Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3.dziecko

Trzecie dziecko. Kto pogada?

Polecane posty

Gość 3.dziecko

Pytanie do mam 3 dzieci. Myslimy o trzecim dziecku. Z jednej strony bardzo chcialabym. Ale z drugiej mam opory. Wychowywalam sie w rodzinie z 3 dzieci, mam jeszcze dwoch braci. Moi bracia zawsze trzymali sie razem a ja bylam na uboczu. Mam przez to uraz. Zawsze mowilam, ze nie chce miec trojki dzieci, bo zawsze jedno bedzie bez pary. Czy to glupie myslenie? Mamy trojga dzieci jak to jest z waszymi dziecmi, jakie sa relacje miedzy nimi.

Gość Kwadratura_Koła
mam 2 dzieci, czasem myślę o 3, ale boję się trochę, że nie podołam....

Gość 3.dziecko
Ja nie boje sie, ze nie dam rady, bardziej martwi mnie wlasnie to, ze jedno dziecko moze czuc sie poszkodowane. I troche ciaza mnie przeraza, nawet nie to, ze bede sie zle czuc, ale sam stres, ze to tak dlugo, trzeba dbac o siebie, umawiac sie do lekarza - duzo pracuje i nie wiem, czy znalazlabym czas na bycie w ciazy.

Gość nas tez było 3
ale jakoś nie czułam się bez pary. Sama zaplanowałam 3. Myślę, ze się będa dobrze dogadywać.

Gość Kwadratura_Koła
Ja mam 2 dziecko bardzo absorbujące - jak sobie pomyśle o jeszcze jednym takim to.... bo starszy to już jest odchowany...

Gość nulkaaaa
dużo pracujesz i chcesz trzecie dziecko, chyba, że masz w domu zatrudnioną pomoc, bo ja mam jedno i nie miałabym czasu na drugie, nie mówiąc o trzecim