Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frajeeerka:(

zdradzona...

Polecane posty

witam ,mam duzy problem...jestem bardzo roztrzesiona ,prosze o jakas rade........ otoz ,wczoraj po pracy mialam pojechac do babci(mama prosila ,zeby ja odwiedzic) w drodze zepsul mi sie samochod ,wezwalam pomoc dr, i po pewnym czasie dotarlam do domu ,bylo ok 19, weszlam do domu a tu szok...moj maz zabawial sie ze swoja kolezaneczka z pracy..a ja?? zamiast rzucic sie na te gnidy ,albo chociaznawyzywac ,wyrzucic ta zdzire z domu ,ucieklam...przeplakalam cala noc ,niewiem co mam dalej zrobic????pomyslalam ,ze tu jakies osoby postronne doradza jak to rozegrac najlepiej...:(

Gość dallilla
miałas ją wyjebac przez okno

chyba sie dołącze do zabawy z mężem i koleżanką Zrobimy ostry trójkącik

to wyzej to podszyw...:( kurcze mi naprawde brakuje odwagi zeby cokolwiek zrobic ...

Gość dallilla
a ten Twój frajer to jak sie tłlumaczy?

nie jestem w stanie z nim rozmawiac...nie odbieram tel,ale w smsie napisal ,ona wpadla niespodziewnie i zaprosil ja na kawe...ale ja wiem co widzialam... ona bez bluzki a on ja obejmowal...w tym momencie odwrocilam sie i wybieglam z mieszkania:(nie jestem w stanie sluchac tych klamstw ....niewiem czy sie z nim spotkac zrobic awanture ,uderzyc ,czy zabrac swoje rzeczy z mieszkania i zniknac po cichu....czyje sie taka upokorzona ...

Gość wiem cos o tym..............
nie odzywaj sie z jakiś tydzień

Gość wiem cos o tym..............
oczywiscie na kafeterii

ja bym wolala zeby ktos napisal co by zrobil w tej sytuacji... rada osoby postronnej...

co ja bym zrobila? napewno bym nie odbierala telefonu, skoro cos takiego robil skad wiesz ze juz nie robil wczesniej? dla mnie to ewidentny koniec... czyje jest mieszkanie?

Gość aniiula
wynieś się na jakiś czas, zobaczysz czy żałuje czy nie.

ale po co na jakis czas?? facet ewidentnie ma ja w dupie skoro do czegos takiego sie doposcil...ja uwazam, jak jego mieszkanie zabieram sie ja jak twoje zabierasz sie ty jak wasze niecj splaca on ciebie lub ty go i koniec, dla mnie trojka to juz tlum

mieszkanie wynajmowalismy razem, ja mam tak duzo rzeczy i musze je zabrac ,on stale wydzwnia,ale nie ma odwagi przyjechac do domu mojej mamy -zreszta dobrze ,bo brzydze sie go ...niewiem czy dac upust wscieklosci czy lepiej go olac...

współczuję Ci pamietaj przejdzie upokorzenie wtedy się wściekniesz na niego i pamiętaj że jeśli się tego dopuścił raz to sie dopuści ponownie na bank, nie ma zmiłuj, ma ciągoty bedzie to robic wiec pomsl kobieto o sobie o tym by siebie jaknajlepiej urzadzic, rozwod z orzeczeniem jego winy koniec kropka

Gość fjkghalkjfgh
daj upust wściekłości i niech to bedzie ostatni raz kiedy cie widział

Gość fjkghalkjfgh
koles jest uzalezniony od seksu i raczej tego leczyc nie bedzie, nawet jesli cie kocha pamietaj ze seks to najgorszy narkotyk

tak chyba zrobie ,zaluje ze ucieklam wtedy...powinnam im wtedy dupy skopac , ale bylam tak zszokowana ,heh w jednej chwili swiat mi sie zawalil ,jutro pojade po moje rzeczy i napluje mu w gebe

wieszc co podziwaiam za stalowe nerwy ja bym wróciła do domu i wszysto bym mu wygarneła pakowala sie na jego oczach i robiła wyrzuty tak żeby m w piety poszłao wz mame przyjaciółke lb kogos ze sobą do omocy pakowania zeby sie człjescze baredziej pokorzony a na koniec rzciła bym mu ze jest kiepski w łózku (nawet jak tak nie było) że byłaś z nim tylko z miłóści i skoro jej już nie ma nie ma też i Ciebie Nigdy więcej kontaktów z nim Podły człowiek

szok szokiem ale ja bym kazała im obydwu wypi******ć z mojego domu!Nie ma zmiluj się!!!!!!!

Gość fjkghalkjfgh
napluć to mało, w morde mu przylej tak żeby się do ściany przyklejił

Gość fjkghalkjfgh
nie z otwartej a z patelni :) zapamięta to sobie na całe życie

hehe bebusia ,to mi humor poprawilas!:)niestety nie mam stalowych nerwow...ucieklam jak tchorz ,moze jutro sie ogarne i odpowiednio sie z nim pozegnam ,a jeszcze nie dawno mowil ze chce miec ze mna dziecko....szok jaka gnida klamliwa ,a ta kolezaneczka to suka ,ma meza i dziecko ( tak mi ta moja padlina mowil)

z patelnią to nie ma żartów...znam przypadek,że babka zabiła faceta patelnią..ale w sumie podciagnięto to pod obrone konieczną

ale przed wyprowadzką obciągne mu z połykiem :classic_cool:

milka34 - tez sie dziwie ,ze tak zareagowalam:( jak ostatnia frajerka:( mam nadzieje ,ze uda mi sie to nadrobic...

Gość fjkghalkjfgh
w pierwszej chwili to był szok, pewnie też bym uciekła gdybym zobaczyła

frajerka to ja raczej nie nazwałabym Ciebie-byłaś w szoku ,a widząc taką akcję też by mnie pewnie zatkało.Teraz musisz przemyślec jak to wszystko dalej rozegrać i do przodu:)

Gość tez mozna by bylo...
to byloby bardzo trudne ale.......pewnym sposobem ktorym on by tez na swoj sposob przezyl to zupelny chlod, wlasnie nie wyzywanie trzaskanie, bicie, tylko totalna ignorancja! on pewnie domysla sie ze bedzie gnoj i jest na to w jakims tam stopniu przygotowany a taka cisza i chlod tez by na niego podzialala...ale ja sama bym tak nie potrafila! nakopalabym mu do tego parszywego ryja! taka prawda

jak wynajmowaliscie to male piwo, odchodzisz i juz dla mnie nie ma innej rady upokozyl cie okropnie

lubie jak mnie facet upokarza Czuje sie wtedy jak suka i niewolnica sutki mi twardnieja a z cipska leje sie śluz