Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ricardo...

PRAWIKI juź za dwa dni walentynki a dziewczyny naszych marzen bedą dawac dupy

Polecane posty

Rikardo po czym wnosisz, że mój frędzel mnie nie szanuje? wkurza owszem, ale że nie szanuje... IMO I sent him photo of my face and u asked me for "frontal nudity" as i remember :)

Maria bo tak działa jedno głupie zdjęcie. Za bardzo pokazałaś biust. Faceci pierwsze na co zwracają uwagę to piersi.Do tego niektórzy dostają świra na necie i innych jadą bez powodu. O tak żeby sobie ulżyć.

Gość Ricardo...
sama wiesz najlepiej

Boratka nie dawaj im. Dasz a oni zaraz wrzucą na forum i wszyscy będą Cię oglądać.

Gość IMO13247
Details...Who would make such a big deal about them. Face is fine too. But face, tits and clean shaved vag is even better. ;)

Kapselko- to były pojazdy od kobiet, nie od facetów :) Rikardo- dalej nie wiem co masz na myśli- chyba mylisz obecnego z moim szanownym byłym małżonkiem, który był psycholem jakich mało :)

Gość IMO13247
Prawiczek, a Ty co: cipka, cycki i dupa tylko?

Kapsel-> nie wrzucam żadnych zdjęć bo nie mam takiej potrzeby. Wiem jak wyglądam:)

" cream to jest najlepszy. Sam by chciał dawać d**y a później znaleźć kobietę na całe życie. A kobiety, które wcielają Jego marzenia w życie od dziwek wyzywa. Z zazdrości chyba. " nie z zazdrosci chcą to niech tak robią ja nie musze miec nic :P

Maria i sporo Cię kobiet tak atakowało? pewnie to były brzydule lub babki z kompleksami.

Gość IMO13247
Pretty please with a cherry (no pun intended...) on top?

Kapsel-> zazdrosne krowy Ja atakowały. Ona wypowiedź na temat a one, że wystawia cycki. I takie tam

widać poszły z serwisów randkowych na kafe. To kiedyś mięsem niektóre rzucały do facetów z serwisów randkowych.

Gość IMO13247
@Prawiczek bez wiary "Twarz, cycki, d**a, ogólna sylwetka. C*pa nie jest dla mnie atrakcyjna wizualnie, choc zamknieta bułka wygląda ok ale motyle są oblesne" Ogólna sylwetka to także nogi i zgrabne nogi potrafią być szalenie podniecające. Rodzajów cipek jest od groma (widziałem gdzies pokaźna kolekcję ukazaną graficznie:P ), motylek jest ok byle nie za bardzo przerośnięty...

Gość brzydki prawiczek
znowu będę musiał walic konia ojej

C*pa nie jest dla mnie atrakcyjna wizualnie, choc zamknieta bułka wygląda ok ale motyle są oblesne A ile cipek na żywo widziałeś? IMO No way! With or without cherry :)

Gość IMO13247
Fine! Be that way! Prepare for silence treatment!

Gość brzydki prawiczek
wiekszośc panienek se nie goli fuj