Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pepsi Chart Show

jakich programów tv sprzed lat wam brakuje?

Polecane posty

Gość dasdwd
Viva Polska w sobotnie przedpołudnie na TVNie też nie była najgorsza.

z Polonii 1 to jeszcze Generał Daimos, Kapitan Tsubasa, Yataman a na polsacie Czarodziejka z ksiezyca :)

Gość nie dla psa kielbasa..
30 ton .. lista lista

Gość traperka znad wisly
zawsze podziwialam goscia z 30ton, ze potrafi tak szybko czytac pod koniec podsumowanie od 30 do 1. czesto zapraszali zagraniczne zespoly. ale mi pamiec odswiezyliscie

Gość SENNA A
kolejka - lista przebojow

Gość casa i blanca
ich pięcioro - to był super serial felicity dr quinn tata a marcin powiedział i taki serial dla niesłyszących, on był fajny :) I lokatorzy - ci starsi - co był Franek i ten co gra teraz dyrektora szkoły w MJM

Gość wierzba płacząca*********
a "myślisz o kimś, wybierz teledysk" nie prowadził ten facet z Jaka to melodia?taki niski, który śpiewa

Gość d1ad21a
w latach 90 było więcej programów edukacyjnych, więcej ciekawych propozycji dla dzieci. Lubię też wracać do "W labiryncie". W ogóle lubię polskie filmy z 80 i początku 90 lat. Tamten klimat, moda... moje dzieciństwo

Gość ghdfffffffffffgrrrrrrrr
up

Gość eos6ac
MDM

Gość ten serial dla nieslyszacych
ten serial dla nieslyszacych nosił tytuł " dlaczego to my " też go lubiłam.

Gość ........pamiętam to....
to było takie małżeństwo z dwójką nastoletnich dzieci

Gość pani Bukietowa
"Co ludzie powiedzą","Allo,allo"i boski ooooouuuuuuRene:)"Z Archiwum "X

a pamietacie mac gaywera????? to byl serial. pamietam ze lecialam zawsze z dworu na ten serial:) zar tropikow byl fajny detektyw w sutannie, na wariackich papierach. A pamietacie pierscien Arabelli???? marzylam zeby taki miec:)

jeszcze bajka inspektor gadźet , himen, tik tak tez lubilam

Gość dariamówi
mi brakuje polsatu bez akcji podaruj dzieciom słońce - reklam było wtedy mniej

flesz80 --- Witaj :) Ja również lubiłem Himena i Inspektora Gadzeta ale rowniez Łebski Harry, Świat Bobbiego, Przygody Animków, Kuba Guzik, Kleszcz oraz Niesamowite Opowiastki. Wszystkie na TVN lecialy :):)

Deadman dokladnie, fajne programiki byly, nie to co teraz komercja i sex, sex i komercja:)

Animki byly boskie:) Cenzura to bzdura połamcie sobie pióra, szalone animki z cenzury śmieją się....:):):)

Serial Rossane, Akademia Policyjna, Trzy szalone zera, Klarysa wyjśni wszystko, Matki, żony i kochanki

flesz80 --- Zgadzam sie teraz robia jakies durne bajki bez zadnego konkretnego sensu :o A pamietasz taki serial animowany Czarodziejka z Ksiezyca na Polsacie lecialo ?

Za chwilę dalszy ciąg programu, MdM...z drugiej strony, niedawno w publicznej był powrót tego duetu w innym wydaniu i niestety...to nie było to samo, program szybko zdjęli. 30 ton lista lista! chociaż biorąc pod uwagę dzisiejszą muzykę rozrywkową i dziejsze wyniki sprzedaży, to może to i lepiej :D Filmidło, krótko i na temat, z pomysłem i bez zadęcia o premierach. Łossskot, może i miał trochę przekombinowaną formułę, ale lubiłam ten program.

Pamietam :) Na TVN kiedys tez lecialy "Wszystkie psy ida do nieba", Puchar zoo , zooolimpiada, Walter Melon, Omer a z programow to np Zwariowana forsa, Najsłabsze ogniwo, Agent, Ekspedycja, Big Brother, Pod napieciem a seriale to Camera Cafe, Brzydula (kolumbijska) a i bardzo lubilem ogladac takie reality show Wyprawa Robinson :):)

Pod napieciem, 007 zglos sie, wieczor z wampirem na polsacie, a w sobote zawsze lecialy kacze opowiesci, uwielbialam to:), z szansy na sukces tez byl ubaw, bo przychodzili faktycznie laicy, a nie to co teraz praktycznie wszyscy umieja spiewac. Mini lista przebojow, od przedszkola do opola, wybor nalezy do ciebie. Zerwane wiezi i wybacz mi z Anna Naruszeczko

Deadman---- zwariowana forsa i najslabsze ogniwo byly super. i sepleniaca Kazia Szczuka:) Pamiętam ze jak byłam mała to bawiłam sie w spikerkę. Malowałam usta błyszczykiem, stawiałam lusterko, siadałam i do lusterka czytałam program telewizyjny z gazety:):) ala Krystyna Loska czy Edyta Wojtczak. Ćwiczyłam dykcję i czytanie. To były ambitne zabawy:)