Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwaowieczkabozameee

jaka ja jestem załamana wiecie...

Polecane posty

Pociorali ja wiecie bo była bardzo ładna i nie chciała się puszczać, a ich tak nie była dziewicą bo sprawdzali powiedzą wam. Jak to sprawdzali? No tak - przyleźli w nocy i sprawdzali - mieli świeczkę poświecili i było widać co trzeba . A tam powiedzą przeciez było ciemno. No świeczką świecili do dziury i tyle. Hmmm się zdziwią inni - a czemu sie nie obudziła? Bo była spita bo w swiątyni piją ona też. No bo zimno - nie piją zeby się zapić na śmierc - zwlaszcza takie jak ona matka niewydana i tak dalej. I wiecie - takie gwałty były zawsze, ale chyba po niej pierwszy raz sie powiesili i to zaraz niedługo bo mysleli, że zajdzie a tu nic. I się powiesili, że nie mieli racji bo ojciec mówił w światyni, ze ją ze złości po porodzie zgwałcił, że córeczka - nastepna - jedna już po rozwodzie, następna. Może lepiej wcale? I wszyscy byli oburzeni I DLATEGO MOGŁA TAM BYĆ bo tak to nie bo znowu nie syn. Bo nie miał syna. I tyle. A ona tego nie rozumiała , wszyscy sie z niej smiali i tyle. I koniec historii. A ten Judasz? On chyba próbował się do niej dobrać , ale mu się nie udało i tyle. Czemu on się powiesił to też nikt normalny nie zrozumie. Może Pan Jezus miał 30 srebrników jak się z nim widziałam. To by mu jednak brzeczały w tym plecaku. No to musiał mieć 1 rzecz lub nic. I tyle. Może nic żeby mogło być BYLE CO. No to co tam wsadzamy? Pieniądze nie. Może miał banknoty - banknoty nie brzękają. Może miał w pudełku. Papierosy? Nie palił . Byle co pasuje i tyle :(

Nie - nie miałaby dzieci gdyby ją normalnie zgwałcili od tyłu, nie? Nie chcałaby dzieci. A ona BARDZO CHCIAŁA. Czyli musieli jej wsadzić do zadka. Dwóch i dwóch ją trzymało pewnie - dlatego na poczatku było 4 Apostołow. I tyle. Kto wie. Bo się tak szybko zgodziła a tamci musieli się powiesić i tyle... bo to sie chodzi robić grupą takie cos i tyle. A to że była niepuszczalska nie obchodziło nikogo. Za bardzo się mądrzyła, a kasy nie miała nie stała o nikogo i tyle. A sama tam jak palec i taki koniec, nie? Tylko takie coś pasuje bo reszta? Moje siostry były zgwałcone normalnie i nie chciały mieć dzieci. A od tyłu to nie wiem. Zależy ilu pewnie. ? Może nie było 12 stu tylko cztrech - i się zmieniali bo by nie przeżyła i tyle. Trzech by musiało być - czterech było. Jeszcze to przemyślę ale chyba dobrze myślę i tyle... gdzieś tam do muru ją przyparli i na nią :(

Albo był 1 świadek ale nikt mu nie wierzył bo każdy słyszał jak sie darła ale nikt jej nie pomófgł bo nie miała ojca i nie miała być w tej świątyni bo nie była dziewicą i każdy tylko ALE DZIEWICE i taki był finał. I chyba było, że ma się cieszyć że 4 a nie 14 bo by nie przeżyła i tyle. I ma szczęście że sie darła bo po niej i tyle. I tak nie była dziewicą i ma siedzieć cicho bo jest ŚWIADEK i powie, że jęczała. Ale była pobożna, każdy słyszał jak sie darła , swiadkowi nie dali wiary bo MIAŁ ZŁĄ OPINIĘ. NIe to co święty Jan - to był dobry świadek z dobrą opinią i tyle :( No i tak sie chyba skończyło i tyle :( Na wiele lat. I czy będzie miała dzieci po czymś takim i tyle :(

Zostawałoby, że strasznie ryuczała, ale nic. Na to nikt już wtedy nie reagował. Tamci myśleli, niech już zajdzie i tyle. To wszyscy wiedzieli i tak dalej. Dlatego jej matka się hajtnęła i dalej mogła być bo coś przypuszczała i tyle. I pózniej jeszcze 2 razy bo już jej było też wszystko jedno - tak moralni byli Żydzi. A ona? Ona już nie miała żadnych złudzeń i tyle :(

Na pewno wiecie 12 lat miała jak to sie stało, no to 14 małzeństwo i wio - będzie miała dzieci to będzie nie to nie myśleli w świątyni miała uważać, wiadomo jak jest i tyle. A ona najpierw nie miała , pózniej miała... jedno .. . pożniej na pewno myślała, że jak jedno to 10 . Ale to było od Boga, przyszedł Anioł i chcąc czy nie chcąc musiała się do tego Pana Jezusa przekonać a on do niej i tyle. I do św. Józefa też bo jakie ona miała szanse na męża po takim zajściu? Zerowe - tylko Bóg i koniec. Toteż widział Anioła i powiedział - zbieraj szmaty do świątyni tam cię ożenią. I tyle. Bo tak długo się namyślał, że się wcale nie namyślił - a ten też mówili o Panu Jezusie i miał spokój DO CZASU i tyle :( - A to go w świątyni ożenią - tak mówili :( - jak jego ojca - jak będzie mieć 40. No ale nie dożył. A to dziwne, wydawało się, że pożyje - umarł. ? I chyba to jest wszystko i już. :( Czy jeszcze cos jest w życiu? :(

Ale historie, nie? Ale nic innego nie pasuje z tą Maryją. Musiało iść jedynie o kasę, stawianie się, ty nam rządzić nie będziesz - może chcieli się z nią przespać czy coś - nie wiadomo. W każdym razie porządek z nią zrobili - jak umieli tak zrobili, że nie była w ciąży to nie mieli racji, wszyscy na nich, że świadka nie mieli i pewnie zostało im więzienie to się powiesili i tyle. A świadek chyba żył i chciał sie z nią ożenić - ZA TAMTO. Bo tu i ówdzie pisze, że ona miała jakiegoś młodszego adoratora i on o nia stał. Ale nic z tego. Przyszedł św. Józef, był znak, że ma sie wydać za niego i był koniec. I ona urodziła dziecko i on sie powiesił chyba bo myślał, że dziecka nie będzie i się rozwiedzie. Bo tam było coś takiego wiecie, że kobieta nie mogła sie rozwodzić OD BOGA. I wszyscy sie o to kłocili i ona chyba też , że miała ciotkę rozwódkę i o rozwody poszło. Siostrę rozwódkę, że mąż ma chyba tak zrobić, żeby sie rozwieść, że prawo trzeba zmieniać i oni obmyślili chyba, że ją zgwałcą wiecie i że w takim razie zobaczymy jak z tym mężem będzie żyła - czy to sie rozwiedzie czy nie, z czego ona będzie żyła jak sie rozwiedzie - takie tam poglądy jakieś musiała głosić, że Pan Jezus powiedział zero rozwodu, a ona też, ale tylko czterech? I każdy sie dziwił - o co tam poszło. Jak cztrerech to ROZWÓD, ośmiu to mordestwo chyba a 12 to cudzołóstwo - i to byli Apostołowie - 10 ciu chyba i tyle. No i poszło o rozwód i takie coś też mieli dozwolone i tyle :( I póżniej było kto miał rację i tyle. Nikt. No to nikt i już. I koniec. No i jak tę panią ograć - co najmniej 4 gwałt O ROZWÓD, dalej jedno dziecko, normalne życie, a dziecko zabite przez innych i dalsze życie. Do niczego sie nie przyznała jak moje siostry adoptowane - w domu, nigdzie. Matka wiedziała bo powiedzieli, każdy wiedział po cichu bo powiedzieli i tyle. A ona nic jak kamień. No i wiecie - urodzi to coś czy nie. Jak ona będzie wyglądać - święty Józef chyba jak sie dowiedział to poszedł - za dużo chciał, nie dość, że go odgórnie ożenili to jeszcze dzieci? Za dużo. No i taki koniec i to jest normalne i gra, a reszta to bzury i normalnie żyli i funkcjonowali i umarli i koniec. A ciąg dalszy następi. Ciąg dalszy będzie o Faustynie - to sie już domyślcie jak to sie zaczeło. Zaczęło się od otwartych drzwi a ciąg dalszy nastąpi niebawem i tyle :(

To jeszcze raz ja ... wiecie nie wiem jak to było wszystko dokładnie ze świętą Faustyną, ale wiem, że ten ksiądz Andrasz miał sie spić i jej powiedzieć, że ona ma taką rodzinę a nie inną, powinna coś robić i wyjechać. Na trzeżwo by jej tegonie powiedział bo by się bal, ale jakby się schlał to by jej powiedział i tyle, że dziecko księdza, do niczego nie dojdzie, ma iść na te studia i... wyjechać. Po prostu wyjechać. I kto wie - może ten Sopoćko wiecie był zrobiony z tym samym księdzem? Zależy jaki miał chrzest i tyle. Taki jak święta francuska i tyle :( Ten Kościół to jedno cygaństwo i tyle. Wiecie - wybaczcie mi to słownictwo, ale to się nie da. Chciałam się wiecie przejść wieczorem, ale bez policji - powiedzą mi że szukam guza i tyle, a ja jestem już mrderczynią i to z zimną krwią za wszystko co mi sie przydarzyło od września 2010. Zachód potępiam, moich rodziców przybranych też i tyle. Za to, że mnie tak perfidnie okradli, że tu muszę przyjeżdżać to SKANDAL jest dla mnie - cały dom za moje pieniądze A PO CO MI ON? Może tak PO CHUJA MI DOM W TAKEJ SCHUJAŁEJ OKOLICY. I CHUJA W DUPIE WARTEJ oraz w ryju. Moja sąsiadka wiecie bierze sobie do ryja niczym radio Maryja a ja mam się nią przejmować? Dajcie spokój i tyle :( A reszta? Co to miało być to we wrześniu 2010? To miał ORGAZM ZBIOROWY czy co? Ja miałam się tam drzeć z powodu DRAŻENIENIA ŁECHTACZKI MIOTŁĄ na widok tego skurwiela , który udawał CIULIKA OSŁA? Nie wiem co ja tam miałam robić - zostawało wziąć deskę, pierdolnąć w łeb tak , że się rozleci - i deska i łeb. Wybaczcie ale nie mój poziom. To tylko forsa i nic poza tym. NIC. Dlatego wybieram rodowód i POMAWIAM szkołę, że mogą ją zamknąć. Bo w sumie wiecie po co mi ta szkoła. Wolę rodowód i kiedyś rodzinę - normalną. Ale to i tak się wszystko skończy w roku 2012. No wiecie sorry ale bez USTAWICZNEGO ORGAZMU nie miałam szans w tym towarzystwie zwierząt mniejszych i większych, a jednak... ta moralna Batszeba górą wiecie i jednak dzieci, stały arbajt i tyle. Czy mogą być rozwody? Zapytajcie Maryję - ofiarę gwałtu zbiorowego. A z drugiej strony to wiem, że gdyby jej siotra to wiedziała, że ona była zgwałcona i przez to miała 1 dziecko to BY WCALE POD KRZYŻ NIE PRZYSZŁA bo miał to potępić. Ale co on miał potępić powie jak to było wszystko po cichu - byleby nie wyleciała ze świątyni bo po niej wiecie - co jej zostawało? Seks grupowy na polu i tyle. Ja jeszzcze mogę wrócić do domu - chociaż wolałabym mieszkanie i byłoby NORMALNIE bo to wiem. Może jeszcze dojdę do kredytu albo wyjazd do Australii jak planowałam i tyle. I brak powrotu do Europy. I ja wiecie miałam taką szansę w życiu, ale nie umiałam tego wykrozystać. No ja miałam wiedzieć, że dyrektor tam gwałcił i dlatego wszyscy na mnie bo nie umiał się do mnie dobrać. Jak? Penisem jedynie no to musiałabym nie uważac i tyle. Ale i tak bym poszła na policję. A czemu on tego nie potępił. Bo przez to nie miała więcej dzieci. Bo się nie przyznała mężowi - on to wiedział, ale tylko jak kobieta się przyzna to może mieć dzieci. I przez to o nią stał wiecie ten święty Józef bo by nią pierdzielnął i poszedł robić sobie inne dzieci. Kiedy ona była taka OK w miarę , ale dzieci nie mieli. No ona tego nie wiedziała i tak jest i już. I wiecie w tej chwili mam tylko w głowie, że po prostu ta jedna siostra adopcyjna to była taka ładna - naprawdę. Bo powiem wam ona miała jednego faceta, drugiego i wszyscy myśleli, że ona jest puszczalska , ale ona taka nie była. Dla mnie ona była MATERIALISTKĄ i potępiałam ją za to, że nie myśli o niczym tylko o szmalu. No do końca taka nie była, ale jednak gdzie forsa to ona. I ciekawe o co poszło. O to że jest adopotowana. I pózniej miała pełno facetów, których miała w zadku, ale no ... żadnemu nie powiedziała o tym gwałcie wiecie, a widziała, że ta druga na nią leci bo to lesba i wiecie - w takiej sytuacji ta reszta się miała odsunąć bo RELIGIĘ miały dzieki mnie bo jedyne co robiły to ...łaziły po klasie. Bo na religii trzeba było łazić po klasie. Nikt nie wiedział, ale wszyscy łazili po klasie a najbardziej nie wiem kto ale wszyscy łazili, każdy trochę łaził. Żeby ograć gwałt zbiorowy właśnie i tyle. I wiecie jak to można ograć? BIEGAMI właśnie. Trzeba biegać. I ja teraz wiem kto chciał, ale nie - bo ja biegałam. I ja tego miałam dosyć, ale zawsze mi mówili ZRÓB TO DLA DOBREGO IMIENIA SZKOŁY i ja szłam i co mogłam to robiłam bo przecież też alfą i omegą nie byłam. I wiecie miałam sie przenieść do DE klasy i pierdyknąć tymi koleżankami z pociągu jak najgorszymi CHUICAMI, którymi są i tyle do dziś dla mnie i niech się do mnie nie odzywają bo nawet im CZEŚĆ nie odpowiem za siostry adopotwane i za rodzinę I KONIEC. I co jeszcze można chcieć od człowieka. Moja matka przybrana i ojciec przybrany mnie okradają z róznych rzeczy ale to bez sensu bo sobie to odkupię, to tylko forsa i tyle. Reszta to już FURY to jest czyli FURIA po polsku - jak chwycę deskę to zabiję. Więc po gwałcie proszę mnie zabić bo JA ZABIJAM i tyle. Za kolejne złodziejstwa rodziców, bo mi brakuje przedmiotów w pokoju i tak dalej - po prostu co mam otwarty pokój to mi kradną i tyle. I koniec. I tak jest od lat. Niech Niemcy o mnie zapomną - ZBRODNIA PRZECIWKO LUDZKOŚCi co mi zrobili i koniec. Niech się wypchają i w dupie ich mieć to mało i tyle. Jakieś pierdolnięte chuice z nazwiskami nie będą mną rządziły - ja wiem już od kogo mam rodowod - pierdzę im w mordy ich zasrane i mam jlesby dokumentnie w dupie. Wystarczy mi moja pierdolnięta siostra adoptowana. A pedałow też i tyle. Bo się na niej nie poznałam choć była dziwna. Też tam kogoś miała ale się rozlecieli, ta druga też nienawiść i taki koniec, ale wolę je niż was wszystkich i tyle. Przynajmniej nic mi nie zrobią, a ta klasa też, ale znowu ja nie wiedziałam , że matematyk gwałci - wszyscy wiedzieli ja nie, w akademiku też nie wiedziałam o gwałcie i tyle. Moi rodzice przybrani mogą mi wiecie wszystko ukraść - to tym gorzej dla nich i tyle. Co oni jeszcze potrafią? Wsadzać se do ryja i mieć się dorbze. Niech se narobią krasnali bo ich dalszy los zupełnie mnie nie obchodzi - mają syna JEDNORODZONEGO - drugi taki sam - mojego ojca, a że moja matka dzieci potraciła to już nikogo nie obchodzi i tyle. I nic mnie nie obchodzi co żyje - kończe z biologią - stały arbajt i forsa. CO ŻYJE. BO wszystko przez głupiego , który nie zył. I poszłam uczyć sie co to jest życie, a nie wzięłam pod uwagę DUCHÓW, że też żyją. Przez to byłam słaba z fizyki, ale i tak lepsza niż z matmy na koniec CO JEST DZIWNE bo matma powinna być najwyżej a nie najniżej, ale nauczyciel gwałcił , babka była chytra i tyle z całości. Mnie się nie chciało uczyć BO MIAŁAM BARDZO SILNĄ DEPRESJĘ i tyle. Gdybym poszła do psychiatry jak mi radził lekarz - co bym zyskała? Nie poszłam. Dużo pisałam. I ogrywałam tę chorobę psychiczną opowiadaniami - mam je do dziś - klasie adoptowanej pokażę, snami bo mi sie dużo śniło, a także grałam na instrumencie muzycznym i też mi było lepiej przez to i tyle. I koniec. I to jest cała moja szkoła średnia. A czemu likwiduję doktorat? Powiem wam czemu - bo raz pojechałam w teren i zaczęli mnie tam zaczepiać - czy sami czy ktoś ich nasłał? No to było takie - no ja się chciałam czegoś dowiedzieć, ale wiem , że gdyby nie potężna burza, ale taka , że coś strasznego słuchajcie to chyba byłby gwałt zbiorowy tam na tej wsi - tego nie miało być i tyle. Ja po latach, PO LATACH doszłam do wniosku, jak nie dostałam tego doktoratu, że ja miałam odejść po tej burzy i się poddać. Ale nie rozumiałam - czyli pasuje tylko gwałt zbiorowy. W klasie się na mnie chyba obrazili,że poszłam na studniówkę sama - ale mnie nie rozumieli, ja miałam nie iść na tę studniówkę bo ja miałam depresję silną, ale co tu powiedzieć? jak wybrnąć z tej studniówki i poszłam. I wiecie - to było chamskie , najpierw pomyślałam, że muszę z kimś iść , ale potem się rozmyśliłam i oddałam pieniądze bo ta osoba wpłaciła, że ja muszę iść sama bo to nie jest dobry pomysł, ja popsuję tej osobie całą zabawę bo ja tam nie chcę iść i tyle. Wy tego nie rozumiecie. To chodziło o moich przybranych rodziców i dlatego nie dostałam świadectwa z paskiem , które mi się należało i tyle. Że niby nie umiem sie zachować, ale ja miałam depresję i jedynie , że nie mam papierów , że sie leczyłam psychiatrycznie wtedy. Wszystko przez religię na pewno - ksiądz był pomówiony pewnie, że gwałci, a on TYLKO dawał Najsw. Sakramentom gwałcicielom i tyle. TYLKO dla mnie az ale dla innych TYLKO :( No i koniec - i ten kolega chyba też chciał mnie zgwałcić za to , że po prostu zrezygnowałam i chyba dzięki temu zrobiła karierę. Dla mnie był to idiota, ale jedynie z idiotą mogłam tam iść bo w ogóle nie interesowało mnie. Mnie w ogóle nic wtedy nie interesowało i miałam tam nie iść i tyle. I za taniec nie mam świadectwa z paskiem. Dlatego pracę chcę z rodowodu i wiem, że go mam na 100% bo np. wiecie Niemcy mi nie dali mieszkania bo byłam pomówiona, co oni mi wpisali że zwolnienie dyscyplinarne to nie mam pojęcia. Ale od Noego jak powiem to każdy się zaśmieje z tego. Bo mam tragedię w życiu przez to od 6 lat , dalej mnie normalne CHUJE W RYJU pomawiają i dlatego się nawet NIE ODEZWĘ WIECIE - tak stałam o mieszkanie i stałą pracę, ale wiedziałam że bez mieszkania nic i tyle. I przez to za mąż nie wyszłam , dzieci nie mam. No jedna tragedia w życiu przez złą spowiedz dla mnie. Ale wszystko przez tą szkołę srednią bo przybrani zrobili jej dobrą opinię zeby kraśc. Ale dla mnie zła i tyle. Historia - nie moja i tyle. Mnie ta historia w ogóle nie obchodziła. Nie moja i tyle - moja historia to jest KASA nie wojny, wojny to może być moja histroia jak będę mieć rodzinę taką a nie inną. Czemu nie wojny? Bo pacyfistka i tyle. I wojen nie uznaję. Wiem , że muszą być bo nie wszystko da się pokojowo, ale moja historia to brak wojen. To statki i podróż i tyle. W nieznane - to USA. Były jakieś tam wojny, ale tak w miarę. Bardziej już niewolnictwo i handel to moja historia. Ale dzikie wojny? Eee dajcie spokój. I tyle. Historycznie Najsw. Sakrament mam od Ann Boleyn bo Henry Ósmy to był NIEDOSZŁY KSIĄDZ i zawsze miał tego pełno wszędzie sieto walało. Przyszła Anne to to posprzątał. To jej Pan Jezus na plus policzył. Przyszła, pozbierała , zrobiła porządek. - Oto jak sie w Anglii księza liczą - Najsw. Sakrament na ziemi. - A bo mu sie jeść chciało , zaczął wpieprzać i się pogubiło. No to mu powiedziała, że nie powinien tak sie obżerać. Na dworze króla Artura to sie do dziś czyta jakie były uczty a na dworze Henryka Ósmego co te dzieci będa czytać - jak się pluli i rzucali jedzeniem, a wszędzie walał się Najsw. sakrament. O i to miała plusa. No ale na tym się skończyło bo poza tym nic nie prezentowała sobą wiećej. Za to miał ją dać do kuchni powiedzą mu kiedyś i na niego napierdzą bo se miał zrobić dzieci po cichu a nie żenić z kolejnymi dziwkami katolickimi powiedzą mu i tyle. I koniec. I tyle :( No ale się żenił wielce żeby jakoś wyglądać bo rozwody... bo Maryja była dziwką bo się chciała z męzem rozwieść i za to ją zgwałcili. Tak wiedzieli to chyba wszystko od Żydów, że tak sie skończyło. Ale Elżebieta pierwsza tego nie wiedziała - ona nie mogła wziąć niczego, ale za Najsw. Sakrament by jej Pan Jezus nie potępił lecz za maryję ją potępił bo miała się matką przejąć. To już jest tylko relacja człowiek- człowiek. I tyle. I teraz by trzeba daty prześledzić kiedy ją zgwałcili tym gwałtem 12 Apostołów ale chyba jak została królową i już powiedziała , że zabiera Maryję bo dziwka, Najsw. Sakrament tez bo to jeden MENEL ten Pan Jezus ( a ona nie?) no i ja zgwałcili, żeby sobie tę Maryję przemyślała bo w końcu czterech jak miała lat 12 a nie 12 jak ma lat 20 i powinna być męzatką i tyle :( No i wiecie ze złości jeszcze bardziej na nich - władzy nie oddała i jeszcze im zabrała książeczki do nabożeństwa i tyle. A ja i tak bym była luteranką a nie Anglikanką i możecie mi wszyscy wskoczyć to raz, a dwa powiem że jakbym spotkała jakiegoś księdza który by mi powiedział, że co to nie wierzysz w przeistoczenie? jak możesz? Tylko tyle to bym się uratowała. A jakby żaden mi tak nie powiedział to bym sie też uratowała bo takiego księdza nie spotkałam. No i jakbym żyła moralnie, stała o męża co by mi Pan Bóg zrobił. Ale nikt mnie nie chciał bo...ANGIELKA. No właśnie dobrze było uważałam, ale nie i tyle. A póżniej ja nikogo nie chciałam bo stwierdziłam, że źle stałam w życiu o wartości - to wiedziałam, ale czemu? Za bardzo nie rozumiałam, może za szybko? za duzo. I poszłam sie uczyć. Ale tak cierpiałam , miałam taką depresję znowu, że po prostu czasem byłam MROZEM ABSOLUTNYM. Nie umiem wam tego wytłumaczyć. Bo mi sie wszystko rozwaliło - co ja miałam robić? I tak bez sensu byłam ukrzyżowana tym MROZEM ABSOLUTNYM a wystarczyło mi wtedy stać o krzyż BYLE JAK o krzyż i moja matka przybrana w piekle. Teraz już nie ale wtedy tak. No ale jak tu stac o krzyż z takich sików, a nie chrztu, nie? Nie umiałam. Miałam stac o litość nad sobą - też nie umiałam. Co ja w ogóle umiałam. Płakać i pisać i palić po kolei wszystko. I wiecie gdzie to paliłam? Jeden błąd - w domu to paliłam i mogłam spowodowować pożar i poszłabym siedzieć, ale nic się nie stało. I to że paliłam w domu tak żeby NIE BYŁO POŻARU ratuje wszystkich tych skurwielców, że ich za to Bóg nie potępi - bo mnie rodzice okradali to chyba każdy widział - a gdybym szła do ogródka jak pózniej i paliła to w ogródku - to wszyscy ci skurwiele w piekle. Bo Angielka, moralna , mieli mi dać spokój. No ale to Polska to mi się skojarzyła wtedy Z TAKIM SKURWIELSTWEM , że to sie w głowie nie mieści i w ogóle już Polaka skreśliłam bo skurwiel. To raz. A dwa miałam wyjechać - a jak wyjechać? To było ciężkie? I gdzie - Niemcy albo Abglia. Ale do takiej szkoły żeby mi kazać uczyć to też bez sensu dlatego skreślam całość bo wiecie - poniewierać się mam przez prz jakiegoś ..PIŁSUDKISEGO? Dajcie spokój. To była niezła poniewierka. Ale trochę kasy i po prostu co dalej i tyle. Nic poza tym :( A tu już nie wrócę nigdy - PO MOIM TRUPIE. Mieszkanie w mieście i koniec. Jakaś wiocha chora na łeb mi niepotrzebna i tyle. I walnięci księza. Ale na księzy to nigdy nie miałam szczęścia wam powiem. Ten Sopoćko to też nie wiadomo co by wymyślił. Raz poszłam do spowiedzi - wtedy jeszcze łaziłam do spowiedzi - ale nie widziałam go, on mnie też. Ale jak mnie rozgrzeszył to mnie poznał - jakieś tam głupie grzechy miałam, ale miałam sobie stać o kogoś innego. Zaraz wylazł z tego konfesjonału i za mną polazł. Ale czy mnie widział? Ja się połapałam że to on ale coś tam bredził, ja wcześniej swoje i tyle. I TO MNIE URATOWAŁO bo by mnie mógł gnoić, ale on chyba spał jak ja grzechy mówiłam. On dosłownie chyba spał. I póżniej miałam sie spowiadać CO TROCHĘ , a ja w ogóle. Raz na ruski rok, a grzechy - według uznania. I dopiero jak mnie diabeł pogonił to mi sie wszystkie grzechy poukładały w głowie jak należy choć wcześniej już też. Grzech pycha to w ogóle nie istniał. Ale póżniej już wszystko istniało. Inne też , ale pycha najgorsza. I z pychy poszło mi wszystko. No ten ksiądz też taki skromny choćby wcale i to jak sie rozjebało elegancko, że tak napiszę. Raz jeszcze byłam tam na rekolekcjach, że mówili, że piekło istnieje, ale kto tam idzie to cisza. Ale to piekło istniało i to tak nawet sie zdziwiłam, że jest jakieś piekło, a póżniej studia skończyłam, poszłam w swoje klimaty i tyle. Każdy ma jakieś życie i tyle. I gdyby nie przybrani i ich opinia ŚWIETOŚCI to już dawno byłabym męzatką, miała rodzinę i tyle. Ale musieli być święci no i są. Już kanonizacja prawie - za dojazd do pracy. To właśnie sie kanonizacja za to należy. A ZA PYCHĘ TEŻ. I powiem wam tego ksiedza to za tych przybranych i za popieranie ich - jedna pycha jak oni, jedno kłamstwo na pewno. A taki skromniś chyba. I od niego poszła mi pycha bo tak to jeszcze pychę widziałam, ale po nim to już to morderstwo mi zostało. Czy tam kogoś zabił to nie wiem, ale chyba gwałcił - prostytutki powie. Nie chyba zakonnice. I ode mnie chyba miał zaczął dalej, ale - on mnie nie przekonywał - poszłam. Pamiętam studia skończyłam , powiedziałam że skończyłam studia i poszłam. I dobrze zrobiłam i więcej o to wszystko nie stałam ale się tego księdza bałam. Bo jak nie spał w tym konfesjonale to po mnie. Tak sobie myślałam. Ale mnie nie ograł to chyba spał. Taki młody i śpi na spowiedzi - mówili. No bo naprany i przez to gwałcił. No bo mnie tak lubił, a za co on mnie tak lubił. I tyle. A ja go tak sobie bo nie rozumiałam, ale uważałam, że dosyć mądry jest i ciekawe co by zrobił na moim miejscu i raz się z nim umówiłam na pogawędkę wiecie. Ale powiem wam - bardzo mnie rozczarował. Myślałam, że mi da jakąs książkę, coś poczytać . Może nie da, ale wiecie poleci coś , ZE NIE. I on mi tak powiedział, ale nie rozumiałam czemu. W sumie jak wychodziłam to pomyślałam tak - to było jakby spowiedz, a przecież ja nie byłam u spowiedzi i zaczęłam się go bać, a po tej spowiedzi to już BLADY STRACH i chyba wtedy były te rekolekcje o piekle i był spławiony na zawsze. I tyle :( i koniec :( No i to wszystko - co tam jeszcze? Nie wiem. Wtedy jeszcze nie rozumiałam, że jestem winna 20 wisielców przez mojego ojca przybranego a także jebane w łeb koleżanki - w tym ten CHYBA brat przyrodni miał rację - jebane. Ale miał sie przyznać czyim jest dzieckiem i tyle. Bo jest zerem dla mnie w tej chwili i tyle. Jeszcze mu listy pisałam. I wiecie skończyło się, żeby mnie nikt nie pomawiał, że jak się ożeni to ma mi przysłać zdjęcie rodziny i już ma do mnie nie pisać bo to , że on do mnie zaczął pisać to już było dziwne. Ja pózniej nie odpowiadałam na kartki i tyle. To było już za dużo. Zero kontaktu, a tylko pisanie i pisanie i tyle :( I koniec :( I to wszystko w sumie bo co więcej :( A ja jak wyjadę to do Austraii przez rodzinę billogiczną i tyle. To znaczy sama ale poprzez rózne poglądy , które mam. Nie każdy człowiek ma poglądy. Zwierzęta nie mają poglądów i tyle. A ja mam rózne poglądy i tyle. I koniec. Niekoniecznie na temat wiary i tyle :(

Ale wszystko przez tą szkołę srednią bo przybrani zrobili jej dobrą opinię zeby kraśc. Ale dla mnie zła i tyle. Historia - nie moja i tyle. Mnie ta historia w ogóle nie obchodziła. Nie moja i tyle - moja historia to jest KASA nie wojny, wojny to może być moja histroia jak będę mieć rodzinę taką a nie inną. Czemu nie wojny? Bo pacyfistka i tyle. I wojen nie uznaję. Wiem , że muszą być bo nie wszystko da się pokojowo, ale moja historia to brak wojen. To statki i podróż i tyle. W nieznane - to USA. Były jakieś tam wojny, ale tak w miarę. Bardziej już niewolnictwo i handel to moja historia. Ale dzikie wojny? Eee dajcie spokój. I tyle. Historycznie Najsw. Sakrament mam od Ann Boleyn bo Henry Ósmy to był NIEDOSZŁY KSIĄDZ i zawsze miał tego pełno wszędzie sieto walało. Przyszła Anne to to posprzątał. To jej Pan Jezus na plus policzył. Przyszła, pozbierała , zrobiła porządek. - Oto jak sie w Anglii księza liczą - Najsw. Sakrament na ziemi. - A bo mu sie jeść chciało , zaczął wpieprzać i się pogubiło. No to mu powiedziała, że nie powinien tak sie obżerać. Na dworze króla Artura to sie do dziś czyta jakie były uczty a na dworze Henryka Ósmego co te dzieci będa czytać - jak się pluli i rzucali jedzeniem, a wszędzie walał się Najsw. sakrament. O i to miała plusa. No ale na tym się skończyło bo poza tym nic nie prezentowała sobą wiećej. Za to miał ją dać do kuchni powiedzą mu kiedyś i na niego napierdzą bo se miał zrobić dzieci po cichu a nie żenić z kolejnymi dziwkami katolickimi powiedzą mu i tyle. I koniec. I tyle :( No ale się żenił wielce żeby jakoś wyglądać bo rozwody... bo Maryja była dziwką bo się chciała z męzem rozwieść i za to ją zgwałcili. Tak wiedzieli to chyba wszystko od Żydów, że tak sie skończyło. Ale Elżebieta pierwsza tego nie wiedziała - ona nie mogła wziąć niczego, ale za Najsw. Sakrament by jej Pan Jezus nie potępił lecz za maryję ją potępił bo miała się matką przejąć. To już jest tylko relacja człowiek- człowiek. I tyle. I teraz by trzeba daty prześledzić kiedy ją zgwałcili tym gwałtem 12 Apostołów ale chyba jak została królową i już powiedziała , że zabiera Maryję bo dziwka, Najsw. Sakrament tez bo to jeden MENEL ten Pan Jezus ( a ona nie?) no i ja zgwałcili, żeby sobie tę Maryję przemyślała bo w końcu czterech jak miała lat 12 a nie 12 jak ma lat 20 i powinna być męzatką i tyle :( No i wiecie ze złości jeszcze bardziej na nich - władzy nie oddała i jeszcze im zabrała książeczki do nabożeństwa i tyle. A ja i tak bym była luteranką a nie Anglikanką i możecie mi wszyscy wskoczyć to raz, a dwa powiem że jakbym spotkała jakiegoś księdza który by mi powiedział, że co to nie wierzysz w przeistoczenie? jak możesz? Tylko tyle to bym się uratowała. A jakby żaden mi tak nie powiedział to bym sie też uratowała bo takiego księdza nie spotkałam. No i jakbym żyła moralnie, stała o męża co by mi Pan Bóg zrobił. Ale nikt mnie nie chciał bo...ANGIELKA. No właśnie dobrze było uważałam, ale nie i tyle. A póżniej ja nikogo nie chciałam bo stwierdziłam, że źle stałam w życiu o wartości - to wiedziałam, ale czemu? Za bardzo nie rozumiałam, może za szybko? za duzo. I poszłam sie uczyć. Ale tak cierpiałam , miałam taką depresję znowu, że po prostu czasem byłam MROZEM ABSOLUTNYM. Nie umiem wam tego wytłumaczyć. Bo mi sie wszystko rozwaliło - co ja miałam robić? I tak bez sensu byłam ukrzyżowana tym MROZEM ABSOLUTNYM a wystarczyło mi wtedy stać o krzyż BYLE JAK o krzyż i moja matka przybrana w piekle. Teraz już nie ale wtedy tak. No ale jak tu stac o krzyż z takich sików, a nie chrztu, nie? Nie umiałam. Miałam stac o litość nad sobą - też nie umiałam. Co ja w ogóle umiałam. Płakać i pisać i palić po kolei wszystko. I wiecie gdzie to paliłam? Jeden błąd - w domu to paliłam i mogłam spowodowować pożar i poszłabym siedzieć, ale nic się nie stało. I to że paliłam w domu tak żeby NIE BYŁO POŻARU ratuje wszystkich tych skurwielców, że ich za to Bóg nie potępi - bo mnie rodzice okradali to chyba każdy widział - a gdybym szła do ogródka jak pózniej i paliła to w ogródku - to wszyscy ci skurwiele w piekle. Bo Angielka, moralna , mieli mi dać spokój. No ale to Polska to mi się skojarzyła wtedy Z TAKIM SKURWIELSTWEM , że to sie w głowie nie mieści i w ogóle już Polaka skreśliłam bo skurwiel. To raz. A dwa miałam wyjechać - a jak wyjechać? To było ciężkie? I gdzie - Niemcy albo Abglia. Ale do takiej szkoły żeby mi kazać uczyć to też bez sensu dlatego skreślam całość bo wiecie - poniewierać się mam przez prz jakiegoś ..PIŁSUDKISEGO? Dajcie spokój. To była niezła poniewierka. Ale trochę kasy i po prostu co dalej i tyle. Nic poza tym :( A tu już nie wrócę nigdy - PO MOIM TRUPIE. Mieszkanie w mieście i koniec. Jakaś wiocha chora na łeb mi niepotrzebna i tyle. I walnięci księza. Ale na księzy to nigdy nie miałam szczęścia wam powiem. Ten Sopoćko to też nie wiadomo co by wymyślił. Raz poszłam do spowiedzi - wtedy jeszcze łaziłam do spowiedzi - ale nie widziałam go, on mnie też. Ale jak mnie rozgrzeszył to mnie poznał - jakieś tam głupie grzechy miałam, ale miałam sobie stać o kogoś innego. Zaraz wylazł z tego konfesjonału i za mną polazł. Ale czy mnie widział? Ja się połapałam że to on ale coś tam bredził, ja wcześniej swoje i tyle. I TO MNIE URATOWAŁO bo by mnie mógł gnoić, ale on chyba spał jak ja grzechy mówiłam. On dosłownie chyba spał. I póżniej miałam sie spowiadać CO TROCHĘ , a ja w ogóle. Raz na ruski rok, a grzechy - według uznania. I dopiero jak mnie diabeł pogonił to mi sie wszystkie grzechy poukładały w głowie jak należy choć wcześniej już też. Grzech pycha to w ogóle nie istniał. Ale póżniej już wszystko istniało. Inne też , ale pycha najgorsza. I z pychy poszło mi wszystko. No ten ksiądz też taki skromny choćby wcale i to jak sie rozjebało elegancko, że tak napiszę. Raz jeszcze byłam tam na rekolekcjach, że mówili, że piekło istnieje, ale kto tam idzie to cisza. Ale to piekło istniało i to tak nawet sie zdziwiłam, że jest jakieś piekło, a póżniej studia skończyłam, poszłam w swoje klimaty i tyle. Każdy ma jakieś życie i tyle. I gdyby nie przybrani i ich opinia ŚWIETOŚCI to już dawno byłabym męzatką, miała rodzinę i tyle. Ale musieli być święci no i są. Już kanonizacja prawie - za dojazd do pracy. To właśnie sie kanonizacja za to należy. A ZA PYCHĘ TEŻ. I powiem wam tego ksiedza to za tych przybranych i za popieranie ich - jedna pycha jak oni, jedno kłamstwo na pewno. A taki skromniś chyba. I od niego poszła mi pycha bo tak to jeszcze pychę widziałam, ale po nim to już to morderstwo mi zostało. Czy tam kogoś zabił to nie wiem, ale chyba gwałcił - prostytutki powie. Nie chyba zakonnice. I ode mnie chyba miał zaczął dalej, ale - on mnie nie przekonywał - poszłam. Pamiętam studia skończyłam , powiedziałam że skończyłam studia i poszłam. I dobrze zrobiłam i więcej o to wszystko nie stałam ale się tego księdza bałam. Bo jak nie spał w tym konfesjonale to po mnie. Tak sobie myślałam. Ale mnie nie ograł to chyba spał. Taki młody i śpi na spowiedzi - mówili. No bo naprany i przez to gwałcił. No bo mnie tak lubił, a za co on mnie tak lubił. I tyle. A ja go tak sobie bo nie rozumiałam, ale uważałam, że dosyć mądry jest i ciekawe co by zrobił na moim miejscu i raz się z nim umówiłam na pogawędkę wiecie. Ale powiem wam - bardzo mnie rozczarował. Myślałam, że mi da jakąs książkę, coś poczytać . Może nie da, ale wiecie poleci coś , ZE NIE. I on mi tak powiedział, ale nie rozumiałam czemu. W sumie jak wychodziłam to pomyślałam tak - to było jakby spowiedz, a przecież ja nie byłam u spowiedzi i zaczęłam się go bać, a po tej spowiedzi to już BLADY STRACH i chyba wtedy były te rekolekcje o piekle i był spławiony na zawsze. I tyle :( i koniec :( No i to wszystko - co tam jeszcze? Nie wiem. Wtedy jeszcze nie rozumiałam, że jestem winna 20 wisielców przez mojego ojca przybranego a także jebane w łeb koleżanki - w tym ten CHYBA brat przyrodni miał rację - jebane. Ale miał sie przyznać czyim jest dzieckiem i tyle. Bo jest zerem dla mnie w tej chwili i tyle. Jeszcze mu listy pisałam. I wiecie skończyło się, żeby mnie nikt nie pomawiał, że jak się ożeni to ma mi przysłać zdjęcie rodziny i już ma do mnie nie pisać bo to , że on do mnie zaczął pisać to już było dziwne. Ja pózniej nie odpowiadałam na kartki i tyle. To było już za dużo. Zero kontaktu, a tylko pisanie i pisanie i tyle :( I koniec :( I to wszystko w sumie bo co więcej :( A ja jak wyjadę to do Austraii przez rodzinę billogiczną i tyle. To znaczy sama ale poprzez rózne poglądy , które mam. Nie każdy człowiek ma poglądy. Zwierzęta nie mają poglądów i tyle. A ja mam rózne poglądy i tyle. I koniec. Niekoniecznie na temat wiary i tyle :(

Wiecie - ktos powie POMAWIA STAŁY ARbAJT - ale głupia. No głupia - ja nigdy nie miałam kwalifikacji i tyle. Musiałam 2 rzeczy robić po studiach przez CÓRKĘ PRZEORA. Ja temu księdzu miałam powedzieć , że ja przychodzę Z CÓRKĄ PRZEORA tam, a ta druga to nie wiaodmo kto i bym go spławiła, a tak nie umiałam się go pozbyć. No wiecie - 20 osób na sumieniu. Cięzko mi było. Ale miałam stać o drugie studia I CHYBA PRZEZ TO ZNOWU NIE UMIAŁAM i tyle. Na 4, 5 roku ja sobie planowałam anglistykę, ale zmieniłam zdanie - żle zrobiłam i wtedy mogłabym sobie siedzieć w Polsce i palić papierosy , a tak? A wiecie czemu Pan JEzus tak rzadko się pokazuje? BO NIKOGO NIE ZABIŁ. I tyle. Jak porozwalał meble w świątyni. Bo chcieli sobie sprawdzić czy stoi o najsw. Sakrament PO NAGU. Czyli prawidłowo. I po co ty chodzisz do świątyni? Z taką chołotą? Chcesz się ochłodzić, co? Bo twoja matka to jak widziała nagich to ich wpuszczała. I ty przez nią sobie tam chodzisz, ale coś się nie chcesz nam rozebrać. A ona to zawsze wszystkich nagich wpuszczała, żeby sie UBRALI. A ciebie to by trzeba rozebrać, ale jak - z tym twoim wojskiem nikt nie wygra. Tak mu tam mówili i se wkurzył i wszystko rozwalił. Jak on mógł było. Jedynie, że nikogo nie zabił. Tak to było. WTEDY. Ale mógł bo by wskrzesił. Ale czy by wskrzesił. Acha - mówili właściwie to mógł zabić i by wskrzesił. I się dziwili, że nikogo nie zabił. A to było,żeby Maryja mogła sobie przyjść do Jerozolimy i żeby już nie było pomówień za ten gwałt i tyle. Bo w końcu dobrze się prowadziła, dobrą opinię miała i nigdy jej tego nikt nie wybaczył. I tacy są Zydzi. Dlatego nic on z tym nie zrobił bo mieli to wybaczyć i tyle. Jeden błąd że miała stać o prawo a stała o siostrę i tyle. Pózniej tego żałowała, ale już się nic nie dało zrobić. I tego chyba nawet nie rozumiała, ta siostra by była nią zgorszona a tak obydwie pod krzyż przyszły i rozwódka i nie rozwódka i INNE DZIECI też i wszyscy jakoś wyglądali, a tak? Co by to było, nie? No i wiecie - niby mógł zabić, ale musiałby wskrzesić od razu bo po nim. A na tym krzyżu kto by go wskrzesił słuchajcie jakby zabił wcześniej i tyle, nie? I wiecie jak on przyszedł do mnie to za chwilę przylazły 2 osoby, które dziś bym zabiła. Wtedy mi przeszkadzały bo sobie chciałam przemyśleć to co się stało jakiś czas wcześniej i W SUMIE wiecie pewna że jestem sama ale nie zaraz przyleżli. Ja nawet czekałam na kogoś w tym miejscu, ale na pewno nie na te osoby. I powiem wam jakie to było mądre. On zaraz poszedł i to było takie, że po prostu tych osób nie zabił i tyle. I od niego wszystko wiem, że wszystko źle bo miałam mieć święty spokój a go nie miałam i tyle :( I wiecie - muszę jeszcze sprawdzić czy mi te rzeczy pogięły czy pomawiam, ale już się nie dam i tyle. To nie Polska, że za złodzijestwo sie idzie do kicia. Tylko nie kradnij mi zawsze mówili - a oni mogą wiecie. A pieniędzy to już w ogóle nie ma i tyle :( Mnie się to wszystko nie podoba. No ale trochę zarobić powinnam , nie? Tak myślę. Nie chcę tych rodziców pomawiać , ale już mi sie nic nie podoba. Za dużo tych powrózków i tyle. I ojciec bratowej też jest dzwny - protestant udający ateiste byleby nic nie robić. I zniszczyć kogoś kto coś robi bo po co? I to też jest zbrodnia przeciwko ludzkości i tyle. Ja po prostu musiałam coś robić bo stałam o MORDERCĘ w życiu , ale mi powiedziano , że chciał ukraśc. On chciał zabić i zabił. Tak musi być bo jestem bez kasy. Może też pomawiam, ale czuję strach więc mam rację. Pomówienie to nie ma strachu. Strach jest przed prawdą nie? No to to nie jest pomówienie. Po prostu matka była idealna - ograła morderstwo złodziejstwem bo Anglia i tyle. A po co jej Niemcy to już nikt normalny nie rozumie. Na pewno nie po to, żeby tam zarobić. Po co ona w ogóle żyje ta moja przybrana to ja pojęcia nie mam. Żeby...tańczyć. I to nago pewnie. Ale nie te lata i tyle. No jeszcze może pokażę co potrafi. Kto wie? :( Byle beze mnie i tyle :(

Wiecie ja jestem przeciwko gwałtom bo Zydzi KARALI CÓRECZKI , że chłopcy cierpieli OBRZEZANIE, a w sumie zgrzeszyła kobieta a cierpieć muszą oni. Tak je KARALI, że je gwałcili wiecie i tyle. No a jaki jest konfort współzycia z osobą niezgwałconą w maleńskości a zgwałconą. Się zapytajcie specjalisty, że jest zasadnicza różnica. RÓWNIEŻ W PSYCHICE. A poza tym katolicy nie mają obrzezania więc po co gwałcić malutkie dziewczynki? To jest do więzienia i tyle. Przykro. Z 3 lata za gwałt na niemowlęciu i tyle. Takie życie. A pózniej to samo i tyle. Za każde współzycie przecie woli dziecka i tyle - to gwałt i koniec PRZEMOC, ze strachu, z wszystkiego i tyle. I koniec. No i to jest powód też, że chcę zostać sama bo jak się mam dowiedzieć róznych rzeczy o sobie to wolę zostać sama i tyle. A tłumaczyć komuś stado dzikich świń to po prostu... farmerką bym musiała być a tak to mi się nie chce. To lepiej łeb rozłupać deską i sprawdzić CO TAM JEST jak dla mnie - i sie zdziwić że jakieś flaki. W brzuchu też są JAKIEŚ FLAKI tez jakieś kręte - czy to to samo? I w sumie koniec dyskusji - jak dla mnie. No ale zwierzaki nie mają innych zainteresowań niż kopulacja. Choć one to w 1 celu, a ludzie? Najsw. Sakrament... hmmm... ciekawe bardzo - jak dla mnie oczywiście i tyle :(