Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filmwebówka

pytanie z innej beczki:)filmy-jeśli jest ktoś kto się interesuje może mi pomoże?

Polecane posty

Gość filmwebówka

znacie może jakieś dobre thrillery/horrory w klimacie "Eden Lake", "Ostatni dom po lewej" lub "Martyrs", "Frontiere(s)" ? Nie lubię historii o duchach czy zombiakach, więc obejrzałabym coś "prawdziwego" co trzyma w napięciu, powyższe 4 filmy mi się bardzo podobały...

Gość filmwebówka
ponawiam...może ktoś odpowie?

A "vacancy" ? Nie jest aż tak dobry jak Eden, ale można obejrzeć :)

Gość filmwebówka
po polsku "Motel"? Oglądałam:p

Gość Nie wiem czy lubisz kino
azjatyckie, ale najlepsze horrory wg mnie sa robione przez japoncow. :) Ogolnie nie toleroje horrorow, ale te wyjatkowo mi sie podobaja. Sporo jest na YouTube w czesciach i przypisami po angielsku, ale spoko sie je oglada. Wiekszosc jest tak dobrych, ze sa zrzynane przez hollywoodzkich producentow, ale juz mniej udane niz te oryginalne. (Tak bylo z Ringu, Grudge itp.) Ostatnio ogladalam Grudge z Toshio Saeki i bardzo mi sie podobal. Zaraz wkleje link...

Gość filmwebówka
hehe nie jestem sadystką:) nie upajam się tym tylko oglądam jak każdy inny, ale co Ty możesz o tym wiedzieć:D

Gość filmwebówka
co do japońskiego kina to właśnie nigdy nie oglądałam tylko wszystkiego amerykańskie podróby:) no i jeśli chodzi o youtube to jednak wolę obejrzeć na dvd na dużym ekranie w łóżeczku:D ...aha, no i japońskie to zazwyczaj o duchach i demonach nie? a ja chciałam raczej jakieś podchodzące pod thrillery z psycholami:p

trzydziestoletni- a Ty myślisz, że mamuśki nie oglądają innych filmów poza poradnikami jak przewijać/kąpać itd. dziecko? :P

Gość mam dzisiaj pecha.............
Widzę, że masz gust ("spaczony") podobny do mojego:) Film pokrewny do "Osttani dom po lewej" to " I spit on your grave" ten z 2010 (już jest online). Taki na prawdę obleśny, którego sama nie mogłam oglądać to "Ludzka stonoga" powiedzmy, coś jak Martyrs. Jak coś sobie jeszcze przypomnę to napiszę:)

hehe to mamuśkom polecam "Omen" i "Dziecko Rosemary" ;) chodziło mi raczej, że na "ogólnym" mógłby byc większy odzew. nie mam nic przeciwko mamuśkom. mamuska też człowiek. ;)

Gość Nie wiem czy lubisz kino
Moment moment zaraz ci wkleje 2. :) Jeden Ju-On, czyli Grudge, a drugi o takim przeklętym bloku... tylko musze sobie przypomniec tytul. One sa duchach, ale nie sa nudne jak amerykanskie filmy o duchach tylko bardziej epickie. :) Spodobaja ci sie.

Gość filmwebówka
Amityville oglądałam Panie trzydziestoletni:) a mamuśki zajmujące się tylko dziećmi i nie mające nic więcej ciekawego do roboty to stereotyp:) zdziwiłbyś się ile jest takich, które mają jakieś hobby, pasje, inne zajęcia niż pieluchy i zupki:) Ja obejrzałam tyle filmów, że nie jeden przez całe życie tyle nie obejrzy, a jestem młodą osobą:) Założyłam ten temat (nie wiem czemu tutaj- może dlatego, że na ogólnym 3/4 ludzi to debile, którzy robią sobie z wszystkiego jaja), bo może jakiś film mi jeszcze umknął:)

Gość filmwebówka
mam dziś pecha.... - dzięki wielkie, jakby co to rzucaj tytułami, będę tu zaglądać:)...nie chodzi o to, że lubię tylko oglądać zdzieranie skóry z człowieka i wbijanie młotków w głowy, ale do późna jestem sama i boję się oglądać historie o duchach, potem nie mogę spać:p Z resztą po Egzorcyzmach E.R. miałam jazdy na bani niesamowite, nie obejrzałam potem już: Egzorcyzmów D.M., Paranormal dwóch części, Ostatniego egzorcyzmu...zabieram się za to, ale nie mogę się przełamać:p

A filmy typu Teksańska masakra, wzgórza mają oczy, wrong turn oglądałaś?

Gość filmwebówka
Nie wiem czy lubisz kino - dzięki za tytuły, może się skuszę na japońców:) Ps. osobiście jednak wolę horror francuski - oni to dopiero mają spsute głowy:p

mamuśka też człowiek- ahahahah :D dziękuję :) "Dziecko rosemary"- super film, oglądałam kilka razy z czego jeden raz tydzień przed porodem :P "Omen", średnio. "Adwokat diabła" świetny :]

Ja się boję tych o duchach:) niestety wszystkie typu slasher oglądałam i szukam czegoś nowego, niestety bez skutku:)

Jeszcze mi się przypomniało Turistas, dom woskowych ciał - nie jest najlepszy ale ujdzie:P

Gość filmwebówka
oglądałam wszystkie: wrong turny: 1,2,3 , hostel 1 i 2, wzgórza 1 i 2

Gość filmwebówka
dom woskowych oglądałam, wszystkie teksańskie też:) Turistas mi umknęło - obejrzę, dzięki:p Ps. szukam raczej nowszych produkcji, bo te stare Omeny i inne się oglądało...

Gość wesoła kobitka
polecam z tych niby na faktach :P "Blerick project", dla mnie bomba, bałam się po nim pojechać pod namiot hehe ;)

Gość ania mamausia maluszkaa1
polecam HOSTEL

Gość wesoła kobitka
"Sierociniec" jeszcze ;)

Gość filmwebówka
oglądałam blairwitch i hostel:) proszę kontynuować:p

Gość filmwebówka
sierociniec też...

Gość ania mamausia maluszkaa1
sierociniec nazwa straszna brrrr

Gość filmwebówka
mam dzisiaj pecha..... - właśnie sprawdzałam te filmy, które podałaś i lipa, na allegro nie ma w sprzedaży:/ chyba będę musiała obejrzeć na laptopie...gdzie można obejrzeć on line albo ściągnąć? dasz namiary?:)

Gość wesoła kobitka
tu masz stronę o dreszczowcach i horrorach, a z nich godny polecenia jest hiszpański thriler - Pokój dziecięcy. W ogóle hiszpańskie thrilery są świetnie wykonane i trzymające w napięciu do końca ;) http://www.iplex.pl/kategorie/horror,43?f=najlepiej_oceniane&o=malejaco