Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korneljaa

BLAGAM ODPOWIEDZCIE.

Polecane posty

Gość korneljaa

zawsze smialam sie z 'pustych idiotek' ktore pytaly czy od siadania na zaspermiony recznik mozna zajsc w ciaze. a teraz mnie sama trapi mysl ze moge w niej byc. jestem dziewica, mam nieregularne cykle, ale wedlug kalendarzyka internetowego mam teraz dni plodne. wczoraj w nocy uprawialam z cchlopakiem petting. dotykal penisem mojej pochwy, lekko tez wsuwal. nie bolalo mnie ani nic wiec na pewno nie daleko. nie bylo (raczej) na nim spermy, tzn wytarl ja. nie mial tez na rekach. czy moglo dojsc do zaplodnienia? wydaje mi sie to absurdalne, ale internet i fora robia glowe, kazdy mowi co innego. ocencie obiektywnie czy moglo cos sie stac.

Gość korneljaa
lubie być smyrana kutasem po twarzy czy moge zajsc w ciąże od tego ?

Gość korneljaa
nie wyglupiaj sie.dzieki za podbijanie

Gość korneljaa
rozumiem ze nie :D

Wytrysk na srom moze spowodowac zaplodnienie.Ale przy takich zabawach to raczej nie.

Gość korneljaa
wiatr dmuchnał mi w cipsko czy od tego sie zachodzi w ciąże ?

Gość korneljaa
:O

Gość plepleple
Jeśli miałaś dni płodne, a chłopak wsuwał penisa do Twojej pochwy, nawet nie głęboko, to mogłoby dojść do zapłodnienia. Jeśli pisałaś że miał na penisie spermę, ale wytarł ją, to jaką masz gwarancję że wytarł wszystko dokładnie, jakieś plemniki mogły pozostać na członku, a jeśli członek był w pochwie - środowisku wilgotnym, to plemniki mogłyby poprzez śluz przedostać się do pochwy.

Gość korneljaa
widziałam plemnika w wikipedii czy zajde w ciążę od tego boje sie :(

Gość korneljaa
wlasnie wydaje mi sie ze nie mam tych dni plodnych. w ogole nie mam mokro tak jak zwykle podczas owulacji..wtedy tez mialam praktycznie sucho

Gość korneljaa
mój facet się masturbował. czy moge od tego zajść w ciąże? sram w gacie? :(

Gość korneljaa
lubie podszywy:P przynajmniej mi pobijacie

Gość plepleple
To się zdecyduj, teraz napisałaś że zdaje ci się że nie miałaś dni płodnych, a wczesniej: "...ale wedlug kalendarzyka internetowego mam teraz dni plodne. wczoraj w nocy uprawialam z cchlopakiem petting". Tak więc jeśli wg. kalendarza miałaś dni płodne i wczoraj uprawiałaś petting, to przecież jest szansa że mogłaś zajść. I nie bądź naiwna jak reszta dziewczyn, którym się wydaje że po śluzie i po tym czy mają mokro, potrafią rozpoznać dni płodne.