Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dilanda

Pytanie do facetów

Polecane posty

Czy to prawda, ze faceci myślą, że porządną, niewyruchaną kobietą może być jedynie taka szara mysz, cicha, co to w kącie siedzi, nieporadna i na każdą przeciwnosć losu potrafi co najwyżej płaczem zareagować? Do tego z pewnością nie najpiekniejsza, nie lubiąca imprez, najlepiej abstynentka, nie zaszkodzi konserwatystka z poglądów (wierząca itp.). nie najszczuplejsza, nie musi umieć tańczyć, nie musi w ogóle być seksowna tak jest z wami chopy? ze tylko taka jest dobrym materiałem na żonę? i że tylko taka może być jeszcze dziewicą? wiem że nie wszyscy tak uważaja, możliwe że spory procent piszcie tak lub niet uzasadnienie mile widziane

Gość erjjuwe54
Nie powinnaś szykować się teraz na disco?

i do tego moze sienie malować ani nie farbować włosów bez biżuterii, perfum

Gość Matrix...
mam konto na Przeznaczeni.pl i nie ma tam seksownych dziewczyn i i ch uroda jest najwyzej srednia widac tak to jest ze te ładne i seksowne korzystaja jak tylko moga

Gość FałszywyMaczo
Oj dziewczyno. Dostrzegam kompleksy u Ciebie. Albo to twoja zwykła zazdrość. :)

Nie. Znam dziewczynę, co jest zbereźna, ubiera się wyzywająco, uwielbia imprezy... ale jeszcze tego nie robiła:P Bo każdy kogo pozna jej nie pasuje:D

Gość patataj patataj
Oczywiscie ze nie, znam wiele kobiet, które albo są dziewicami, albo robią to tylko ze stałym sprawdzonym partnerem, a są normalne i towarzyskie i umieją o siebie zadbać. Nie wszystkie wierzą, a te co wierzą to nie są gorliwymi chrześcijankami :P Ja osobiście, niechcial bym szarej nieporadnej kobiety, a wierzącej to juz na pewno bo życie nudne i wkurwiające z taką, sam jestem ateistą. Porządna kobieta to dla mnie taka co ma poukładane pod kopułą, jest dojrzała emocjonalnie jak na swój wiek i sie z nią nie nudzisz.

:) nooo, aż mi ulżylo ;) dobrze że nie wszyscy myślą tak stereotypowo, jak to opisałam :D

Gość Sekszynkonekszyn
Właściwie z każdej można zrobić kurefkę, ale do tego trzeba eksperta na miarę Valmonta z "Niebezpiecznych związków". :D

Gość Matrix...
dilanda poka fote :)

Gość Matrix...
cream a masz jakis dowod ze nie?

Jeśli mówimy o "nietkniętej" to faktycznie na myśl przychodzi ktoś nie pasujący do obowiązującego kanonu atrakcyjności.Osoba będąca przeciwieństwem skąpo odzianych blond laleczek z fantazyjnie wymalowanymi paznokciami, szczupłymi udami z przerwą kilkucentymetrową bo tkanki już nie starczyło, widocznym nawet w ciemności makijażem, perlistym śmiechem niekoniecznie w odpowiednich momentach czy też nieskomplikowaną mentalnością życiową. A to że taka szara mysz góruje nad atrakcyjnym podlotkiem w kwestiach jak najbardziej życiowych to raczej nie jest reguła. Nie ma złotej zasady że gdy coś komuś odjąć to czegoś innego mu przybędzie, tak samo niema reguły ze faceci są na tyle wyrafinowani by nieustannie, zawsze i w każdych warunkach dzielić kobiety na te "ku przyjemności" i te "dla praktyczności". A wynikiem tego podziału będzie ślicznotki kontra myszki. Panuje wielki chaos, nigdy nie było reguł choć my za wszelką cenę ich poszukujemy, choćby ku swemu pocieszeniu :)

Gość Matrix...
czyli jest jakias iskierka nadziei

niby tak ale nie dla nas takie laski my mozemy liczyc na laski z przebiegiem , panny z dziecmi i rozwódki

Gość Matrix...
cream - moze nie dla ciebie, nie uogólniaj

Kamecha myślę że to ty źle myślisz a skąd wiesz co ja myślę? a zresztą nie musisz odpo bo już mnie męczysz... :(

A ja myślę, że to kobiety same się dzielą na kategorie. I same najostrzej oceniają inne kobiety co często jest wynikiem zazdrości

Gość wcale nieeeeee
znalam jedna laske, dziewice do 23 roku zycia zywiolowa, imprezowa, kolorowe fryzury i dlugo byla dziewica, wiec to nic nie znaczy znam tez szare myszy-cichodajki :P