Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dggdgdgdg

zajerestruja mi te imiona?

Polecane posty

Gość dggdgdgdg

Alexis i Max ?

Gość pewnieee wolny kraj
Już można dawać zagraniczne imiona :) Ja mam XANDERA :) i Olivie :) Bez przeszkód :)

Gość mamciaFioxa
Miałam problem że przez X ale ja bardzo chciałam,wytłumaczyłam i zarejestrowali :) Syn Fiox Krzysztof ur 13.05.2009 :)

Gość heleopeleeee
te słynne X chyba jakaś moda??? Mi sie bardzo podoba Xavier jak od Wiśniewskich.

Gość Valerina mama
Ja wyzej,nazwalam corke Valerina, nie bylo problemu ale pytali i pytają...ja odpowiadam zawsze MOJE UKOCHANE WYMARZONE IMIE i tyle... mogą mi naskoczyć :)

Gość jakotakochce
Kimberlee Nadzwyczajniej Kim :) nie było problemu :)

Gość fecikowaLulaa
Vivianne

Gość hkhbhbhjb
bez komentarza:O

Znając ludzi z tego głupiego forum, to może nie być prowokacja. Głupich nie sieją.

Gość Ja dałam mojemu
ja dałam mojemu Xerxes i problemów nie było także...

Gość hjjkhgkjhhgh
Poważnie boje się że to jednak nie prowo...dziewczyna z mojego miasta dała córce imię Kassandra(jak z tego filmu brazylijskiego:O)więc wszystko jest możliwe....

Gość nazwijcie dzieci Kurtyzana
i Denis:) bedzie zajebiscie oryginalnie,nietypowo i w ogole:P

Gość Ja dam Xserox
:)

Gość Ja dam Xserox
Albo krocej Xerox :classic_cool:

Gość malix
dajcie SPIDERIX - będzie komiksowo i oryginalnie :P

Gość gardzę małymi członkami
Kassandra to nie jest z filmu, tylko z dramatu antycznego, ale trzeba mieć zryty czerep, żeby dać tak na imię. Problem z kassandrą był taki, że ona zawsze przepowiadała same złe rzeczy i one się spełniały, wszyscy ją winili, że ona jakby ściąga nieszczęście :D poczytaj o wojnie trojańskiej :) a tak poza tym... PATOLOGIA!!!! nikt normalny, z normalnym poczuciem własnej wartości, który coś w życiu SAM osiągnął, nie da dziecku tak na imię. Myślicie, że jak dacie dziecku zagramaniczne imię, to już będzie jakby zagranica :D zachód sobie przybliżycie, nie? :P :D status społeczny się wam podniesie, co? buahaha :D

Gość pinesssssska
my mamy victorie, mieszkamy w UK, maz nie Polak, i co? mialam rejestrowac ja jako wiktorie i robic dziecku trudnosci?? wystarczy ze ja musze literowac swoje imie i 10 razy poprawiac bledy na rachunkach bo ktos zle uslyszal..

Gość o jejusssju
do tej co mysli,ze jak ktos da zagraniczne imie to sobie mysli,ze jest zagranica sorry-ale co to takiego zagranica??moze ty tak myslisz.Polska to piekny kraj i niektorzy nie mysla o tej twojej zagranicy nawet nadajac zagraniczne imiona. Masz jakies kompleksy?ze wsi jestes?

Gość o jejusssju
he he,no nie wiem czy takie fajne

Wydawalo mi sie że będzie fajne bo to teraz taka moda na wydziwienia :D

Gość matko boska kochana!!
jak wy krzywdzicie dzieci takimi imionami!!Valerina.Alexis,Fiox???!!!???!!!Współczuje!!Tym małym ludką oczywiście.I mam nadzieję że z tym Xerxes to naprawde prowo bo to jakoś masakra!!Biedactwa-jak się inne dzieci będą z nich śmiały to potem będziecie myśleć dobiero bo puki co zero myślenia u was!!W głowie się nie mieści co ci durni ludzie wymyślają!!

Gość w liczbie mnogiej
OM a nie- Ą!!! ludkOM widać imię 'nieudziwnione' nie gwarantuje poprawnego posługiwania się językiem ojczystym :P a Kasandra to imię przede wsszystkim z MITOLOGII, a dopiero później z 'literatury'

Gość gittowar888666
ja mam olivkę przez'v' nie robili problemu ale to chyba zalezy gdzie moja znajoma mieszka w białymstoku i nie chceli jej zarejestrowac viktoria przez'v';/

Po co nazywac Wiktorie prze V? czemu to ma słuzyc, po co to? Na siłe z Polski Ameryki nie zrobicie :O Może Vacłav?

Gość gardzę małymi członkami
Vacłav :D :D :D nie, ja nie mam kompleksów, dlatego moje dzieci mają normalne imiona. nie wymyślam jakiś niestworzonych, potem żyjecie w Polsce, a babka w urzędzie nie wie jak to dziadostwo zapisać, a nauczycielka w szkole ma polewkę. pisała tu kiedyś jedna, podała przykłady, posikać się można. Bo najczęściej dzieci z takimi imionami mają jakieś wiejskie nazwiska i wychodzi cyrk. jakaś Vivienne Szczypiorek czy coś :D a mitologia to nie literatura? ty skąd ją znasz? babcia ci opowiedziała? Nie. Ktoś ją zapisał, a mogłaś PRZECZYTAĆ.