Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izkaaaa z Nina

moje dziecko nie śpi w ciagu dnia!

Polecane posty

Gość Izkaaaa z Nina

kurcze nie wiem co jest grane . Moja córka ma 10 tygodni i od jakiegos czasu wogole mi sie spi w ciagu dnia!!! co najwyzej na spacerze to jakies dwie godzinki i to wszystko. Zasypia tez pozno. Przestrzegam rytualow i nic z tego. Na rekach jak probuje ja ponosic to zasnie gora 10 minut. Jest zdrowa, nic jej nie dolega, usmiecha sie i ogolnie nie placze wogole. Co jest grane czy ten typ tak ma!!!! Przeciez niemowlaki w jej wieku to spia po 14 godzin albo i wiecej- cholera co mam robic.

Moj synek tez bardzo malo spal jak byl niemowlakiem.1-2 drzemki po godzince to bylo wszystko,od kiedy skonczyl 1,5 roku nie spi w dzien juz wogule.Za to w nocy przespi 12 godzin.Niektore dzieci spia mniej inne wiecej.Taka juz natura Twojej corci.

mój synuś ma 10 tygodni i też praktycznie nie śpi w dzień, poza spacerem. Czasem tylko krótkie drzemki -10-15 minut. I poza tym nie płacze i jest zdrowy :) więc chyba niektóre dzieciaki tak mają:)

Gość Izkaaaa z Nina
to przynajmniej jakies pocieszenie... nie jestem sama:D

Gość czar par
to się ciesz, że chociaż w nocy śpi :) mojej siostry 3 tygodniowy synek pięknie śpi w dzień a w nocy za chiny... zasypia ok 6 rano i śpi prawie cały dzień....

Gość lisisckaa
moja też tak miała, a teraz 13 mies i godzinę jak pośpi to jest dobrze, ale w nocy ciągiem 11-12 godz.

Gość ten typ tak ma
moja mała nie spała wcale, nawet na spacerze, ewentualnie czasami jej sie zdarzało 15 minut drzemki na spacerze. Potem z tego wyrosła na szczescie i spi teraz godzine na spacerze i potem druga drzemka tak kolo 17 jakies 15minut. Do tego w nocy tez sie budzila co 3 godziny (nadal tak sie budzi). Ma 7 miesiecy a jeszcze ani jednej nocy nie przespala calej, w dzien spi godzine (ale to tak odkad skonczyla 4 miesiace, wczesniej nie spala wcale)