Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie staje mi na widok takich

Kobiety ubierają się teraz aseksualnie... jak babochłopy :O

Polecane posty

Wszystkie jeansy , jakies buciory albo smierdzace balerianki :( wyglądacie jak kaczory :O do tego gowniane legginsy , i beznadziejne tshirty , kurtki zakrywajace dupe ,nieraz az do kolan , czapka na łeb ...co to ma byc ? tak wyglada kobieta? Jakis mutant 😭 a latem ?? o boze.... nie musicie nosic szpilek ,ale jakies eleganckie buty ...trampki i balerianki zostawcie 15 letnim szczylom , podobnie te szamty na dupie - jak sędzia wesołowska :D

hahaha, dobre. Ale czytałam gdzies na nacie, że najbardziej aseksualne są alladynki i opidupki legginsy :-D

Gość Kaitana
ja się tak nie ubieram ;p

Gość bunny89
Ja mam młodzieżowy styl i nie zamierzam go zmieniać, bo jakiemus frajerowi coś się nie podoba. Trampki rządzą :D

Gość Marakuia.
Jezu. Aniston taka miala kieckę do filmu. nikt tak po ulicy nie będzie chodzil, do tego w zimie. a druga propozycja. zwykly t-shirt i krotkie spodenki= miliony kobiet tak chodzi w lecie.

przeciez wiem ,ze w ktorkim nikt na mrozie nie bedzie chodzil :O marakuia - jakos nie zauwazylem :O a jesli juz to krolouje miniówa z tłustym brzuchem , tandetnym kolszykiem w pepku i tłusta dupą 😭

Gość on ma troche racji...
Racja , kobieta w spodnicy z fajnymi dodatkami dlugimi wlosami to rzadki widok... Podobnie szorty - co z tego ,ze krotkie skoro celulitis na nogach ? Ja chodze w spodniach przyznaje sie ,ale mam brzydkie nogi - nie chce wywoływac zgorszenia i wyzywania mnie od pasztetów :D

Gość wrózka aldona
haha śmieszny jestes, co nas obchodzi twoje zdanie :O siakm na nie :O

Gość Edmundo
kobiet z klasą jest tyle co kot napłakał

Gość wrózka aldona
a facetów z klasa tyle co kot naplakal i polizał :O

Nie każdy potrafi odróżnić elegancję od tandety. Co innego pokazywać jeden kobiecy atrybut, a co innego świecić golizną jak tylko się da.

moim zdaniem wiele kobiet ubiera się gustownie z tego, co widzę na ulicach, nie króluje juz tandeta, jak dawniej, choć i takie przypadki się czasem zdarzają. Mają fajne, pasujące dodatki, ładne, firmowe ubrania... nie wiem, w jakim środowisku się obracasz, że widzisz same aseksualne kobiety

Gość Ibriss
Wystarczy wyjsc na ulice i popatrzec na kobiety - same tandetne klony, a przy zagadaniu do takiego klona, okazuje sie, ze taki klon ma sieczke w glowie. :o

Gość ty sie lepiej przyjrzyj
jak faceci sie ubieraja wymagasz od kobiet szpilek i sukienek ?? ok ... tylko jak bedzie wygladac idac z gosciem w jeansach po 100 praniach , adidasach i bluzie z popieprzonym nadrukiem ??? sami ubierajcie sie elegancko a potem wymagajcie od kobiet

Gość Ibriss
Facet to plec brzydka, wiec moze ubierac sie jak chce.

Gość Ibriss
Przynajmniej nie wydajemy majatku na ciuchy, a wy potraficie kupic ciuch i zalozyc go jedynie RAZ w zyciu.

jasne hehe i myslisz, ze elegancko ubrana dziewczyna bedzie sie chciała pokazac z takim fleją wystarczy spojrzec na stan waszego obuwia, zeby sie zebrało na wymioty wygladacie jakbyscie rano na chybił trafił wyciagali z szafy cokolwiek, zeby tylko założyc na grzbiet, ani to pasuje do siebie ani w dobrym gatunku, powyciagane, niewyprasowane i bylejakie chodzicie jak oberwańcy a mazy wam sie laska z żurnala nie dla psa kiełbasa

Gość jak czytam
wypowiedzi autora tego tematu, to mam wrażenie, że po prostu dostał niedawno niezłego kosza, może nawet nie jednego i stąd ta cała gorycz, a że w necie jest anonimowy, to może ją sobie wylewać do woli

wasz intelekt mozecie sobie wsadzic w dupe po poziomie wpisów tutaj widac jego stan godny pożałowania

Gość xAbnegat
Nie dbam o powierzchowność i widzę, że tacy faceci jak ja spotykają się z dużym chamstwem ze strony kobiet. :o

Gość całkowicie czarny kot
a kogo obchodzi na widok jakich ci staje? stuknij sie w glowe autorze...

Gość Intelekt ofiarowujesz? Czyli
nic nie masz do zaoferowania :O i nawet te babochłopy cię nie chcą, biedaku :O ale nie martw się-każda potwora znajdzie sobie amatora, więc skoro pustka między uszami, to może jednak zainwestuj w wygląd? :O

Gość ixipioxi
"Intelekt ofiarowujesz? Czyli nic nie masz do zaoferowania" Gość napisał "przede wszystkim intelekt". Naucz się czytać ze zrozumieniem. :o