Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ależemsięnażarła

jak daleko sięga wasza pamięć?jaki jest najwcześniejszy fakt,który pamiętacie?

Polecane posty

Gość ależemsięnażarła

ile mieliście wtedy lat?

Gość sdfsfsaf
Tak mi się wydaje że miałem w tedy chyba 4 lub 5 lat.A wcześniej nie pamiętam.

około 3-4 latek Zima. Tata poszedł do sklepu po zakupy, ja zostałam sama w domu. Jakoś tak poczułam, że muszę wyjść. I wyszłam :D w samych rajstopach, kapciach i bluzie na śnieg na przystanek :D:D:D

Gość szkoda ze tak zapominamy......
hmhm wydawało mi się, że byłam młodsza ale po przemysleniu rzeczywiście to chyba tak 4-5 lat....np kolor bluzeczki/spódniczki w jakiejś gdzieś tam szłam do przedszkola.....jak się zesikałam w majtki specjalnie, bo dośc szybko korzystalam z nocnika i chciałam zobaczyć jak to jest:D jak mi brat zdarł n aklejkę z biurka bo nie chciał zasnać (to były takie naklejki gdzie się przyklejalo chyba z wodą i ona dłuuuugo schła...)jeszcze kilka takich fajnych rzeczy:) fajne są tyakie wspomnienia...szkoda, że z czasem coraz więcej zapominamy:( teraz mam 26 lat. najlepiej jakbyscie pisałi właśnie ile macie teraz też lat:)

2 latka. leciałam samolotem... chciało mi się siQ 😭 ale bałam się powiedzieć mamełe i iść do kibela :classic_cool: więc się zejszczałam w galotymy :classic_cool: i pamiętam nawet że miałam wtedy niebieskie dżinsy i takie ładne adidaski 😭 mamełe się zdenerwowała i koniec końców trafiłam do tego kibela do którego tak bałam się iść 🖐️

mnie sie przypominaja czasem jakies głupoty, moje zabawki, różne przedmioty z okresu bardzo wczesnego dziecinstwa 2-3 lata

Gość black hawk down
5 lat... przyjechałam do Polski, nie znałam języka, nie znałam nikogo i poszłam do Przedszkola. Stałam z boku i obserwowałam bo nie widziałam o co kaman. Mam lat 23 :)

Gość julaaaaaaaa19
ja pamiętam jak miałam z 5 lat i mama zrobiła na złość ojcu bo się posprzeczali i spakowała walizke wzieła mnie za ręke i powiedziała tylko "Wyjeżdżamy i nie marudź" przez całą droge na dworzec prosiłam mame żeby mi powiedziała a, ona mi dopiero powiedziała że jedziemy do poznania na stacji ale, i tak ojciec nas śledził i znalazł :O

Gość 2,5 roku pogrzeb babci
pamiętam że było gorąco, dali mi cukierka, żebym nie marudziła i mi się ręce kleiły a nie było gdzie umyć...

Gość drewniana pałeczka
Ja pamiętam, jak leżałam na stole (łóżku?) i majtałam gołymi nogami, nie wiem, ile mogłam mieć lat. Potem pamiętam, jak robiłam przedstawienie dla rodziców (Czerwony Kapturek) przy udziale młodszej siostry, miałam niecałe 3 lata. A potem jakże wyraziste i traumatyczne wspomnienie - pierwszy dzień w przedszkolu :O

Gość to było na melanżu, sialala
ja nie pamiętam co robiłem wczoraj wieczorem a Ty mi takie pytania zadajesz :classic_cool: