Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochana21

zdradzil mnie z moja matka

Polecane posty

Gość rterte
Sama powiedziałaś czas.. czas leczy rany może to banalne, ale to jest prawda... gdybyś zostawiła tego gościa od razu po tej sytuacji to już Twoje życie byłoby choć troszkę poukładane... a tak co??? minął rok a Ty dalej się z tym szarpiesz... nie ma co się męczyć w imię ślepej miłości... a ten psycholog to jest świetny pomysł i im szybciej się na niego zdecydujesz tym lepiej...

Gość niekochana21
jutro walentynki a ja tak po prostu mam go zostawic i powiedziec ze nie zapomne tego co mi zrobil ? ;/ boje sie. boje,bo bede sama . sama rozpaczala.bo nie chce nikomu o tym mowic bo jest mi wstyd :(

Gość rterte
Na pewno nie byłoby łatwo... może najpierw podpytajcie ojca tak dyskretnie, żeby się nie domyślił co by zrobił w takiej sytuacji... a z drugiej strony Twoja matka to dorosła osoba i powinna się liczyć z konsekwencjami swoich czynów...

Gość niekochana21
akurat z tym masz racje,ze sie mecze. bo rok to bardzo duzo a ja nadal tym zyje :( i mam ciagle wrazenie jakby to stalo sie wczoraj :(

Gość niekochana21
zapytalam go kiedys o to .powiedzial w zartach ze musialaby sobie szukac innego domu bo w tym nie byloby dla niej miejsca. ale usmiechnal sie i stwierdzil ze napewno by mu tego nie zrobila ;/

Gość rterte
Tak dokładnie powinnaś mu powiedzieć... Chcesz się męczyć tylko dlatego, że boisz się samotności??? Masz siostrę, która o wszystkim wie jak Ci będzie ciężko, a zdaje sobie sprawę, że na pewno będzie... zawsze możesz się jej wyżalić... do tego wizyty u psychologa i myślę, że powolutku dasz sobie z tym wszystkim rade... ja wierzę w Ciebie i będę trzymać kciuki :)

Gość niekochana21
moze zanim zadecyduje o definitywnym rozstaniu zaczne go lekcewazyc. przestane go draznic juz tym tematem, sprawdzac. zobaczymy co bedzie dzialo sie dalej i co on zrobi zebym byla szczesliwa jezeli nadal mielibysmy byc razem ... co o tym myslisz ???

Gość rterte
Moje zdanie jest takie że powinnaś się odciąć zupełnie.. to jest tak jak z nałogiem... najlepiej przestać palić z dnia na dzień i koniec, a nie rozdrabniać się... Sama widzisz ile czasu minęło a Ty dalej tym żyjesz... nigdy nie będziesz z nim szczęśliwa... zawsze to co się stało będzie do Ciebie wracać...

Gość niekochana21
co jesli kolejny facet mnie skrzywdzi ? chociaz z drugiej strony naprawde nie wyobrazam sobie miec teraz dziecka z nim.zeby tak dalej udawac ze jestem szczesliwa,kiedy na moim oczach oni nadal beda sie widywac.jezeli jedziemy do moim rodzicow i jestem tam razem to moja matka gdy on jest ze mna potrafi nie wychodzic ze swojego pokoju ;/

Gość akulejkulu
prędzej wybaczyłabym chyba zdradę z jakąś kobietą typu koleżanka, czy obca, ale z matką nigdy. Bardziej winię matkę niż tego chłopaka. Nie chciałabym z nim być za żadne skarby. Zrobił ci świństo, a ty jeszcze masz wątpliwości? Dziewczyno, zostaw takiego typa, bo nic dobrego cię nie czeka. Co z tego, że teraz żałuje, jest już za późno. Może udaje, że żałuje, bo się boi, że powiesz ojcu. Matka też jakaś nienormalna jest.

Gość rterte
zgadam się z tym co napisała akulejkulu...

Gość niekochana21
skoro zdradzil mnie z matka uwazacie ze z kolezanka czy inna kobieta nie bedzie zadnego problemu ? :(

Gość niekochana21
a moze jej tylko pisal mile esy, wydzwanial i sie podlizywal zeby odrabiala za niego lekcje, pomagala mu,zeby mial lepsze oceny. myslicie ze mogliby pojsc do lozka ,gdzie ona jest 20 lat starsza ?!

Gość rterte
Ja już pisałam to, że skoro nie miał oporu z matką (Twoją najbliższą osobą) to jaki będzie problem z kimś obcym... a co do drugiego postu jeżeliby tak było to popatrz jakim jest egoistą i hipokrytą.. ja Ci się dziwię że próbujesz go jeszcze usprawiedliwiać,,,

Gość bobofrut3000
0/10

Gość niekochana21
widocznie jestem pierdolnieta...

Gość Salaam
W takim wypadku jak Twój autorko,nalezy WYJĄĆ DUMĘ Z KIESZENI, do matki powiedzieć, że jest zdzirą i więcej się nie odezwać, a gnoja kopnąć w jajca i zostawić. Pozdrowienia.

Gość rterte
Ty się nie przejmuj tymi wyzwiskami... rożni ludzie tutaj przesiadują... tylko zrób coś ze swoim życiem, żeby coś drgnęło w dobrym kierunku..

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html

Gość niekochana21
zostalam sama... walentynki rowniez spedzalam w lozku...przeplakalam caly dzien ... matce ostateczniej wygarnelam co czuje...koles chyba tez mnie olal i uwaza za wariatke ze nagle mi sie wszystko przypomnialo,on sie staral a ja odchodze ;/

Gość odnosze wrazenie ,ze ty
chlopakowi nigdy nie wybaczylas .Jezeli tak jest, to zerwij ten zwiazek bo nigdy nie zapomnisz, zawsze w kazdej podbramkowej sytuacji bedziesz wracala do tego.To jest tak jak z porcelanowym talerzem ,kiedy peknie na pol, nawet po sklejeniu zostanie rysa.Albo sie nauczysz z tym zyc albo daj sobie spokoj.Zadreczysz siebie i jego !