Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie pytam

Czy taki prezent na Chrzciny moze byc?

Polecane posty

Gość tak sie pytam

Chce kupic dziecku znajomej taka ozdobna poduszke z przyszytym misiem...nie mieszkam w Pl i tu nie ma za duzego wyboru w tego typu prezentach...ludzie tu daja kartki i pieniadze,ale rodzina jest polska i polskie zwyczaje...

Gość Emilia lub Laura
poduszkę z misiem? :O

Gość tak sie pytam
no tzn to jest taka poduszka ozdobna...z boku jest taki maly misio...no nie wiem juz...tu naprawde nic nie ma...mam dac kase?

Gość lepiej kase
niż byle co

Gość tak sie pytam
weszlam na strone int tutejszego sklepu z pamiatkami z chrztu i maja tam nawet skarpetki...porazka...

Gość ten typ tak ma
lepiej daj kase albo jakis praktyczny prezent, typu mata lub lezaczek. Nasza mala dostala mate i to byl strzal w dziecsiatke, bo bardzo duzo czasu na niej spedzila (nadal spedza). Dostala tez krzeselko do karmienia, co prawda sama bym takiego nie kupila (wolalabym takie doczepiane do stolu, niz takie stojace), ale skoro dostala, to uzywamy i tez jest przydatne. Wole takie prezenty, niz jakby dostala jakas poduszke, na ktorej dziecka nie mozna klasc, ani nie wiadomo do czego jej uzywac

Gość tak sie pytam
nie no na tej poduszce mozna klasc dziecko,ten misio jest z boku i jest bardzo maly...nie moge znalezc nigdzie zdjecia podobnej,ze pokazac o co mi chodzi..z wszystkich rzeczy w sklepie jeszcze to jako tako wygladalo... czyli nie musi to byc koniecznie srebrna lyzeczka czy grzechotka?moj maly dostal takich rzeczy cale mnostwo i leza od roku w szufladzie...czekaja az urosnie na tyle,zeby wiedziec co to i na co to...poszukam jeszcze...najwyzej kupie cos przez allegro... dzieki za rady

Gość a może jakiś
praktyczny podarek ?? krzesłko do karmienia ,może jakąś mate,zabawke edukacyjną ..

Gość yuha
tandeta - daj kasę jeśli nie chcesz się narazić

Gość aniiula
Ja myślę ze coś praktycznego. Dwa tygodnie temu byłam na chrzcinach i kupiłam leżaczek bujaczek. Wiem tez że na allegro z fischer price sa niedrogie lezaczki bujaczki z funkcją fotelika dla starszego dziecka, jak dla mnie barzdo fajna rzecz.

Gość a ja tego nie rozumiem
chyba liczy sie gest nie?co za roznica co to bedzie i za ile...za moich czasow kazdy dawal to co mogl...a teraz?lezaczki,maty?same drogie buble...

oczywiście każdy powinien dać tyle ile może, ale poduszka z misiem na chrzciny to lekka przesada! jak w odwietki się idzie można coś takiego podarwać, ale na chrzest już kasę lepiej...choć 50 zł możesz chyba dać i jakąś ładną kartkę na pamiątkę chrztu

Gość fajjeczka
Moze byc od bidy, ale tak szczerze - po co to komu? Ja uważam, ze powinno sie albo dać coś, co jest praktyczne, albo cos, co jest religijne, bo to w końcu impreza religijna. Srebrna łyżeczka to ja nie wiem, co to jest. Jesli cos religijnego, to medalik, biblia, różaniec jakiś specjalny czy cos podobnego.