Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dgjktyj

rodzice

Polecane posty

Gość dgjktyj

czy u was też sie tak rodzice czepiają ciągle? U mnie matka od paru miesiecy co nie powie to jest narzekanie, pretensje do każdego w domu,jak nie z ironią jest chamska, wredna i zgrywa twardziela łazi zrzędzi i to takie kompletne pierdoły, że czasem mam ochote jej pojechać żeby sie zamkneła bo nic innego od niej nie słysze tylko narzekanie, nigdy taka nie była, zwala na prace ze ją wykańcza a teraz miała urlop miesiąc i jeszcze gorzej jest, powiedziałabym że praca to nie wymówka ze ona taka już jest ale normalnie nie wytrzymuje już, nie chce z nią dyskutowac bo ona myśli że ona zawsze ma racje, mam dość, nie wiem co zrobić ale szczera rozmowa nic nie daje bo ona sie wkurza ze jakim prawem ktoś ją krytykuje przecież ona jest idealna i co powie to święto, już nawet tata ma jej dośc ale każdy milczy bo nie chce wstrzynać wojny. MAM JEJ DOŚĆ!!! najlepiej to dać jej po ryju ale przecież to matka, szanuję ją i znoszę to ale ile można, sa jakieś granice a ona je przekracza.k***a nie wiem co robic Może mi poradzi też jakiś rodzic, dlaczego tak jest, co mam zrobić. chce mieć dobry kontakt z mamą ale ona wszystko psuje, nie mam ochoty sp.edzać z nią czasu, uciekam od niej bo narzeka, nic miłęgo nie mówi, chyba ze jakies tam swoje potrzeby. Zrobiła sie z niej taka egoistka, nie czuję jakby była moja matką, już bardziej czuje sie doceniana przez mame mojej przyjaciółki bo na przynajmniej powie coś miłego, pochwali. a tak czuje się jakbym jej zawadzała w życiu, niekby nie b yłataka ja sobie wyobrażała a to bład, tak nie można narzucac jaki ma ktos być. nie jestem przy niej sobą, zaczełam uciekać do alkoholu, wracam puźno żeby nie spędzać z nią czasu, co dla mnie zrobi to wypomina, źle jej ze wszstkim,. chciałam jej pomów co ją wkużam że udaję mądźejsza a ja chciałam doradzić. nie wiem ale ona mi przeszkadza w nauce, ide na medycyne i nie moge sie skupic bo ciagle sie stresują ją, ona nie toleruje mojego trybu życia, moich potrzeb, sposobu życia nic kompletnie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować