Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadaczka czarnego wozka

CZARNY WÓZEK- co o tym myslicie?

Polecane posty

Kupilismy ostatnio wozek dla naszego dziecka w kolorze czarnym i kazdy doslownie kto go widzial dziwil sie i pytal dlaczego czarny, co nam odbilo? Po prostu chcialam czarny i ja osobiscie nie widze nic w tym zlego. Dziwi mnie natomiast reakcja tylu osob, a najbardziej rozlozylo mnie porownanie do trumny co moim zdaniem jest ogromna przesada. Czy wy tez uwazacie wozek w kolorze czarnym za cos dziwnego, nieprzyzwoitego?

Gość dużo takich wózków teraz
moda się zrobiła na czarne i ciemno szare. Z trumną mi się nie kojarzy, za to taki smutny mi się wydaje, mało dziecięcy. No i na lato bym takiego nie wybrała bo po 1 ściąga słońce i dziecku gorąco, a po 2 na pewno będzie blaknął, płowiał. Jak już kupiłaś bo ci się podobał to taki masz i tyle. Mnie się podobają połączenia różnych odcieni brązu.

Gość gdmnfgd,lsm
Fajny kolor, ja też o takim myślałam, ale w końcu kupiłam niebieski. Na czarnym wózku zabrudzenia nie będą tak widoczne jak na kolorze jaśniejszym. Czarne wózki są eleganckie.

Gość zielony ludek
mnie tez sie podobaja czarne wozki.i znam wiele osob ktore uwazaja tak samo. wole ten kolor niz tandetne turkusowe, beznadziejne rozowe czy oklepane czerwone.

Nie dygaj, pierdolnij naklejke z żółtym nietoperkiem i będzie Batmobil :classic_cool:

rodzice sie dziwili, znajomi takze, a mi sie wydawalo, ze raczej tten kolor jest uniwersalny i nie powinien szokowac. Tym bardziej, ze nie mieszkam w duzym miescie. Co do naklejki zoltej, wole czerwona kokarde co by mi dziecka nikt nie zauroczyl:D

Czarny to kolor uniwersalny i nie widzę problemu aby zakupić wózek o tym właśnie kolorze, szczególnie, że to fajnie wygląda i obecnie raczej nie jest nowością.

Gość MammaMia86
czarny wózek-mi osobiście się podoba,widzialam fajny czarny na allegro;)ja mam czarno-pomaranczowy ale wiecej w nim czarnego;)))

Gdyby czarny nie był dobrym kolorem dla dziecka, to nie produkowano by wózków o tym kolorze, a jest ich sporo, bo i jest popyt :/

nie lubie jaskrawych i krzykliwych kolorow. O wiele bardziej wole stonowane, a czern mi sie po prostu podoba

oj czy to wazne czy te wozki sa pstrokate czy nie? Mi sie nie podobaja takie kolory, wolalam czarny i taki kupilam:)

Gość fffffffffff
tylko na wschodzie europy mozna znalezc kolorowe wozki..moja kolezanka sprowadzila sobie z Polski niebieski, to kazdy sie za nia obraca, nie ma to jak nasz ''ruski'' gust..

Gość fffffffffff
jeszcze jedno, wozek z allegro zawsze mozna poznac..

Gość do autorkiiiii
wozek z allegro zawsze mozna poznac? a po czym ekspercie od siedmiu bolesci? haha:D

Gość oleńka11122010
My na początku też zastanawialiśmy się nad czarnym wózkiem na czarnej ramie i z czarnymi felgami ale z racji tego, że my kupiliśmy wózek dla bliźniąt to by nie wyglądało to fajnie. Zdecydowaliśmy się na czarny wózek z zielonymi pasami na środkach gondolek i spacerówek. Czarna rama i felgi pozostały. Uważam, że kolor czarny jest elegancki i bardzo uniwersalny, wcale nie uważam go za nieprzyzwoity czy nie pasujący do dziecka. Sama też zamawiam czarne ubranka dla Szkrabów :)

Gość zielony ludek
nie bylam tam ale bylam w ...nie napisalam ze ten wozek jest pstrokaty tylko ze ma za "zarówiaste "kolory jak dla mnie.ja osobiscie takich nie lubie.lubie stonowane kolory i a w tych wozkach te kolory po prostu mi nie pasuja.chociaz wozek jest calkiem fajny ....ale kolory dla mnie nie do przyjecia

przyznam szczerze, ze jestem zaskoczona pozytywnymi opiniami:) Nie wiem wiec skad takie zdziwienie u pozostalych. Mam jednak nadzieje, ze ludzie nie beda sie na mnie dziwnie patrzec podczas spaceru. Bo juz mi kolezanka naopowiadala glupot, ze beda mnie pewnie starsze osoby zaczepiac i pytac dlaczego dziecka w wozku zalobnym woze:D

Gość poza allegro nikt ci nie kupi
w czarnym wozku dziecko wyglada jak w trumnie

Gość czarny jest elegancki i sie
prezentuje nizeli te pstrokate kolory czarny jest bardzo neutralny i naprawde fajnie wyglada :)

Gość a mnie się właśnie podobają
kolorki tego wózka co wkleiła "nie byłam tam..." Bardzo fajne, takie żywe, radosne, wiosenne. Ruski gust? Raczej nie bo to nie są wózki w kokardki i naciapane kwiatki tylko fajne żywe zestawienie. A czarny jest kolorem smutku i żałoby w naszej kulturze i nic na to nie poradzimy, tymczasem narodziny, dzieciństwo właśnie powinny się kojarzyć z radością, świetnie się tu sprawdzają kolory wiosny- zieleń, żółć, błękit.

Gość bardotka35
Mam grafitowo - czarny wózek uważam, ze jest to najlepszy kolor, też wszyscy sie dziwili "dla dziewczynki czarny wóze?", ostatnio też wszyscy sie dziwili "nic nie będzie z tego Twojego www.pogrosiku.eu" a w piątek kurier przywiózł paczkę z odkurzaczem Philipsa, na który wydałam w sumie 187,00 zł (warty 1000,00), no i głupio wszystkim teraz

uwazam porownanie do trumny za glupie i przesadne. Nie widzialam jeszcze dziecka w czarnej trumnie wiec to jakies kretynskie skojarzenia. Wiadomo, ze jednemu podobaja sie zywe i jaskrawe kolory a drugiemu stonowane.

Gość a mnie się właśnie podobają
własny styl? A może pokazują ze kobieta podąża za modą która przyszła do nas z zagranicy i to ślepo podąża bo teraz tych czarnych wózków jest więcej niż pstrokatych.