Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ataksepytamboci

Jak to jest z tym czatem? wasze zdanie !!

Polecane posty

Gość ataksepytamboci

Czy Ci którzy mają w nicku np "przystojny_bogaty_brunet" często kłamie i jest to nieprawdą?! czy taki np z nickiem "normalny" moze byc przystojnym ciachem w dodatku inteligentnym?! jak myslicie jak to jest waszym zdaniem?!

Gość ataksepytamboci
czy ci ktorzy sie bardziej afiszuja przewaznie klamią i na odwrót?!

Gość shawcffc
Nie znam nikogo normalnego kto siedziałby na czacie. Tylko jacyś gówniarze albo erotomani, ewentualnie tacy, co w realu nie maja szans na poznanie kogokolwiek. Naprawdę myślisz naiwnie, że jakikolwiek "przystojny bogaty brunet" musi na czacie ludzi poznawać?

Gość ataksepytamboci
nie nie , ja tylko pytam o wasze zdanie , kurcze ja akurat nie mam czasu na bieganie po dyskotekach i innych wiec ciezko jest mi kogos poznac , dlatego czasami wchodze na czat , zdaje sobie sprawe , ze tam wiekszosc to erotomani gawedziarze i bajkopisarze albo dzieci z gimnazjum , jednak wciaz mam nadzieje , ze poznam kogos milego;)

Gość ataksepytamboci
podnoszę i ponawiam pytanie?!

Gość shawcffc
to wejdz sobie na jakis portal randkowy gdzie ludzie daja swoje zdjecia i opis o obie. Mniejsza szansa, że trafisz na debila. A na czacie nikogo normalnego i tak nie poznasz.

Gość ataksepytamboci
eh...nie chce zamieszczac własnie konta na zadnym portalu , na czacie jestem anonimowa , no a na portalu juz nie , poza tym jakos nie kreci mnie fotka.pl , sympatia czy inne tego typu;)

Gość shawcffc
ty jesteś anonimowa i cała reszta tez. Dlatego nikt normalny tam nie wchodzi, bo podszywów tam więcej niz na kafeterii.

Gość ataksepytamboci
poza tym nikt nir odpowiedział na moje pytanie ;)

moze byc kimkolwiek... degeneratem, zbokiem, niesmialm przystojniakiem, idiota, wlasna babcia... kazdym..