Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SKYnet

SKYnet i Informatyk :))))) Odpowiemy na wszelkie pytania dot analu i komputeorw

Polecane posty

Tak jak w temacie. bede do waszej dyspozycji caly dzien. Odpowiem na wszelkie pytania dot komputerow sexu i innych nietypowych rzeczy. Jesli chcecei mnie besztac tutaj to tez zapraszam. Zawsze to jakas rozrywka. ZAPRASZAM WSZYSTKICH prawiczkow dzieiwce gimgowno i innych ludzi dojrzalych i niedojrzalych madrych i idiotow.

lubie ale zalezy jakie. placki z piekarnika i placki ziemniaczane placki po wegiersku lubie.

Gość a le g ro
co oznacza komunikat "przerwij skrypt " lub kontynnuj

no jak sama nazwa wskazuje przeciez. Wybaczcie ale jest po paru piwkach juz i czasami nie odpowiem jak tzreba. masz skrypt w JS albo innym jezyku no i jak nazwa wskazuje "kontynuuj" kontynuuje wykonanie skryptu a ten drugi go przerywa.. pomocne przy petlach nieskonczonych.;

Gość mocno_zainteresowana
A kiedy będziesz bezpiwkowy?

pewnie jutro bo ilez mozna chlac. codizennie to nawet moja wysoka pensja by nie wystarczyla. ale wieczorem jzu bede trzezwiutenki hehe. pzodrawiam i zycze milego dnia

Gość mocno_zainteresowana
Bo jesteś mi bardzo potrzebny, chodzi o laptopa. Tylko nie wiem, bo to bardziej elektronika chyba by się tyczyło.

Gość podszyww
SKYnet i tak wiem, że jesteś klonem informatyka z uśmieszkami. Masz nas za frajerów?

Gość podszyw nr1
Ładnie to pisać odpowiemy? Rozdwojenie jaźni czy co? Kolejny raz zawiodłam się na tobie... Nie doceniasz nas. Od razu cię poznałam w innym temacie.

widze ze jestes kompletnym debilem. Ale to nie szkodzi. Wlasnie chodzilo mi o to zeby polaczyc te dwa nicki i zebym bym rozpoznawany znowu. A ty pewnie sie cieszysz. zalosny jestes i reszta takich jak ty. wypierdalaj. mam na was wyjebane

ooo kolejny debil. wlasnie o to mi chodzilo. wszystko co tutaj robei ma swoj cel a wy debile myslicie ze jestecie tacy cwani i madrzy hahaha .ale mam z was polewke. ja pierdole. zal takich ludzi jak wy. no coz mam rozrywke.