Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara jesika parker

czary na milosc

Polecane posty

Gość sara jesika parker

zna ktos jakies, sprawdzal ktos?

Gość gość
Mialam cudownego chlopaka, on- staral sie o mnie przez calutkie 3 lata, bylismy ze soba dokladnie rok. Niestety, postanowil mnie zostawic, powód? Znudzilam mu sie, nie kocha mnie juz i ogolnie ma mnie zupelnie dosc. Ja przez te 3 lata jego staran, nie chcialam go, bo nie chcialam sie z nikim wiazac, a on swoim nachalnym namawianiem mnie sam do siebie mnie zrazil, dopiero wtedy jak zaczal "podbijac" do innej dziewczyny na moich oczach to mnie cos tknelo i dalam mu ta szanse i zakochalam sie w nim na zabój. Musiałam go odzyskać. Postanowiłam spróbować uroku miłosnego u rytualisty perun72@interia.pl , i na szczęscie nie zawiodłam się. Facet wrócił i jesteśmy ze sobą szczęśliwi.

Gość gość
Polecasz rytuały kobiety, która jeśli się nie ogarnie to zostanie potępiona. Czary na miłość nie istnieją. Kupujecie tombak! Miłość pochodzi tylko od Boga. Ludzi nie można zmusić do kochania. Jeśli ktoś chce odejść to mu na to pozwólcie. Nie bądźcie egoistami.

Gość gość
poco czary,wez mu pare razy dobrze opciąg fajfusa i swiata poza tobą niebedzie widzial :-P

Gość Ewelinaa1975
Mówię Wam jedną z niewielu osób która zna się na magii jest wróżka Sigita. Opowiedziała mi jak zrobić skuteczny rytuał miłosny i co ważne zadziałało!! Chłopak w końcu mnie zauważył i teraz ciągle adoruje. Kontakt to tej Pani jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Desperatki...

Gość gość
Są różne opinie o rytuałach, tym bardziej cieszę się, że u mnie zadziałał. Wybrałam ryt haniela na http://magia-anielska.pl

Gość gość
Nie znam czarów, ale znam kogoś, kto je robi. Na dodatek skutecznie. Ta kobieta pochodzi gdzieś ze wschodu, szeptunka z pokolenia na pokolenie. Mało teraz jest takich osób. Ja byłam w Piotrkowie Trybunalskim, bo tam się przeprowadziła na osiedlu wolności, ale nie wiem czy nie można jej spotkać w innych miastach. Tel do niej: Pani Olga 660-440-680 www.szeptucha-wrozka.pl

Gość gość
Jeśli chodzi o wróżby miłosne i tematykę pomocy w powrocie chłopaka to szczerze polecam wróżkę z portalu wrozkadiana.pl ma niesamowity dar, a w dodatku potrafi wesprzeć na duchu