Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliza orzeszkowawa

mók mąż jest hazardzistą...wiem że przegrałam swoje życie!!!!

Polecane posty

Gość eliza orzeszkowawa

Nie wiem co robić, wiem że już na niego nie wpłynę, nie zmienię go......gra i przegrywa!!!!! naszą wspólną kasę, nasze życie , naszą rodzinę....pamiętam początki, jeszcze byliśmy parą, mówił że to tylko dla zabawy, relaksu, czasem wygrał marny grosz miał z tym skończyć ale niestety...początkowo się z tym ukrywał ale teraz już jawnie mówi ze gra ....pytam się gdzie są nasze pieniądze, nasze wypłaty, z czego mamy żyć, opłaty, dziecko w drodze.....co robić co robić????? kto ma tak przesrane jak ja???

Gość eliza orzeszkowawa
podnosze

Gość kochana nie Ty przegrałaś
ale on. Po pierwsze - idź do prawnika i czym prędzej zrób rozdzielność majątkową! To dla Ciebie w tej chwili najważniejsze, mam nadzieję, że mieszkanie jest na Ciebie! Po drugie - czy mąż nadaje się na terapię? Tzn. czy chce się leczyć? Jeśli tak to czym prędzej do poradni, szpitala, czy co tam u was jest, nie wiem, gdzie mieszkasz. Po trzecie - musisz podjąć decyzję - zostajesz z nim czy nie.

Gość kochana nie Ty przegrałaś
Sam o mu nie przejdzie. A powiem Ci, że nie jest to wesołe życie jak zamiast gwiazdki jest smutne siedzenie w domu, bez wigilii, bez choinki i prezentów, bo tatuś wszystko przegrał co miał i narobił długów. Nie jest to wesołe jak całe noce z nosem przy szybie czekasz czy tatuś wróci z kasyna czy innej szulerni. Zastanów się, czy chcesz tego dla swojego dziecka. Nie mówię o Tobie, ale dziecko naprawdę baaardzo długo nie będzie rozumiało co się dzieje i będzie to strasznie przeżywać po swojemu. Swoją drogą - gdzie Ty kobieto miałaś głowę? Wiedziałaś że gra i zdecydowałaś się na dziecko?