Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OBAMKA

Jaki efekt ?

Polecane posty

witam jeśli będę jadła powiedzmy ok. 800 kcal dziennie i do tego ćwiczenia na orbitreku to mogę liczyć na lepsze efekty niż ćwiczenia przy normalnym odżywianiu ok.2000 kcal? moim problemem są głownie nogi.

1000 kcal dziennie i odpowiedznie cwiczenia i chudniesz 1 kg na tydzien.. a o co ci dokaldnei chodzi kobieto

ćwicze na orbitreku i od miesiąca brak efektów . dlatego chcę przyśpieszyć jakiekolwiek efekty dostarczając mniej kcal i pytam czy to możliwe . czy pomoże takie wyjście.

za malo kalori to tez nie dorbze. zasada jest jedna 5 posilkow dizennie dziennie 1000 kcal i solidny trening 1 godzine diennie aeorobowy

a co sądzicie o 15 dniowej głodówce plus do tego ćwiczenia ?? i zdrowe, mądre potem wychodzenie z niej . wiem , ze niby wraca dwa razy tyle ale to zalezy jak się z niej wyjdzie i ogólnie od organizmu. ja kiedyś stosowałam 5 dniową, schudłam z 5 kg. a wróciły 2 bądź 1 .

Gość Pż
dieta PŻ i efekt gwarantowany (bez białego pieczywa,ziemniaków,słodkich napoi) głodówka to głupota a po niej efekt jojo