Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem ????

czy cos jest za mna nie tak

Polecane posty

Gość nie wiem ????

Moja córeczka ma niedługo urodziny i zaplanowałam sobie z mezem jak ma to wygladać no i nagle jego rodzina tez sobie zaplanowała wszystko co i jak i mąż stanął po ich stronie co tylko nie powiem to jest zle nigdy nie mam racji oni dla niego sa ważni a ja zawsze zostaje ostatnia nigdy nie przyznal mi racji choc wiedział ze ją ma a ja mam juz tego po dziurki w nosie rozmawiałam z nim ale nie przyniosło to żadnych skutków tylko pogorszyło sytuacje ciągle sadzi że ja sie we wszystkim mylę ??? a na urodziny córki zaplanowali sobie wszytko jak ma wygladać że oni zrobią tort a nawet mnie nie zapytali o zdanie Jezeli chcecie na mnie najechac mnie to nie rusz a wam może ulży

A mieszkacie z jego rodzicami?ja bym olala ich przygotowania z gory do dolu i zrobila wszystko po swojemu,w koncu to Twoje dziecko.

Gość kazujoszi funaki
ze co?? Jak to oni sobie zaplanowali?? Kto jest matka tego dziecka?? Ja bym sie nie ugiela, a mezowi bym tak nagadala, ze by mu w piety poszlo. Alem sie zdenerwowala

Gość jaaaa nie mogeee
wy to jakies ciumcie jestescie.No jak ty sobie mozesz na cos tagiego pozwolic.Nie masz japy?jak tesciowa zaplanowala to mowi sie nie i juz. po co z mezem gadac,otworz buzie i powiedz co myslisz. ja pieprze,ot filozofia!

Gość nie wiem ????
własnie o to chodzi ze nie mieszkamy z tesciami tylko mojej córki urodziny oni zaplanowali juz duzo wcześniej o czym sie dzisiaj dowiedziałam powiedziałam ze sie nie zgadzam ale nawet nie przyjmował tego do swiadomości mam juz dośc ja tylko najgorsza jestem i moje zdanie sie nie liczy nawet jak mu nawrzucała żeby mu w piety poszlo to i tak nic nie da zrobi jeszcze gorzej jak zawsze bo nigdy nie liczyl sie z moim zdanie

Gość nie wiem ????
to nie tylko teściowa bo i reszta jego rodzinki

Gość kazujoszi funaki
a ja zrobilabym calej rodzince na zlosc. "Uprowadzilabym" coreczke na caly dzien do zoo czy innego fajnego miejsca. A oni niech sobie zra ten tort

Popieram,zabierz dziecko i pokaz im ze nie dasz soba pomiatac.

Gość mialam podobna sztuacje
tesciowa wpierdzielila mi sie z gotowym tortem, w dzien poprzedazajacy urodziny mojego dziecka, w tym dniu mialam byc w pracy, ale niespodzianka, wzielam wolne i czekalam, ze swoim tortem i bez niczego wiecej, chociaz tesciowa szykowala sie na wielkie party, ja banan na twarzy - nie byl udawany, wypilam sobie lampke wina na poprawe nastroju - potem wbilam swieczke do swojego tortu, jej - przez grzecznosc - pokroilam do kawy - pokroilam go w kwadraty, a nie tak jak sie kroi torta :D co mialam zrobic, z glupszym nie wygrasz:D wystroilam sie oczywiscie na te urodzinki, porobilam dziecku mase zdjec, bawilam sie z nim i ogolnie spedzilam milo czas - ja i moje dziecko, a tesciowa - no coz, jest czlonkiem rodziny, dzisiaj sie juz lubimy, ale kiedys bywalo roznie:P najwazniejsze nie dac sobie wejsc na glowe - twoje dziecko, twoje swieto, jak maz tego nie rozumie to olac go na ten czas. mowie ci wypij lampke wina i jazda, rob wszystko po swojemu, tak jak mialas w planach ;) a cala reszte olac:P

Gość mialam podobna sztuacje
"wy to jakies ciumcie jestescie.No jak ty sobie mozesz na cos tagiego pozwolic.Nie masz japy?jak tesciowa zaplanowala to mowi sie nie i juz. po co z mezem gadac,otworz buzie i powiedz co myslisz tylko, ze niektore tesciowe sa absolutnie gluche i zupelnie niereformowalne. mozesz wrzeszczec nie, a ona swoje i tak zrobi. pomysl z zabraniem dziecka gdzies tez jest super. i daruj sobie juz rozmowy z nimi, a jak maz cos bedzie gadal, to wywal mu, ze mieliscie inne plany, wiec skoro on je zmienia, to ty tez:P