Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaguar1990

Czy kiedykolwiek kogoś zwyzywaliście, opluliście, daliście w twarz z liścia lub

Polecane posty

pięści a może zasadziliście komuś kopa? Ja zrobiłem to wiele razy, wiele razy komuś powiedziałem "Chuju, szmato, kurwo" z pluciem, podnoszeniem ręki czy z kopaniem też nigdy nie miałem hamulców.

Gość jedna kobietkaa
tak tobie suko pierdo­lona

:) Pamiętam raz jak uderzyłem swojego kolegę dwa razy silniejszego ode mnie z pięści! W sumie to bardzi się go bałem , myślałem że mi odda za swoje głupie komentarze w stosunku do mojej osoby ale nawet nic mi nie zrobił:D

Gość totalne schamienie młodych
i sądzisz, że komuś zaimponujesz swoją wulgarnością i chamstwem? Patologia!!!

Gość kolejny problem z d*py
I z czego Ty się cieszysz? Czym Ty się chwalisz? Swoim chamstwem i buractwem? Pamiętaj: na każdego kozaka zawsze znajdzie się większy kozak.

Gość agresja rodzi agresję
widocznie w twoim patologicznym domu pasek był wciąż w robocie i ty po prostu inaczej żyć nie potrafisz. Współczuję i cieszę się, że cię nie znam

Gość ytytytyt
tak,zwyzywałam ojca i matke nikogo nie uderzylam ani nie oplułam

Tylko że wszystkie moje czyny były w mojej obronie!!! I nie uważam żebym robił coś złego, po prostu komuś musi się należeć takie traktowanie z mojej strony.

Gość widocznie inteligencja nie
teges u ciebie, skoro inaczej nie potrafisz tylko siłą :(

Gość CONVERSE
Dostałam w twarz od koleżanki jakieś dwa lata temu ale nastawiłam jej drugi policzek ona się tylko zasmiala i poszła uderzając mnie jeszcze z bara. Jestem z siebie dumna i nie toleruje przemocy

I bardzo głupio zrobiłaś! A pewnie zasłużyłaś na ten policzek skoro nastawiłaś drugi?

Gość ..................123
większość z tych odpowiadających osób pewnie w dzieciństwie tak robiła, a teraz z siebie aniołków robią :o

Gość ..................123
p.s. z pięści nikomu jeszcze nie przywaliłam, ale powinnam porządnie tak przypieprzyć pewnej pojebanej osobie:o

2 tygodnie temu zajebialem gosciowi z lokcia na disco. A ze cwicze muai thai t orozjebalem mu twarz i nas wyprowadzili. Ale to w obronie kobiety bylo. hehe

Chlopakowi czy dziewczynie? Bo moze lepiej wylac na kogos kubek zimnej wody :P A ta kobieta to co robiła, ten koleś chciał ją bic? czy ją tylko wyzywał, bo wiesz kobieta też czasem na wyzwiska zasługuje :P

poprostu gosciu nie stosownie sie zachowal a ja po paru piwach bywam agresywny a ze jeszcze trenuje to chcialem komus wyjebac. i stalo sie. za duzo energii chyba mam hehe