Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie takie o tatuaż

Czy można niemowlakowi zrobić tatuaż?? czy warto?

Polecane posty

Gość Boże- DZIECIOM
a nie dziecią :O:O:O tobie też trzeba współczuć😭

Gość a co to za tatuaż że on
zrób mu tatuaż: I love kaffe:D

Gość Boże- DZIECIOM
z tym 'kżyrzem' tez pojechałaś...:O

Gość Boże- DZIECIOM
pewno to rodzina wampirów :P hehehe- Volturi :D

xasdfghjk mam nadzieje ze to joke.A jesli nie to chcialabym zebys stała teraz naprzeciwko mnie zebym mogła cie strzelić między oczy. - to własnie świadczy o małości ludzi którzy nie rozumieją innych..eh brak słów ... wulgarna baba ze wsi :( chip? mówięże nie znakuje go jak zwierzaka ale jako wybrańca

Gość warto d...upo
bedzie seksy dla twojego fagasa jak ci zrucha cieciaka

pytanie takie o tatuaż wiem , że urodziłam Antychrysta , zza swiatów słyszałam głos by się spełniło musi mieć wytatuowane znamię. a jak każda matka chce by mo synek był kimś w życiu to jakaś bzdura. nasza rodzina ma tradycje chrześcijanskie ...

Gość qqwertygjk
zrozum ze nawet jak znajdziesz debila ktory zrobi dziecku tatuaz to TUSZ NIE MA MOZLIWOSCI NAMNAŻANIA !!! Tatuaz NIE uroscnie z dzieckim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Boże- DZIECIOM
autorko- jeśli se jaj nie robisz, to pozwól dziecku najpierw dorosnąć i daj szansę, jaką dałaś starszemu synowi tatuażem, który robisz na własne 'widzimisię', kiedy dziecko nie może nawet zaprotestować, znaczysz je właśnie, jak małe cielątko Twój 'pomysł' nie jest wyrazem nowoczesności czy innej 'ponadcosiowej' idei, ale właśnie głupoty

Gość ZIELONA W TEMACIE
CHCIAŁABYŚ ŻEBY TWOJE DZIECKO TAK SAMO WYGLĄDAŁO?? http://aarlletta.bloog.pl/foto,15189,gal,3813,index.html BIEDNY CHŁOPCZYK A RODZICE TO TRAGEDIA ;/

Gość Boże- DZIECIOM
aaaa... i jeszcze coś- właściciele małych piesków też ubierają je w cudaczne stroje, żeby ich pupile nabrały 'wyjątkowości'... z tym, że oni t ubranka mogą w każdej chwili ściągnąć... nie rób z dziecka przzedmiotu

no dobra dzięki za odp o namnażaniu tuszu, czyli zrobić w pozniejszym wieku? no ale 16 lat bedzie żyło bez tatuaża? Twój 'pomysł' nie jest wyrazem nowoczesności czy innej 'ponadcosiowej' idei, ale właśnie głupoty -tu nie chodzi o idee ale o rodzine i więź...w indiach robi sie te czerwone kropki na czole dziewczynek ,u żydów jak ktoś wspomniał obrzezuje sie chłopców a ja chciałam zapoczątkować w naszej rodzinie taki zwyczaj by pozniej za kilka pokoleń ludzie mieli to samo na ciele...by spotkali sie i mówili "o znam ten tatuaz ...jestes z rodziny xxx" ...to musi byc niewiarygodne przeżycie!

Gość megi be
KTOŚ TU MA DOBRZE ZRYTY ŁEB !!!!!!!!

Gość kafetełe ekspertełe ja
buhahaha te czerwone kropki na czole u dziewczynek to tzw. bindi. NAKLEJANA ozdoba . Nie ma tu żadnego specjalnego filozofowania -po prostu -ty malujesz usta by ładniej wyglądac one naklejają sobie te kropki :) oj głupia ty głupia wytatuuj sobie na czole - uwaga -nie jestem mądra !

sekta albo totalny brak wyobraźni--- dziecko ma prawo wybory-16 latek wybrał, dlaczego MUSI??!! zresztą tatuaż będzie się rozciągał. Jak polski pediatra złapie na twoim dziecku tatuaż to zgłosi Cie na polcj?E--swoją drogą gdzie znajdziesz idiotę, który dla cebie niemowlę wytatuuję. Żal że dziecko ma tak egoistycznych rodziców, któzy nawet nie są na tyle rozmyślni, żeby DOMYŚLEĆ się, że ciałko rośnie a skóa się rozciąga i tusz sie rozejdzie!!

Gość Znam takich
Glupia prowokacja.

Gość Głupota
Nie pomyślałaś jaki bolesny jest taki zabieg dla dorosłego, a co dopiero dla dziecka?!

z tymi rodzinnymi insygniami ale sobie ładnie wymysliłaś....hahahah macie jakaś manię mniejszości, jesteście niedowartościowani, chcesz zapoczątkować coś ze swoim mężem i być hegemonką rodu-----za dużo filmów się naoglądałaś

Gość tak na dupie
mu zrób

Gość 11223253454*!212******
"więź rodzinna" rozwaliłoo mnie to! Teraz więź rodzinna wyraża się w tatułowaniu jakichś głupich znaków na ciele....niemowlakom! Nie w postawach czy zachowaniu, bo po co.. No ale, taka już jest moda w popkulturze.

Ale ty jesteś głupia--"tatuaż dla ideii". "wybraniec". Gadasz jak jakaś nawiedzona:-D:-D:-D A poza tym czy ty naprawdę myślisz (o ile w ogóle), że ten tatuaż kiedyś będzie rozpoznawalny wśród innych ludzi??? Zejdź na ziemię

zaprzeczasz sobie-napisałaś o starszym synu, że ma i nie pokazuje-to skad ta wyimaginowana idea "jak ludzie zobaczą u siebie takie same to wiadomo, ze są rodziną....." hahahha zostalaś publicznie wyśmiana

Gość umre ze smutku może :(
nie wiem co was tak boli...pewnie fakt,że to nie wy wpadliście na taki pomysł. albo was nie stac na tatuaż. co do bólu - dziecko nie ma aż tak dużej świadomości . jak miałam robione zastrzyki w dziecinstwie to nie plałakałam z wiekiem dopiero zaczeło "boleć" - ból pochodzi ze świadomych mysli i z głowy. więź rodzinna" rozwaliłoo mnie to! Teraz więź rodzinna wyraża się w tatułowaniu jakichś -- tatuowanie może naucz sie polskiego zanim zaczniesz mnie pouczać? :) chyba spytam na forum za granicą bo polacy mają ciasne horyzonty. pewnie jak taką modę wylansują "gwiazdy" z holywood za pare lat to wszyscy bedziecie to robic...zacofańce

do: umre ze smutku może ale ja autorce niczego nie zazdroszczę, a już na pewno tak debilnego pomysłu. A poza tym ja osobiście nigdy w życiu nic bym sobie nie wytatuowała. Moje ciało żadnych upiększaczy w postaci np tatuażu nie potrzebuje.

Gość wylalam wrzatek na cycki
denne prowo :o a wy sie ciskacie.

Gość Tattoo Girl
Parę osób próbuje Ci wytłumaczyć, że tatuaż za 10 lat się rozciagnie i oszpecisz tylko swojego syna. Zapłacisz potem za usuwanie laserowe??? Twoje dziecko ma tez prawo decydowania o swojej osobie, nie możesz niczego mu narzucać teraz, kiedy jest nieświadome. Poczekaj do 16 roku zycia

Gość Elizia
Ojjj gdybys tylko znalazła się w zasięgu moich rąk....!!!! Bo Ty masz taki kaprys bedziesz krzywdzila dziecko?????? A moze te dziecko nigdy w zyciu by nie chcilo zadnego tuszu w ciele? TY BEDZIESZ DECYDOWAC ZA SWOJE DZIECKO? Gdzie Ty masz serce i rozum zaslepiona jakąś debilną religią kobieto !!!! Ty sie zastNow po co Ty dzieci robisz!!! Zeby je ku...wa znakowC jak jakies zwierze? Wszystkim takim ktore maja nasrane.w glowie zabralabym dzieci by mialy normalne zycie .... A nie start z przymusowym tatuazem !!!! Co z Ciebie.za matka??!?!? Az się zdenerwowalam.... Pisze troche po czasie ale mam nadzieje ze ktos Ci ponastawial w glowie to co bylo nie tak i zmienilas zdAnie ....