Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość royal

puste jajo płodowe

Polecane posty

Gość royal

bardzo proszę o odowiedź. aby potwierdzić ciążę poszłam do lekarza trochę za wcześnie. Jestem umówiona na za tydzień (będę w 7 tygodniu). Lekarz powiedział, że jajo płodowe może być np. puste. Przestraszyłąm się. Jak często to się zdarza?? Druga sprawa: czy to normalne, że oprócz tego, że nie mam miesiączki nie mam innych objawów. sero po prostu nic, nudności, wrażliwości na zaachy, senności, nic. To wszystko razem mnie niepokoi...

Gość ja bym zrobila
a robilas beta HCG ? jesli nie zrob. i za dwa dni powtorz.jesli rosnie znaczy ze wszystko jest ok.dziwne ze lekarz ci tego nie zalecil. zrob to.naprawde.bez skierowania kosztuje to ok 30-40 zl a przynajmniej bedziesz miala pewnosc jesli cos jest nie tak.bo byc moze niepotrzebnie sie martwisz i tylko szkodzisz swojej dzidzi

Gość mala manieczka
oj koleżanka już się tak od początku nakręca, co będzie potem!! brakiem nudności trzeba się cieszyć!! ja w 6 tygodniu ciąży w pracy miałam okazję oglądać owrzodziałą i gnijącą nogę jednego pacjenta. nawet mi żoładek nie drgnął.

Gość ja bym zrobila
albo po prostu zmien lekarza na takiego ktory ma lepszy sprzet. znam wiele przypadkow podobnych do twojego. lekarz nie widzial zarodka bo mial sprzet do dupy.

Gość ja bym zrobila
miał za to potężnego badyla, którym potrafił niesamowicie spenetrować narządy płciowe. ach! :D

Gość rabarbarek1111
niestety ja to właśnie przeżyłam... :(( gdzieś tam trochę wstecz jest mój topik :( w piątek miałam zabieg, teraz powinnam być w 11 tygodniu. dokładnie tydzień temu w poniedziałek miałam mieć wizytę drugą, taką na której wszystko miałam już zobaczyć, jak rozwija się mój dzidziuś... no i ta wizyta była ale bardzo szybko skończyły się nasze marzenia :( od razu coś czułam, że coś jest nie tak... lekarz długo wpatrywał się w obraz ale niestety nic nie znalazł :( to był dla nas szok... nie miałam rzadnych niepokojących objawów, nic. zadnych plamień, czasem tylko kłucie brzucha, tyle... wcześniej miałam objawy ciąży, było mi nie dobrze i takie tam, ale wpewnym momencie one po prostu minęły :( to mnie troche zaniepokoiło, słyszałam że to może być oznaka czegoś złego :( w czwartek pojechałam do szpitala, robili mi jeszcze badanie bety, najpierw wzrosła potem spadła, więc dali mi tabletkę poronną i na zabieg. na tym skończyły się nasze marzenia :(

mi lekarz też mówił, że mam puste jajo płodowe, BHCG wskazywało 6 tydzień, a na USG nie było widaćzarodka tymczasem tydzień później okazało się że będą bliźniaki, a BHCG jest przy bliźniakach zawyżone, więc wskazywało 6 tyd. gdy tymczasem był to tydz. 5

Gość Porada dla tych chudziutkich
Dziewczyny, ale autorce lekarz powiedział pewnie tylko, że przyszła za wcześnie i żeby nie nastawiała się na ciążę, bo wiadomo, może byc puste jajo płodowe, ciąża biochemiczna itd. Dlatego ma przyjść za tydzień. Autorko, nie nakręcaj się, co ma być , to bedzie, nic jeszcze nie wiesz, więc bądź dobrej myśli, bo sobie zaszkodzisz zamartwianiem się:)