Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexiz

spóźniający się okres.

Polecane posty

Gość alexiz

Witam. Mam mały problem. Mam 17 lat i do tej pory moje miesiączkowanie nie wyregulowało się. Ostatni raz okresu dostałam 30 grudnia a na sylwestrze odbyłam niepełny stosunek z zabezpieczeniem. Zaledwie dwa "włożenia". Tylko że ja jestem taka, że potrafie sobie wszystko wkręcić i stąd moja obawa. Od tamtego dnia okres nie pojawił się i teraz boje się że mogłam zajść, chociaż domyślam się że to idiotyzm żeby być w ciąży po 2-minutowym stosunku z prezerwatywą. na dodatek mój mężczyzna nie skończył we mnie. Ale mimo to proszę o wasze zdanie i pozdrawiam ; )

Gość alexiz
a nie jest jeszcze za wcześnie na test ? Pytam bo jestem kompletnie zielona w te sprawy aż głupio mówić ale taka prawda ; /

Gość alexiz
Czyli myślisz że jednak mogło coś z tego wyjść ? ; / z takiej sytuacji, którą opisałam jak było

Gość tamtaram
Na pewno nie za wcześnie. Zrób, z tego co piszesz wyjdzie ujemny. Uspokoisz się, to dostaniesz okres, bo spóźnia Ci się na skutek stresu, tak myślę.

Myślę, że to prowokacja ale test można zrobić. Kosztuje kilkanaście złotych i dostępny jest w najbliższej aptece albo drogerii. Gdybyś nie wiedziała, gdzie go kupić. :)

Gość alexiz
Nie no tyle to wiem ;p właściwie to zawsze miałam nieregularne okresy, ale akurat była to jakaś aktywność seksualna dlatego zaczęłam się niepokoić. Moje miesiączki są nieregularne i trwają nawet do 7 dni.

Gość Armani Code
obecnie testy moga wykryc ciaze juz w 3 tygodniu takze nie jest za wczesnie. najprawdopodobniej nie jestes w ciazy ale robiac test sie uspokoisz.

Zamiast się tu zastanawiać czy jesteś w ciąży, czy nie - biegnij do apteki. Przez internet trudno ciążę zdiagnozować.

Gość alexiz
Wgl to słyszałam taką opinie że tabletki antykoncepcyjne regulują miesiączkowanie. Czy to prawda ?

dziewczyno zapamiętaj sobie dokładnie że nie jesteś Marią Dziewicą i jak nie ma plemników w pochwie to nie możesz być w ciąży Był stosunek i nie ważne czy długo czy krótko ważnie że nie było spermy w pochwie to ciąży nie może być, a nie regularne okresy mają inną przyczynę. Pamiętaj tylko zawsze żeby facet nie próbował ci włożyć bez prezerwatywy nawet na chwilkę bo może tej przyjemności nie wytrzymać i będzie miał wytrysk

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html WALENTYNKI http://allegro.pl/tarot-walentynki-odp-do-30-min-i1442476323.html

Gość alexiz
tak czy siak martwie sie bo okresu nadal nie ma ;/ jeśli to nie ciąża , to jakie są inne objawy opóźniania się okresu o tak długi czas ? dziś mija 16 dzień odkąd powinnam dostać

Opóźniać okres się może jak się stresujesz, zamiast się zamartwiać idź do apteki po test.

Gość alexiz
też myśle że to przez stres, ale z drugiej strony mam już wątpliwości przez to, że spóźnia się już ponad 2 tygodnie ;/

Gość alexiz
i jeszcze puścił na mnie stolca i boje się że zaszłam stolce są niebezpieczne proszę pomóżcie pochwa mnie boli

Gość alexiz
schowaj sie jak nie potrafisz zrozumieć że to dla mnie ważne P.S. nie pomagasz to nie pogarszaj, to takie trudne ?

Gość alexiz
to wyżej to podszyw tak naprawdę lubie stolce ale są grożne

Gość alexiz
goń sie leszczu ; ) pozdrawiam cb i twoją mega wyobraźnie + smacznego ;)

alexiz misiaczku posłuchaj na 99 procent nie jestes w ciąży po tym jak opisałaś na górze nie sadze byś mogła zajśc jak nie miał wytrysku w tobie i byłaś zabezpieczona to niemożliwe byś zaszła w ciążę misiu nie martw się a jesteś brunetka :)

Gość alexiz
mam nowy objaw, tylko nie wiem czego się tyczy heheh. Nie no poważnie to boli mnie brzuch tak jak przy okresie, ale krwawienia nie mam nadal. Myśle więc że to dobry znak i że okres niedługo się powinien pojawić. Jednak do ginekologa wybiorę się i tak, bo te spóźnienia są dziwne, no i sam mój okres trwa 7 dni a czasem więcej. Czego to może być skutkiem ?