się tego dnia nawalić i mieć gdzieś jego plany.Cały rok ma się starać a nie akurat 14 lutego