Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefggh.

Moja matka jest psychiczna :O:O:O:O:O

Polecane posty

Gość abcdefggh.

Kupilem prezentacje maturalna i powiedzialem o tym matce a ona przezywa i boi sie ze przyjedzie do nas policja :O:O:O nie mam zamiaru przedstawic tej prezentacji od deski do seski jak tam jest tylko wybrac fragmenty :O:O:O:O pojebana na maxa :O

Gość adfadsfsadfsadf
Ty jesteś idiotka bo sama nie potrafiłaś napisać :P

Gość jagodka lesnaaaaaa
no fakt pojebana jakaś kurwa

Gość abcdefggh.
jetsem chlopakiem po pierwsze.. przeciez mam zamiar napisac ja a tylko skorzystac z kupionej

Gość adfadsfsadfsadf
No to tym bardziej jesteś idiota,bo zapłaciłeś za pracę a i tak będziesz pisał swoją hehe no idiotyzm.

Gość Miki ale nie myszka
Jesteś facetem a mówią do ciebie jak do baby. Nie trzeba było 1.kupować tylko napisać samemu 2.jak już kupiłeś- mówić o tym matce:)

Gość abcdefggh.
moze dla was idiotyzm ale ja jestem slaby z polaka jak jej wytlumaczyc ze nie przyjedzie do nas policja??? panikuje tak ze nie mozna jej nic przetlumaczyc

Gość abcdefggh.
up

Gość Miki ale nie myszka
Skąd policja na o tym wiedzieć przecież nie inwigilują obywateli. A nawet jakby wiedzieli to nic nie mogą zrobić bo nie mają podstawy prawnej, fakt że kupiłeś tą pracę nie oznacza że ją wykorzystasz. Mogliby cie oskarżyć na wniosek egzaminatorów o plagiat lub fałszerstwo. Ale musieli by miec twarde dowody. Spoko, przekaż to mamie:-)

Gość abcdefggh.
jej sie nie da nic przetlumaczyc :O ja jej mowilem to juz dawno a ona znowu swoje, nie slucha mnie a sama gowno wie.. dobija mnie ona

Gość adfadsfsadfsadf
Miki ale nie myszka Napisałaś że to normalne,ale to nie jest normalne.Może i jest to powszechne teraz,ale normalnym bym tego nie nazwał :P

Gość jagodka lesnaaaaaa
zajeb matce az sie nogami nakryje

Gość Miki ale nie myszka
No ja tego nie pochwalam... Ja pisałam sama. Ale zacznijmy od tego że za parę lat, tu ide o plagiat zakład, zlikwidują albo zupełnie zreformują ustną maturę z polaka. Bo ona nie do końca odzwierciedla umiejętności ucznia

Gość pooowiiiidz
powiedz że żatowałes, a ona takie halo zaraz robi. ja swoją szczęśliwie znalazłam w jednym magazynie przygotowującym do matury, haha. pare rzeczy odpisałam troche przerobiłam i git

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
POTRZEBUJESZ WIEDZIEĆ CO SIĘ WYDARZY ? W SFERZE UCZUĆ FINANSOW BĄDZ ZDROWIA? ZAJRZYJ NA MOJE AUKCJE ALE WARTO OCEN PO KOMENTARZACH WIELE KLIENTOW STALYCH TANIO PROFESJONALNIE !! http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html