Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olopopopo

Proszę o porady jak odbudować związek

Polecane posty

Gość olopopopo

Witam serdecznie wszystkich to czytających. Mam nadzieje, że podzielicie się ze mną swoimi przeżyciami, radami. Czytałam wiele podobnych wątków na forach , lecz niestety nie mogę znaleść takiego który odzwierciedlałby moją sytuacje . Zacznę może od tego... rozstałam się z chłopakiem ponad miesiąc temu, właściwie to ja oni on nie wiemy czemu to był koniec.. tak po prostu nie wyszło. a bylismy ze sobą prawie dwa lata . Oboje mamy okolo 18. Jakim byliśmy związkim..kochaliśmy , kłóciliśmy , było raz lepiej raz gorzej..ale naprawde to była miłość..do tej pory mysle czemu tak się stało między nami. Może on nie wie czego chce. Na początku po rozstaniu był strasznie nie mily dla mnie, ja pisałam dzwoniłam..a on sie tylko chamsko odzywał..tego rownież nie rozumiem..lecz ostatnio napisał do mnie na gg byl bardzo mily i w ogole..pisalismy ze soba tak jak kiedys poczułam te "motylki w brzuchu" On jest o mnie nadal zazdrosny o tym wiem na pewno. przy kazdym komenatrzu dodanym od jakiegos chlopaka pisał czy z nim jestem itd... Ostatnio zapytał o pewnego chlopaka z ktorym zaczelam sie spotykać, nie jestesmy razem ale chyba wszytsko zmierza na dobra droge.Ale po ostatniej rozmowie z moim byly mysle czy nie lepiej by było sprobowac wrocic do bylego niz zaczynac cos nowego i nie pewnego z tym kolegą... Nie wiem jak sie zabrać w ogóle do tego wracania do niego, jak sie o niego postarac,,bo on ma takie "huśtawki nastroju" raz jej mily raz znowu nie..raz sie zaiteresuje raz powie ze ma to w dupie..