Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maszinaa

dobrzy ludzie proszę o pomoc to WAŻNE!!

Polecane posty

Gość maszinaa

http://www.centaurus.org.pl/ potrzeba 13 tys złotych na wykupienie kilku koni przed rzeźnią prosiłabym o pomoc w miarę możliwości i przekazywanie informacji dalej żeby jak najwięcej ludzi się dowiedziało i mogło pomóc z góry dziękuję

ok,a jak wpłace to bedę mogła chociaż pojezdzic na którymś? bo jak nie to sie nie opyla :O a wlasciwie to czemu krów z rzeźni sie nie wykupuje? :D

Gość Shadows
autorko szkoda słów na komentarz !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość maszinaa
coby ją na ciebie użyli? ok a teraz wypiertalaj w podskoczkach boś dobry nie jest 🖐️ podnoszę bo ważne 🖐️

Gość maszinaa
marzycielka a przeczytałaś opisy w ogóle? to konie już swoje przeżyły nie jednego ciecia woziły są schorowane po tym wszystkim i zasługują na godną śmierć ale człowiek nie potrafi być wdzięczny tylko najlepiej pozbyć się problemu :o czy nie możesz pomóc bezinteresownie? :o te konie zasłużyły na chociaż odrobinę miłości i wsparcia

Gość maszinaa
Potrzebuje ogiera :classic_cool:🖐️

Gość maszinaa
to im potowarzysz podczas ich drogi do śmierci w rzeźni :o zobaczysz co to cierpienie :o mają szansę na spędzenie ostatnich lat życia u dobrych ludzi, w miłym miejscu pod opieką na to zasługują, a nie na brutalną śmierć w rzeźni zastanów się

Gość pracowałem kiedyś w rzeźni
i niejednego konika posłałem do raju kabanosów :D:D:D

Gość a co z ruchem na rzecz
ratowania kur ? One tez powinny godnie spędzić reszte życia u dobrych ludzi ?

Gość maszinaa
idźcie cię leczyć na nogi, bo na głowy już za późno szukam tu ludzi chętnych do pomocy

Gość konina jest wbrew pozorom
bardzo dobra A mięsko źrebaków lepsze od cielęcinki Skóra końska tez jest użyteczniejsza niz wołowa Nie rozumiem czemu jacys nawiedzeńcy tak sie wzruszaja losem tych koni ? Bydle jak bydle w łeb mu i na talerz nie ma sie co zastanawiac Niedługo idioci zaczną protestować przeciwko nieludzkiemu traktowaniu pomidorów i przerabianiu ich na ketchup Albo ogórków bo kiszenie ich jest niehumanitarne

Gość khjjgf
Za 13 tys mozna mase dzieci wyzywic a nie jakies tam konie???????wkurzaja mnie ludzie dla ktorych konie czy inne fanaberie sa wazniejsze niz ludzie.

Gość maszinaa
bo ludzie to potwory które zabijają i zadają cierpienie innym bez powodu nie obchodzi mnie czy konina jest dobra czy nie dla mnie ten koń bardziej zasługuje na życie niż nie jeden człowiek i jeśli jeśli jest szansa na uratowanie ich to będę się starać a ty mówisz o biednych dzieciach ale pewnie nawet na nei złotówki nigdy nie przeznaczyłeś :o

Gość khjjgf
przeznaczylam i to nie jedna,ale przynajmniej wiem ze pomagam komus kto naprawde potrzebuje tej pomocy,wkurza mnie jak jacys zapalency ratuja ledwie zywe zwierzeta,idzie na to mase pieniedzy ktore sa poprostu wyrzucone w przyslowiowe bloto podczas gdy obok jest wielu potrzebujacych LUDZI,

Gość maszinaa
cieszę się że pomagasz ludziom i nie neguję tego ale ja jestem po prostu bardziej wrażliwa ale zwierzęta są również stworzeniem bożym i zasługują na godną śmierć i nie uważam że pieniądze przeznaczone na uratowanie ich przed przerobieniem na kabanosy są wyrzucone w błoto i będę starała się je uratować i hipokrytką nie jestem, bo nie jem mięsa wcale i żyje mi się z tym ok te zwierzęta służyły ludziom, a kiedy już się zrobiły nieprzydatne to oddano je na najgorsze gdyby oddali je za darmo do fundacji żeby spokojnie spędziły starość nie byłyby potrzebne te zbiórki także tego, jeszcze raz proszę, miłośników zwierząt o pomoc

Gość dj khur
up

Gość maszinaa
podniesę 🖐️

Gość kallinaa
wypierdalaj z tymi końmi jak ci sie nudzi to idz do hospicjum jako wolontariuszka

Gość maszinaa
sama wypiertalaj i to w podskokach 🖐️

Gość podnosicielka
podnosze

Gość mashynją
up

Gość mashynją