Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna mama całkiem

Imię dla córeczki-skojarzenia

Polecane posty

Gość inna mama całkiem

To tak, wybrałam 4 i mam pytanie, czy dobrze się kojarzą bo: Jagoda-czy w szkole nie będzie przezywana od owoców, runa leśnego itd.? Sara-ponoć "psie" imię, dla mnie jednoznacznie biblijne Anastazja-jakaś caryca Laura-chłodne imię Inne mi się nie podobają :o Z pierwszą córcią nie było problemu, po prostu trafiliśmy i nam się spodobało. A teraz taki problem :(

Gość mamuska90
wybierz Laure ;) śliczne i wcale nie chłodne imię ;)

ja bym wybrała Laurę-wcale nie chłodne i jak jeszcze nie znałam płci to również brałam pod uwagę bo mi się podoba.ale problem z głowy, bo będzie syn.

Gość yuha
Jagoda - Karwowska, sympatycznie i po polsku Sara - żydowskie Anastazja - Anastazja P.... Laura - z niczym mi się nie kojarzy, ale brzmi obco, ja nie lubię obcobrzmiących imion

Gość zacznij stosowac interpunkcje
anastazja jak jakas stara baba sara jak pies albo dzifffka laura ladne i wcale nie zimne jagoda tez ok

Gość do pijaczkiss
Jagoda-słodkie imię dla dziewczynki-znam jedną Jagódkę i jest zadowolona ze swojego imienia ;) Sara-faktycznie psie Anastazja- ładne ale takie rosyjskie :P a Laura jak liść laurowy haha :)

Gość sesiiii
Mi się wszystkie podobają, najbardziej Anastazja. Nie przejmuj się skojarzeniami, skąd wiesz co za parę lat będzie się ludziom kojarzyć.

z podanych podoba mi sie Jagoda - pozostale totalnie odpadaja - ale to tylko moje zdanie i Ty tez nie przejmuj sie innymi - to decyzja rodzicow i nie znajdziecie 1, ktore kazdemu bedzie pasowalo

Gość ....D....
Sara- znam kilka i akurat są zarozumiałe... Laura- grzeczna dziewczynka Jagoda-słodziutka córeczka Anastazja- nie dal mnie Albo Laura albo Jagoda ale te Jagoda bardziej !!